Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

RTS se izvinio za devedesete

1. Lep gest
5
23%
2. Lep gest, ali trebalo bi javno osuditi sve pojedince i pojedinke, koji su kreirali govor mržnje devedesetih
6
27%
3. To su bile godine u kojima se vodio rat, kako oružani, tako i informativni, stoga izvinjenju nije bilo potrebno
4
18%
4. Ok je izvinjenje, ali trebalo bi da se izvine i javni servisi susednih zemalja, pa i onih daljih, kao što je BBC, jer su i oni potpirivali mržnju
7
32%
Korisnikov avatar
By *deni*
Pribegavala je, kad je morala, i alternativnim načinima njege kose.
Iako je već kasnih devedesetih bila omražena i prognana sa vojvođanske televizije ( držali su je prvo na prinudnom odmoru, a zatim je otpustili ), ona je dolazila samoinicijativno. Umarširala bi u zgradu, skrenula u frizeraj da joj uposlene frizerke srede kosu, a posle toga bi redovno usledio obilazak cele zgrade i neprijatna poseta dojučerašnjim kolegama i koleginicama, kojima je poručivala da će im se osvetiti za izdaju. Neke žene su i plakale i bivale u šoku nakon Milijanine iznenadne posete.
Bilo je pojedinaca i pojedinki, koji su se i sakrivali, čim bi se pročulo da je Milijana opet u zgradi.
Plašili su se čak i njenog mrkog pogleda. Jer, svi su oni bili sa njom u ekipi kad su se pravili ratnohuškački tv prilozi, a jedina je ona bila razapeta na stub srama.
Niko se nikad nije usudio da je spreči da posećuje zgradu tv-a, da se frizira i uznemirava radnike, a od skoro ponovo ulazi u zgradu kao redovna radnica, pošto ju je sud, posle deceniju dugog sudskog spora, vratio na posao.
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by Burak
Originally posted by *deni*

Kak` je krasna i ovako matora. :love:
A tek je ranih devedesetih bila pičić k`o kolačić, pa mora da je njeno prisustvo bilo melem na dušu za naše junake na frontu.
Uvijek sam se pitao kako je Milijana u doba nestašica i inflacije mogla da njeguje ovoliko kose.. Ili je ilegalno nabavljala šampon ili je iznalazila neke alternativne načine pranja.. :trampolina:
Ili je seme nasih junaka koristila umesto balzama.
hahaahahahahha :lol:
spermolosion :D
Korisnikov avatar
By Burak

Iako je već kasnih devedesetih bila omražena i prognana sa vojvođanske televizije ( držali su je prvo na prinudnom odmoru, a zatim je otpustili ), ona je dolazila samoinicijativno. Umarširala bi u zgradu, skrenula u frizeraj da joj uposlene frizerke srede kosu, a posle toga bi redovno usledio obilazak cele zgrade i neprijatna poseta dojučerašnjim kolegama i koleginicama, kojima je poručivala da će im se osvetiti za izdaju. Neke žene su i plakale i bivale u šoku nakon Milijanine iznenadne posete.
Bilo je pojedinaca i pojedinki, koji su se i sakrivali, čim bi se pročulo da je Milijana opet u zgradi.
Plašili su se čak i njenog mrkog pogleda. Jer, svi su oni bili sa njom u ekipi kad su se pravili ratnohuškački tv prilozi, a jedina je ona bila razapeta na stub srama.
Niko se nikad nije usudio da je spreči da posećuje zgradu tv-a, da se frizira i uznemirava radnike, a od skoro ponovo ulazi u zgradu kao redovna radnica, pošto ju je sud, posle deceniju dugog sudskog spora, vratio na posao.
Deni, kada je već riječ o Mišuru i njenom ilegalnom friziranju, nije zgoreg da pomeneš i onaj tvoj incident sa Frčkavom Miki.. :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

