Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By opusten86
Znam da nije zdravo,ali moj decko voli kad mu svrsim u guzu,mnogo uziva u tome.Interesuje me koliko je to opasno,ne zbog HIV i ostalih stvari vec zbog samog ubacivanja tudje sperme u guzu,kakve posledice mogu da se jave?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne bih znala. Ja sam samo svoju spermu ubacivala sebi u guzu.
Nije bilo posledica.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mogu da se jave razne posledice.
Ima, na primer, onih koji vole da, pošto im se svrši u guzu, skoče, čučnu nad partnerova usta, napnu guzu i proliju tu istu spermu direkt iz guze u partnerova usta.
To se žargonski zove '' Američka pita ''.
:sweet:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
moze doci do mestimicne trudnoce sa povremenim spontanim podbacajem.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Message original : Anhedonie

i pazi da ako zatrudniš ne ponavljate tu praksu, jer onda može beba da ti zatrudni, a ako baš budete nastavili da to radite može doći do beskonačne petlje... :wow:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by KorvinOdAmbera

i pazi da ako zatrudniš ne ponavljate tu praksu, jer onda može beba da ti zatrudni, a ako baš budete nastavili da to radite može doći do beskonačne petlje... :wow:
jao ja sam jednom imao rekurzivnu trudnocu :drama: morao sam rekurzivno da abortiram :drama:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:shok: ja se uvek izmaknem u poslednjem trenu kad devojka pocne da vristi "sad cu, sad cu, sad cu!!!"

mozda su mi zato veze kratkog daha? :ubise:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by *deni*

Mogu da se jave razne posledice.
Ima, na primer, onih koji vole da, pošto im se svrši u guzu, skoče, čučnu nad partnerova usta, napnu guzu i proliju tu istu spermu direkt iz guze u partnerova usta.
To se žargonski zove '' Američka pita ''.
:sweet:

a ja misl'a film "americka pita" kad ono... :shok:

:D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

:shok: ja se uvek izmaknem u poslednjem trenu kad devojka pocne da vristi "sad cu, sad cu, sad cu!!!"

mozda su mi zato veze kratkog daha? :ubise:
pa ti onda imaj flasu pri ruci pa nabij kad krene, da natocis malo eliksir zivota :wundy:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera

^ uvek ostvareni? :giggle:
Dobro me podseti.. Je l u srpskom se kao u matematici rešavaju negacije, ili dve negacije su još uvek negacija? :zavera:
ne znam, ja to tako, ja sam matematicar :lol: al mislim da je tako.

a ovo tvoje nikad ne ostvareni je ponekad ostvareni, a ne uvek ostvareni (ako cemo matematicki)

Da, ali kada kažeš "ja to nikada nisam uradio" to znači da radnja rađena nije ni u kom vremenu.

Opet se vraćamo srpskom za retardirane. :hypno:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
zasto nema mog komentara ?

:iskolacen:

anyway .. da me vidi babo!!! :drama:

Koki.. ali, ali..

ja sam musko :osama:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Hajd' sada ozbiljno.
Message original : opusten86

Znam da nije zdravo,ali moj decko voli kad mu svrsim u guzu,mnogo uziva u tome.Interesuje me koliko je to opasno,ne zbog HIV i ostalih stvari vec zbog samog ubacivanja tudje sperme u guzu,kakve posledice mogu da se jave?

Sperma je najčistija tečnost u organizmu, te ona sama neće štetiti guzi.

Sa druge strane, nepravilno opran anus može imati bakterije koje ne pogode penisu. E, sada, koje kakve i šta se može dogoditi, ne znam. Niti koliko je to verovatno...
Mada, na osnovu osećaja mislim da nije ništa oko čega bi se trebao brinuti.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
al ovo je vec uvod u napredni srpski za retardirane <3

e izgleda da ne vazi kao u matematici vec se svaka rec negira. a u matematici bi npr "ja to nikada nisam uradio" bi bilo:

p="nikada"
q="nisam"

i recenica bi bila "ja to p i q uradio" a negacija toga bi bila "ja to NEp ili NEq uradio" odnosno "ja to ili nekad ili jesam uradio" a ako razdvojis na dve recenice to bi bilo "ja to nekad uradio ILI ja to jesam uradio" a te dve su identicne i obe znace "ja jesam nekad uradio" a ne "ja to uvek radim" tako da tvoje "nikad neostvareni" znaci "ponekad ostvareni" :blentavi:

dobrodosli u srpski za retardirane :retard:
By Sixto
Mimo HIVa i ostalih polno prenosivih bolesti mozes da zaradis urinarnu infekciju uzrokovanu fekalnom florom iz debelog creva.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Message original : Sanja Steppenwolfin

zasto nema mog komentara ?

