de me nadje s temom
e jesam, jebo me patak nedokazanu i tvrdoglavu... bacila sam par zadnjih godina i nisam se pomerila s jedne jedine tacke ni makac, a zapela bas za to... posledice, hmm... osecaj praznine, extremne dosade, cest nagon za povracanjem, glijivice na noznim palcevima (lujza lepo kaze da je to zbog stajanja u mestu), odavanje alkoholizmu, pms histerije i stanja pred nervni slom...
srecom, to je sad davno proslo vreme i imam osecaj da sam vec nadoknadila veci deo izgubljenog, ili sam bar blizu toga... uskoro... zato ubrzano radim i sad zivim tri dana u jednom... posledice, mmmm... nemam pojma koji je dan, da li je nesto bilo juce ili prekjuce ili pre mesec dana, svejedno... gljivice su nestale same od sebe, histerije prestale, meca mi se unormalila, a pms prosli put nisam ni osetila, pijem i duvam iz gusta a ne dosade i ocaja, jebem se ko luda, hranim se nikad bolje zahvaljujuci fantasticnim kulinarskim sposobnostima moje drage, dobila nove poslovne ponude, povratila samopouzdanje, osisala se kako ja hocu, obnovila stara draga prijateljstva i upoznala nove sjajne ljude, i najvaznije - smejem se svaki dan
poenta: ako osecas da gubis vreme tu gde jesi, pomeri se... bilo kuda... mozda te sreca ceka vec na sledecem koraku