Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Goran Smith
Da li su vam bitne godine kada tražite de?ka, da je stariji, mlaði, isto godište kao vi?

Koja je granica za vašeg potencijalnog de?ka, ako je imate uop?e?
Korisnikov avatar
By Zemunac
Sta znam, mozda od 78. godista do 88., iznad toga sve matoro za moj ukus :D :rentgen:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ja baš nemam neku granicu, ?vrstu .. ali se slobodno moze reci 20-30 :D
Korisnikov avatar
By KiWi
jedno vreme sam se ložio na jednog lepotana koji je imao 39god, a po njemu se ne bi videlo da ima više od 30 .. tako da mislim da granica nema .. ne bih baš mogao da budem sa nekim ko ima 55god, ali ni sa mladjim od 20god
Korisnikov avatar
By bambola
I ja sam tako mislila dok pre par meseci nisam upoznala lika koji ima 54!!!Veceg smekera i frajera u zivotu nisam upoznala.Uz to ima tek malkice sedih na slepoocnicama,OK je gradjen,savrseno se oblaci,poznaje jako interesantne i vazne ljude(to je vec manje-vise razlog da se primis na nekog,ali ako planiras vezu na druge staze onda znaci)ma savrsen u svakom pogledu.Ali kad pomislim da ce za 6 godina imati 60...Zamisli se covek.Ipak je huuuuuuuge razlika.Mozda bas za tu koju godinicu izgubi potenciju,mozda ...
Tako da cu i ja odrediti kao neku granicu,i frajeri i ribe dolaze u obzir do neke 42,posle toga frajeri gube dobru potenciju a ribe dobar izgled(a izgled mi je jako vazan,pogotovo u krevetu):tea:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Nije bitna brojka koliko neke stvari koje idu s nekim brojkama ... i kompatibilnost naravno :predaja: :sveca:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Osoba, ne godine.
Ima detinjastih lutkica sa 35 a ima i odraslih devojchica sa 20 :) (znam ja najboooljeee) :wink:
Korisnikov avatar
By Abyss
Originally posted by unic0rn
... i kompatibilnost naravno :predaja: :sveca:
Vidi se da si informati?ar :wink:

I ja se u potpunosti slažem da godine ne igraju najvažniju ulogu, barem kod mene. Ima i važnijih stvari od godina, zar ne?

:deda:
Korisnikov avatar
By Nestao
i ja mislim da godine nisu presudna stvar...
postoje mnoooogo bitnije stvari.....
Korisnikov avatar
By vivaldi
hm, ali ima dosta bitnih stvari koje su upravo zavisne od godina, sve zavisi sta vas pali ili sta trazite od partnera/partnerke:kafa:
Korisnikov avatar
By Seaman
Meni vise odgovaraju stariji muskarci, dakle od 28 pa na dalje.Mada bilo je izuzetaka...
Korisnikov avatar
By one of the people
vise volim starije i to do 15 godina starije. mladje mozda dve-tri.
Korisnikov avatar
By ganjarolla
ne baš, nije me briga samo bring it on ako valja :dedamraz: :rodjendan: :turban:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne dajem mnogo zna?aja godinama u kalendaru. nekima se godine jednostavno ne prime?uju...
By Hugo
Postoje osobe koje prolaze slobodno kroz vreme i fizicki i mentalno,vreme ih ne obelezi,bogastvo je poznavati takve,a imati ih tek!!!
Zavisi sta trazis i volis u godinama!
By MR SEXO
Palim se samo na tipove preko 30 godina.

Ne volim da se bakcem sa klincima i da im izigravam mamu i brisem slinavi nosic. Volim starije , zrele osobe koje znaju dobro sta zele u zivotu.