A tek je ranih devedesetih bila pičić k`o kolačić, pa mora da je njeno prisustvo bilo melem na dušu za naše junake na frontu.
Uvijek sam se pitao kako je Milijana u doba nestašica i inflacije mogla da njeguje ovoliko kose.. Ili je ilegalno nabavljala šampon ili je iznalazila neke alternativne načine pranja.. :trampolina:
Vid' malog, jos se smeje :eviltrep:
Semena tecnost je puna proteina i minerala, sigurno u vecoj meri nego tadasnji samponi i regeneratori. Bila kriza, jbt, nije tada bilo Shaume.
Korisnikov avatar
By *deni*

Deni, kada je već riječ o Mišuru i njenom ilegalnom friziranju, nije zgoreg da pomeneš i onaj tvoj incident sa Frčkavom Miki.. :D
:krezavi:
Vidi šta je on zapamtio ! :lol:
Pa to je, kao što znaš, bio jedan mali incident u šminkernici.
Pravio sam aluzije na njeno bespravno trošenje laka za kosu, pudera i ostale šminke i bio zato propisno napušen i ispsovan.
:lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Vidi šta je on zapamtio ! :lol:
Pa to je, kao što znaš, bio jedan mali incident u šminkernici.
Pravio sam aluzije na njeno bespravno trošenje laka za kosu, pudera i ostale šminke i bio zato propisno napušen i ispsovan.
:lol:
Joj, kako bih se ja za to svetilaaa... I to onako podmuklo, recimo jebala bih joj muza, ako je dobar. Il' potomka, opet pod uslovom da ih ima.
Korisnikov avatar
By Burak

Vid' malog, jos se smeje :eviltrep:
Semena tecnost je puna proteina i minerala, sigurno u vecoj meri nego tadasnji samponi i regeneratori. Bila kriza, jbt, nije tada bilo Shaume.
Bila je samo kopriva i Breza od 1 litar i to veoma rijetko da je samo Mira Marković mogla da ga sebi priušti.
A kad smo već kod Mire, da skoknemo do njenog profila na Fejsbu... pardon na Interpol-u. :opacupa:

[img][img]http://img860.imageshack.us/img860/7485/unled1eti.jpg[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img]
Korisnikov avatar
By deran
tema je sama po sebi takva...napravili smo je (možda) zabavnom...:srbin:
Korisnikov avatar
By Stripi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UIyLZ9G_ ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2VDDhilH ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MGlMtFA5 ... re=related[/youtube]

Ovo je skroz interesantno gledati kao humoristični program.
Aaaaaa-haaaaaaaaaaaa.
Sad sam skontao, gledajući ove priloge starog RTSa, otkud Sheytanu šablona po kojoj piše.
By Kragi
2.
Ne pod cetiri jerbo cistimo svoje dvoriste.
By Hans
Ne znam šta ikome znači izvinjenje, naročito onima koji su stradali i kojima se na snimku vidi gvožđe koje im je probilo mozak, kako iskrzani vise u malteru i ciglama.
Idu izbori i sve je polako u znaku toga svega: novi tramvaji, nova biblioteka, GSP kontrolori rade svoj posao, Ceca osuđena, mostovi se grade i sl. Večeras me je drug pitao za koga bih ja sada glasao...Rekao sam da apsolutno nemam pojma. Moji su devedesetih skidali Miloševića, svaki put kad je bio miting bili su za. Ogorčenje je vladalo od 9.3.1991. do 5.10. kada su poverovali da će i njima te poslednje iskre mladosti biti cool. A nisu bile. I šta im vredi nečije izvinjenje kad su im vlast tog čoveka, sankcije i haos pojele cele tridesete godine. Šta je trebalo, da kradu pa da onda govore kako se tada dobro živelo? Smejurija.

