Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by starky
jesam.kada sam upoznala the one,procitala sam sve njene postove i zavolela je pre svega sto se kasnije izdesavalo izmedju nas.
Originally posted by Orlando the Lady
Originally posted by starky
jesam.kada sam upoznala the one,procitala sam sve njene postove i zavolela je pre svega sto se kasnije izdesavalo izmedju nas.
![]()
Originally posted by Galatejane
A šta mislite da li je nekada ono što volimo preko neta 'realnije' od same realnosti?
Originally posted by Galatejapa zagotivila sam HYS i Hlevdiju i tako par njih. Al ja bih to pre svrstala u kategoriju da su mi se omilile. za bilo sta vise potreban je kontakt 1:1. mislim mozes ti na osnovu necijeg pisanja da prokljuvis kakvi su im stavovi i kakav im je otprilike karakter, ali to je sve nekako jednodimenzionalno i nedovljno. treba ljude upoznavati uzivo. mogu reci da su me neki ljudi na forumu zainteresovali. sve drugo se nadogradilo u kafani.
Da li vam se desilo da nekada preko foruma (ne mora nužno ovog) zavolite ne virtuelni identitet već putem online kuckanja osobu? Da osetite neku neobjašnjivu povezanost? Da ste sigurni i da ćete se i uživo skontati? Kako tumačite ovu pojavu? Meni se dešava jako retko, ali nije da nije bilo.
p.s. - nije ljubavna tema
Originally posted by haemoglobin87Misli se
e a ako se misli i na ljubav prema prijateljima, onda je i tad potvrdan odgovor: volim mnoge i mnogo su mi dragi
Originally posted by Sixtoaaaaaaw, ovo mi je utoliko draze jer si sina swanimira zaboravila da pomenesh, zla debela sestro
Volim dva depilirana dupeta, Drtulju i Vademecuma, kevu Hlevdiju, zlu sestru Dominiona i beli sako Sunceta nasoga!
Originally posted by DominionCuti kujo raspala!
Originally posted by Sixtoaaaaaaw, ovo mi je utoliko draze jer si sina swanimira zaboravila da pomenesh, zla debela sestro
Volim dva depilirana dupeta, Drtulju i Vademecuma, kevu Hlevdiju, zlu sestru Dominiona i beli sako Sunceta nasoga!
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!