Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Molimo forumase da ubace kartice u svoje glasacke jedinice!

ZA!
15
65%
Uzdrzan/a...
1
4%
PROTIV!
2
9%
Ma odo ja u skupstinski restoran!
5
22%
Uzmimo hipotetsku situaciju da smo zemlja u EU i imamo stolice u EU parlametu. Da li bi kao poslanik digli ruku za ili protiv pristupanja Turske zajednici evropskih naroda?

Sta bi im zamerili? Sta bi im bio plus? Da li ima buducnosti s njima ili bez njih? Da li ce ikad biti sustinski, ne samo formalno clanica EU?

Diskutirajte!

Slika
Korisnikov avatar
By Tungi
Bicu uzdrzan.Ni za,ni protiv..Dovoljno im je dobro u nesvrstanima,dok se EU raspada i grca u ekonomskoj krizi.

Ne fali im nista.Za razliku od zemalja clanica i onih koje bi to da postanu.
Korisnikov avatar
By smaug
Malo je ...nejasno na pocetku teme - kada se glasanje desava. Ako sad odmah, danas - onda Turska mora da oposli mnoge stvari pre nego sto se uopste glasa. Ali ako glasam nakon ispunjenja uslova onda bih glasala za za. Te je ovo ujedno i odgovor na to sta bih im zamerila. Mislim da je za buducnost EU vazno da Turska bude clan. I mislim da je i za buducnost Turske bitno da bude u EU.
Takodje, onako generalno, mislim da je, ako su velike i bitne stvari resene, fine-tuning lakse uraditi iznutra nego spolja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!