Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
omg, vi kao vezbate samokontrolu ? :wundy:
hilaroious.

1000 asistenata znam uzivo, ljudi zavrsili skolu pa sad vrte ista predavanja,
sami zbijaju sale na svoj racun.
bwah, mozda je predrasuda ali .. nesto ne mogu da ih zamislim kao "ozbiljne i bitne" dejta flouvere.
plus, uvek sam preferirala "tezinu" profesorske pojave i price.. savrseno su jedinstveni.
no, to je neka moj utisak/preferencija i nikako cinjenicno stanje.

ja ne cutim, kaze se predaju a ne predavaju.
i mene nikad nije oborio asistent/ica; iskljucivo profesor/komisija.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa ja moram da vezbam samokontrolu jer ne bih umeo da odgovorim sa toliko malo reci :(

evo sad si mi upropastila vezbu!

O BOZE pa to je sala hahaha jao jao idi na kurs socijalizacije i medjuljudske interakcije i pet puta procitaj lekciju "sala" a deset puta "ne stvarati predrasudu na osnovu jednog posta" a jos bi mogli i da ti ubodu neke katode i anode u glavu, cuo sam da elektoshokovi mozga mogu pozitivno da uticu na inteligenciju.

kittrie vidi sta si uradila! ajde idi jebi!
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ :lol: :smeh: :lol:

ali anhe samokontrola je pozitivna star.
u tom nekom psiholoskom smislu prilicno pozeljna vestina,
biti sam svoj gazda. :)
..doduse u ovom "modernom" svetu u kom ni osnovni ljudski principi nisu in,
mislim da je car samokontrole u nekim situacijama potpuno nepozeljna i OUT. :hand:

sry sto ti upropastih practise. :shrug:
{missim, bas si se razestio, ko da te neko za pishu dira :lol: }
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa jeste pozitivna ali olaksava kad popusti, kao kad prdnes. :blentavi:
a niko me trenutno nigde ne dira, thats the prob :sigh:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by LepiMilojko
Originally posted by blenta

...cu istaci da je ona samo student a ne asistent
niti je iko rekao da ce sigurno biti
neg da ce biti ukoliko budu zadovoljni njenim performansom
iako poreklo vucem odatle nisam studirao u ns
sto je kasnije ispalo hvala bogu
mimo toga ne znam sta je fabus
a tetka jesam na momente
mahom kad sam gladan

o ostalom na u2u
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Anhedonie

pa jeste pozitivna ali olaksava kad popusti, kao kad prdnes. :blentavi:
a niko me trenutno nigde ne dira, thats the prob :sigh:
AHA!! to je to !! odma' da s' se bacija na oglase..
gejroumijo ili gde se vi pedercice nalazite..
ma otrci do najblizeg javnog wc-a. :wundy:

a ja imam problem jer ne znam kako se to "prdenje",
tj. emotivno praznjenje radi.
jbt, ja ne znam kako se besni (i ostale negativne emocije) osim da se okrenem i izadjem iz prostorije,
spustim slusalicu ili ugasim chat.
i to je rili problem, jer se psiho-fizicki ne osecam bes npr,
no mi se to presalta u podsvest odma.
jadna ja sa kojim cu psihosomatskim bolestima zavrsit'. :sigh:
samo zato sto se ne drekenjam, vredjam i psujem ljude..

ali nemam samokontrolu oko hrane, i tako tih lepih
i hedonostickih zadovoljstava.
taka mi priroda. lepeza1
Korisnikov avatar
By horus.
e onda me odcitiraj da izbrisem post... :smug:

:lol:

kupila si me jos onomad kad sam video da si svastojed... :sweet:
Korisnikov avatar
By Olórin
FABUS je fakultet u sklopu novosadskog privatnog univerziteta, pandan Megatrendu, samo bez gorepomenute dame.
Žacnulo me samo zbog toga ko mi je preneo. Ovakvih i još gorih fakultetskih urbanih legendi ima i biće dok je studenata (favorit je naravno profesorka anatomije koja je zaveštala svoj leš da bi studenti videli kako himen izgleda).
Tetka is strong in all of us, zato sam napisao zajedljiva :tetka:
Nikad više neću dizati iz mrtvih, samo se emocije uzburkaju. Jeste da to nije teško prouzrokovti ali :sniff: :sniff: :sniff:
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Zavrsila sam dva fakulteta, jedan drzavni i jedan privatni i niko me nije saslusavao na ispitima osim profesora.

Koliko ja znam nemaju svi profesori asistente. Njihov posao je da zamenjuju profesore, asistiraju profesorima ili vode pripremnu nastavu ili seminare na nekim fakultetima, a ne da pisu udzbenike ili prenose znanje studentima.

Ako asistent obavlja posao profesora, profesor je teski neradnik ili je rec o neozbiljnoj instituciji.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by zelenabombonica

Zavrsila sam dva fakulteta, jedan drzavni i jedan privatni i niko me nije saslusavao na ispitima osim profesora.

Koliko ja znam nemaju svi profesori asistente. Njihov posao je da zamenjuju profesore, asistiraju profesorima ili vode pripremnu nastavu ili seminare na nekim fakultetima, a ne da pisu udzbenike ili prenose znanje studentima.