Normalna država ne znači da mi moramo biti po pravilu 'snalažljivi u životu', već da imamo uslove za rad, klimu da budemo ono što jesmo i da bezobrazluk ne vlada. A sve je suprotno. Beograd je postao veće selo od mnogih gradova u Srbiji. Skoro sve lepo u njemu nije doneo niko ko je bio u vlasti proteklih deset godina već mnogo ranije, pre Tita i Drugog svetskog rata. Novi krem društva nije toliko toga lepog u njemu stigao da upropasti iako se na ljudima jasno vidi gde su i šta su. I mislite da njima treba nečije izvinjenje? Je l' može time struja da se plati, pitali bi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Apsolutno se slažem. Zato se i pitam kako je moguće da se ( uglavnom ) samo ona poimence proziva za govor mržnje i izlaže zahtevu za lustraciju, pa čak i optužbu i redovno suđenje za podržavanje zločina u minulim ratovima ?
Ja mislim da je to isključivo zbog toga što Baletićka nije u međuvremenu uspela da stekne dovoljno moćnu zaštitu.
Kako i zašto nije - nemam pojma.
:neznam:
Korisnikov avatar
By Olórin
Da to neće tužilašto za ratne zločin da podigne optužnicu po prijavi NUNS-a skoro, pa se RTS ograđuje?
Korisnikov avatar
By Burak

Apsolutno se slažem. Zato se i pitam kako je moguće da se ( uglavnom ) samo ona poimence proziva za govor mržnje i izlaže zahtevu za lustraciju, pa čak i optužbu i redovno suđenje za podržavanje zločina u minulim ratovima ?
Ja mislim da je to isključivo zbog toga što Baletićka nije u međuvremenu uspela da stekne dovoljno moćnu zaštitu.
Kako i zašto nije - nemam pojma.
:neznam:
Upravo tako Deni. Da je stekla zaleđinu sada bi sjedila u direktorskoj fotelji RTS-a i RTV-a te imala čitav tim frizera zaduženih za idržavanje loknastog žbuna. ;)
Korisnikov avatar
By Burak

@ Deni
A evo kako to Mišur danas radi! Sve se promijenilo, ali je i dalje britka i oštrojezična!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tW7eDOuj ... re=related[/youtube] :zen: :sunce:
Oštrokonđa od glave do pete. :krezavi: :meduza:
Tebi je, vidim, Burak, njena pojava izuzetno zabavna, baš kao i meni.
Znaš kako Deni. Uvijek sam se gnušao i prezirao one cmizdravice razmažene koje ni taxi nisu u stanju same pozvati. S druge strane mnogo su mi gotivnije bile sposobne žene, žene lavice koje se uvijek na noge dočekuju, a opasne su i oštre kao ženke leoparda! Eto, sada ti je mislim jasnije.. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Javite mi kada padne izvinjenje za sve ove silne reprize ...
Korisnikov avatar
By *deni*

@ Deni
A evo kako to Mišur danas radi! Sve se promijenilo, ali je i dalje britka i oštrojezična!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tW7eDOuj ... re=related[/youtube] :zen: :sunce:
Oštrokonđa od glave do pete. :krezavi: :meduza:
Tebi je, vidim, Burak, njena pojava izuzetno zabavna, baš kao i meni.
Znaš kako Deni. Uvijek sam se gnušao i prezirao one cmizdravice razmažene koje ni taxi nisu u stanju same pozvati. S druge strane mnogo su mi gotivnije bile sposobne žene, žene lavice koje se uvijek na noge dočekuju, a opasne su i oštre kao ženke leoparda! Eto, sada ti je mislim jasnije.. :)
Jasno mi je. Otuda verovatno potiču i neobične simpatije, koje su uočljive na relaciji Wilhelmina - Burak, uprkos, pre svega, političkim neslaganjima.
:smug:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by KiWi

Javite mi kada padne izvinjenje za sve ove silne reprize ...
To se RTS sveti auditorijumu zbog ogromnog broja neurednih platiša tv pretplate.
:kopa:
Korisnikov avatar
By deran
hm...pa nisam baš neuredan,al mame mi...:rotflmao:
Korisnikov avatar
By mikeli
teraju nas u jEvropu, a vamo nam na javnom servisu vracaju 90-sete .........
sa sve Baletickom i neobavestenim Tijanicem ,,,,,,

bojkot pretplati !!!!!
By alexandermagic
^ :lol:

Interesantno da neki predstavnici "nebeskog" naroda ne obijaju, recimo, knjižare. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa zato što su svi odreda članovi biblioteke, kao Radovan III.
:sweet: :cita:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!