:iskolacen:

anyway .. da me vidi babo!!! :drama:

Koki.. ali, ali..

ja sam musko :osama:
Možda jer si ga napisala u drugoj temi? :lol:

Pa nema razlike! To samo znači da ćeš posle tog postupka uhvatiti se za muda* i pljunuti sa strane.

*to već znamo gde se nalaze za lezbejke.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:krezavi:

meni je ocigledno istek'o rok trajanja :lol:

anyway.. :lol:

opusteni, opusti se i uzivaj dok mozes, vidis da mu meni tim punjenjem anusa mozak izduvali, pa vise ne znam gde sta postujem :drama:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera

e izgleda da ne vazi kao u matematici vec se svaka rec negira. a u matematici bi npr "ja to nikada nisam uradio" bi bilo:

p="nikada"
q="nisam"

i recenica bi bila "ja to p i q uradio" a negacija toga bi bila "ja to NEp ili NEq uradio" odnosno "ja to ili nekad ili jesam uradio" a ako razdvojis na dve recenice to bi bilo "ja to nekad uradio ILI ja to jesam uradio" a te dve su identicne i obe znace "ja jesam nekad uradio" a ne "ja to uvek radim" tako da tvoje "nikad neostvareni" znaci "ponekad ostvareni" :blentavi:

Teorija ti leži na pogrešnoj premisi.

Naime

NEp="uvek" a, ne "nekad". :blentavi:
Suprotno od toga da se nešto ne događa bez frekvencije je, da se to frekventno događa.

Tako da nikad neostvareni bi trebao biti: UVEK ostvareni...
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne bih znala o cemu pricate. :opatica:

Znam samo da crevo kojim zalivam manastirsko dvoriste uvek isprska sa strane, bez posledica.
Korisnikov avatar
By Anhedonie

p="nikada"
q="nisam"

Teorija ti leži na pogrešnoj premisi.

Naime

NEp="uvek" a, ne "nekad". :blentavi:
Suprotno od toga da se nešto ne događa bez frekvencije je, da se to frekventno događa.

Tako da nikad neostvareni bi trebao biti: UVEK ostvareni...
nije! suprono od nikad je nekad jeste. a suprotno od uvek je nekad nije sto dodje isto. nikad ti je ono obrutno A a ne od obrnuto A je obrnuto E. odnosno nikad je (Ax)(x razlicito od vrednosti) a negacija svega toga je (Ex)(x jednako toj vrednosti)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
jbt.

ako se uvek i nikad nalaze na suprotnim stranam učestalosti, to znači da su suprtonosti!

nikad, retko, ponekad, redovno, često, uvek!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
aman ne znaci! jesi ti propustio lekciju indetifikatora iz mate? pobogu, napisi nikad kao matematicku formulu.

evo ja cu jer tebe mrzi. (Ax)(NEy) - za svako iks vazi ne od ipsilon.

suprotno bi bilo NE(Ax)(NEy) = (evo sad cu postupno da ti radim) (NEAx)(NENEy) = (po teoremi je NEA=E) dakle (Ex)(y) sto znaci postoji x za koje vazi ipsilon, sto znaci da je suprotno od nikad - nekad jeste

za uvek se dobije NE(Ax)(y)=(Ex)(NEy) sto znaci za neko iks ipsilon ne vazi, odnosno suprotno od uvek je nekad nije.
By str00ja
jao ne gubite se vas dvojica
zna se koje ovde glavna jezicara
zajebite logiku i logicku matematiku
iako "nikad nisam" po logici navodi da se zakljuci = "nekad jesam", u srpskom se obilato koristi dupla negacija, koja ima znacenje normalne "singl" negacije (osim kada kazete npr "nije nepoznato", sto implicira da je to nesto vrlo verovatno poznato).
po tome nam je jezik poznat, i cini mi se da to retko u kom jeziku moze da se nadje, dupla negejshn, jel. i to je tako malo cudno, i zajebava logiku, al tako je.

a inace naziv teme mi je hit.
By str00ja
dobro RAZMAK, nemoj sad da editujem pa da ispadnes zao xDDD
vidis da mi je ceo post nachukan bez gramatike i skroz bzvz, mrzi me sad, ali poenta je u poenti xD
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jao jos jedna rekurzija! poenta je u poenti i nastane beskonacna petlja, kao 10ak postova iznad oko rekurzivne trudnoce i rekurzivnog abortusa :drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!