Mada nikad nema pravila ima i ozbiljnih osoba s a godina i neozbiljnih kao mala deca preko godina.
Korisnikov avatar
By MorbidAngel
pa sve devojke sa kojima sma bila su bile 78, 79 osim jedne koja je bila 85to... eto...
Korisnikov avatar
By Rei
Meni se recimo redje svidjaju tipovi mladji od 22 god, mada ima sluchajeva, tako da bih rekao da ide od 20 do 30, a optimalan broj godina je 24 :D

I da, bitna je kompatibilnost, bitan je karakter i sve to ail ako zhelite da udjete u vezu osoba MORA da vam se fizichki svidi, a u to ulazi i broj godina, pliz ne lupajte da nije bitno...
By Shoplifter
ovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj... da ne treba ovo mozda da se teleportuje u ljubav i sexualnost?... misim, ja to samo nesto za sebe... :piski:
a inace su naravno bitne, ali i ta bitnos' je krajnje fleksibilna, a koliko sam samo ljudi upoznao cija licnost&djuture nema veze sa drustveno prihvacenm stereotipom da ne kazem predrasudama o tome kakav treba da bude jedan 35-ogodishnjak a kakav 20-ogodishnjak itd.
Korisnikov avatar
By Rei
Pa da, tema jeste otvorena u pogreshnom folderu, a josh chudnije - osoba koja ju je otvorila ima status moderatora...
By fazza
Najidealnije bi bilo da je dechko mog godishta ('79) ili
eventualno par godinica mladji ('80,'81,'82,'83), a da ne bude
stariji od recimo...27, 28 godinica...

E sad... Kad je ljubav u pitanju, tu je svashta moguce! Ako mi
se neko dopadne, godine postoju nebitne...naravno, bez
preterivanja... :)
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Hugo
Postoje osobe koje prolaze slobodno kroz vreme i fizicki i mentalno,vreme ih ne obelezi,bogastvo je poznavati takve,a imati ih tek!!!
Zavisi sta trazis i volis u godinama!
Ja sam na primer sebi stopirao vreme,ali kako e pa to ne mogu da vam sada kažem. :wink:

Uopšte nemaju veze godine sa tim da li ?e neko da mi se svidja,bitan je izgled i karakter.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by fazza

Nije ni cudo sto te zovu Fazza pedofil :tushe:
By fazza
Originally posted by avalon
Originally posted by fazza

Nije ni cudo sto te zovu Fazza pedofil :tushe:
:trach:
Korisnikov avatar
By Sutekh
I ja sam tako mislila dok pre par meseci nisam upoznala lika koji ima 54!!!Veceg smekera i frajera u zivotu nisam upoznala.Uz to ima tek malkice sedih na slepoocnicama,OK je gradjen,savrseno se oblaci,poznaje jako interesantne i vazne ljude(to je vec manje-vise razlog da se primis na nekog
Aj me upoznaj s njim! :D

Hm, meni su godine bitne. Najvishe me privuku mushkarci od 40-45, a, ako izgledaju kao onaj chika chiji sam opis citirao, onda mozhe i do 50ak, nije frka! :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Uglavnom se bolje slazem sa ljudima koji su stariji od mene. Tako da sam spremna da idem u plus nekih 6-7 godina, a u minus mozda godinu-dve.
Ne loze me mnooooogo stariji.
Korisnikov avatar
By Val
Najlepse je, kad nadjes osobu, kod koje o godinama uoptse ne razmisljas...koja ima humor deteta i pamet veoma odraslog i ozbiljnog coveka. Ja do sada tvrdila: " Necuuuuuuuuu mladju nikada u zivotu. Samo starije zene dolaze u obzir!" Pa se sad sama sebi smejem, jer uopste vise ne razmisljam o tome, koliko godina moja devojka ima. Mladja jeste, ali ponekad mnogo zrelija i promisljenija od same mene. Prema tome, godine mi NISU BITNE.

Bitno je da s njom mogu da se :tenis: i :kissing: i :lol: i :rida: ....pored nje ja ponekad da budem :beba:

Love without borders!
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ma, naravno, nije bitno koliko ima godina, vec kako pusi!
Korisnikov avatar
By Deksi
Godine nisu bitne vec karakter te osobe,ja sam do sada imao dva decka..prvi,stariji-82 god. je hteo samo jednu kres kombinaciju,opet sa drugim koji je bio moje god.-88 bilo je malo sladje,dok ga moj bivsi iz ciste zlobe prema meni nije prikucao:fuck:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!