Ako asistent obavlja posao profesora, profesor je teski neradnik ili je rec o neozbiljnoj instituciji.
Mukica. :sweet:

Poenta vica nije da bude apsolutno tacan i identican zivotnoj situaciji, nego da bude smesan. Neko vreme je Natasina replika 'zbog da jedes govna' bila vrlo popularna i citirana u prigodnim i manje prigodnim situacijama.
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Originally posted by Wilhelmina

Mukica. :sweet:

Poenta vica nije da bude apsolutno tacan i identican zivotnoj situaciji, nego da bude smesan. Neko vreme je Natasina replika 'zbog da jedes govna' bila vrlo popularna i citirana u prigodnim i manje prigodnim situacijama.
Moj post se nije odnosio na vic nego na pojasnjavanje toga da li asistenti prenose znanje studentima.
Nit je vic smesan niti identican zivotnoj situaciji. Nema niceg smesnog u citiranju tudjeg prostakluka. Ali ja i ti se verovatno ne smejemo istim stvarima.
Nevezano za taj bezvezni vic, otkud ti znas sta je glavi onog ko je tu budalastinu ispisao. Mozda je mislio da na Megatrendu asistenti zaista obaraju studente. I sama vest o postavljanju Natase Bekvalac za asistenta je vic, a koliko je onih koji su taj vic ozbiljno komentarisali.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

...

Ok je, ne kopaj sebi dublju rupu od vec iskopane.
Nije vic to za Bekvalcevu, pri kraju teksta sam direktor izrazava zelju da je vidi na mestu asistenta, kada taj fakultet zavrsi. Humor, ali crn, da crnji ne moze biti.
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Sta su novinari zeljni senzacionalizma i dobre vesti napisali je jedna stvar, a stvarnost je druga. Ne cini li ti se da je vrhunac nekorektnosti izvuci ovakav naslov: ''Natasa Bekvalac postala asistent na Megatrendu'' iako to nema veze s vezom. Mogu li onda novinari s takvim obrazom korektno preneti necije reci?
Niti je Natasa Bekvalac asistent, niti joj je to ponudjeno niti se bilo ko nada tome.
Da li je ona asistent mozes slobodno da proveris na njihovom sajtu.Imas li blage predstave kakva je procedura za prijem na mesto asistenta i kakve uslove treba da ispuni kandidat? Rektor moze svakog studenta ohrabriti i pozeleti mu da bude najbolji i postane asistent jednog dana, ali to ne znaci da mu je mesto asistenta zagarantovano ili da ga neko zove za asistenta. Niko ne moze postati asistent ako ne ispuni propisane uslove. Moze joj neko reci da se nada da ce putovati na Mesec jednog dana pa to ne znaci da joj je ponudio da udje u vasionski brod sad, istog momenta.
Rektorove saljive, polusaljive ili kurtoazne reci nisu indicija da je N.Bekvalac postala asistent niti da ce to postati, pa je vest ipak komentarisana kao da je ona vec postala ne asistent nego redovni profesor u najmanju ruku.
Korisnikov avatar
By Olórin
Medicinski fakultet u Novom Sadu. Profesorka Gudović. Biće vraćena neotvorena, barem tako kažu stariji studenti svake godine brucošima :wundy:
Barem sam ja na nju mislio ali baš fino da i ostali fakulteti imaju svoje frigidne bauke. Iako je ona meni bila sasvim korektna, samo je zbog CNS-a je prati veoma loša reputacija.
By Sixto
@Milojko

Pa tako kazi, urbana legenda, a ne nesto sto dobijes uz set ispitnih prijava i semestralni list na pocetku godine.
Korisnikov avatar
By Olórin
Originally posted by LepiMilojko
Ovakvih i još gorih fakultetskih urbanih legendi ima i biće dok je studenata (favorit je naravno profesorka anatomije koja je zaveštala svoj leš da bi studenti videli kako himen izgleda).
Pa ja sam to i napisao :ozbiljan:

Moram naći nekog sa podužim stažem na faksu da pitam za Tolkien fan profesorku :hyper: :hyper: :hyper:
Korisnikov avatar
By bothways

Sta su novinari zeljni senzacionalizma i dobre vesti napisali je jedna stvar, a stvarnost je druga. Ne cini li ti se da je vrhunac nekorektnosti izvuci ovakav naslov: ''Natasa Bekvalac postala asistent na Megatrendu'' iako to nema veze s vezom. Mogu li onda novinari s takvim obrazom korektno preneti necije reci?
Niti je Natasa Bekvalac asistent, niti joj je to ponudjeno niti se bilo ko nada tome.
Da li je ona asistent mozes slobodno da proveris na njihovom sajtu.Imas li blage predstave kakva je procedura za prijem na mesto asistenta i kakve uslove treba da ispuni kandidat? Rektor moze svakog studenta ohrabriti i pozeleti mu da bude najbolji i postane asistent jednog dana, ali to ne znaci da mu je mesto asistenta zagarantovano ili da ga neko zove za asistenta. Niko ne moze postati asistent ako ne ispuni propisane uslove. Moze joj neko reci da se nada da ce putovati na Mesec jednog dana pa to ne znaci da joj je ponudio da udje u vasionski brod sad, istog momenta.
Rektorove saljive, polusaljive ili kurtoazne reci nisu indicija da je N.Bekvalac postala asistent niti da ce to postati, pa je vest ipak komentarisana kao da je ona vec postala ne asistent nego redovni profesor u najmanju ruku.
:roll:
You don't get it, do you?

Sve sto napisa nema veze sa temom. Znamo da nije asistentkinja i da nece postati tek tako.

I da, ako asistenti ne prenose znanje, sta rade? Piju kafu sa studentima?

Ne znam kako je na vasim fakultetima, ali kod mene se cesto vise moze nauciti od asistenata nego od profesora.
Korisnikov avatar
By blenta
dvosmerni
zelena je verovatno procitala prvih par postova i opalila
a da joj je srednje ime overkill, jeste
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!