- 20 Maj 2011, 17:53
Da, veoma čudan...
U avgustu prošle godine sam došao u Švedsku planirajući da odradim jedan semestar svog mastera ovde. Taj semestar se pretvorio u godinu... jednu veoma čudnu godinu punu novih iskustava, ljudi iz svih delova sveta, svih mogućih kultura i još mnogo mnogo toga
I sada, moj dragi forume, sam primljen na doktorske studije iz biohemije ovde u Švedskoj!
Nisam mogao da verujem kada mi je supervizor javio... srce mi zamalo nije iskočilo napolje
Radiću ovde narednih 4-5 godina na pronalaženju efikasnih metoda za dizajniranje novih proteina i peptida koristeći kompjuterske simulacije.
I to nije sve... Dečko i ja smo zakazali venčanje za mesec dana
Tako da... I'm getting married too!
Mada još uvek čekamo dozvolu, nadam se da će sve biti u redu...
Da mi je neko pre godinu dana rekao sve ovo, nasmejao bih mu se u facu. Ali eto... život je zaista zaista čudan.
Verovatno vas ne interesuju detalji mog ličnog života, ali eto imao sam neku potrebu da sve ovo napišem
Ovo su ogromni koraci za malog mene.
This is just the beginning...
U avgustu prošle godine sam došao u Švedsku planirajući da odradim jedan semestar svog mastera ovde. Taj semestar se pretvorio u godinu... jednu veoma čudnu godinu punu novih iskustava, ljudi iz svih delova sveta, svih mogućih kultura i još mnogo mnogo toga

I sada, moj dragi forume, sam primljen na doktorske studije iz biohemije ovde u Švedskoj!

I to nije sve... Dečko i ja smo zakazali venčanje za mesec dana

Da mi je neko pre godinu dana rekao sve ovo, nasmejao bih mu se u facu. Ali eto... život je zaista zaista čudan.
Verovatno vas ne interesuju detalji mog ličnog života, ali eto imao sam neku potrebu da sve ovo napišem

This is just the beginning...