Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Originally posted by haemoglobin87

Idemo koleginica i ja danas centrom, i neka dvojica konobara stoje ispred kafica. Kad smo prosli, cujem komentare:

Prvi:"koju bi ti od ove dve"?
Drugi: " ne znam koju bi ti , ja bih ovu desno"

Btw ja sam isao desno :lol:

Hahahahahahahahshahahshaha :smeh:

Skoro, slicna prica :D

Idem ulicom i u susret mi idu dve ocigledno maloletne devojcice, od kojih jedna drzi ogledalo u ruci i stavlja karmin u hodu :roll: ... i onda ide komenrar:

Prva: vidi sto je sladak decko
Druga: :bljak: , ko da ga poplava izbacila

:smeh:
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
Danas pred kolokvijum ja i kolega cekamo ispred amfiteatara. Asistenti pocinju da prozivaju i mi se dogovorimo da ne udjemo kad nas prozovu nego da sacekamo kraj da bi usli u amfiteatar 3(najmanji) da lakse prepisemo.

U jednom trenutku on snimi jednu koleginicu i kaze mi ajde i nju sa nama da povedemo ona je sve naucila.

Dolazi do nje i kaze: ,,E, jel hoces ti sa nama dvojcom u trojku?''

Plakao sam od smeha dok joj je on objasnjavao sta je hteo da kaze.
Korisnikov avatar
By KiWi
Drugarica i ja u restoranu. Ona poručuje:
- Donećete mi dve porcije kolutića sa lukom kao predjelo, za glavno jelo tri pileća Cordon Bleu-a, dve porcije pomfrita i dve Coca Cole. Uvek ožednim posle jela, pa mi jedna nije dovoljna.
Konobar se samo nasmeje i okreće se ... misleći da se ona zeza. A onda se ja proderem:
- Momak! Ja nisam poručio !
A on sa facom kao da je video duha se okreće i kaže:
- Čekajte, ona se ne šali???
Na šta će drugarica:
- Da sam se šalila poručila bih samo salatu.

Inače, po njoj se uopšte ne vidi da jede za dvojicu ... Jadan taj čovek koji će finansirati njenu hranu tokom trudnoće...
Korisnikov avatar
By KiWi
A chicken and an egg are lying in bed. The chicken is smoking a cigarette with a satisfied smile on its face and the egg is frowning and looking put out. The egg mutters to no one in particular, "I guess we answered that question."
Korisnikov avatar
By Blentavo_iz_nehata
Originally posted by KiWi

- Donećete mi dve porcije kolutića sa lukom kao predjelo, za glavno jelo tri pileća Cordon Bleu-a, dve porcije pomfrita i dve Coca Cole. Uvek ožednim posle jela, pa mi jedna nije dovoljna.
Konobar se samo nasmeje i okreće se ... misleći da se ona zeza. A onda se ja proderem:
Na šta će drugarica:

Inače, po njoj se uopšte ne vidi da jede za dvojicu ... Jadan taj čovek koji će finansirati njenu hranu tokom trudnoće...

hahahah
Korisnikov avatar
By sort_of_me

ahahah :lol: izgled ponekad vara... :D

a ni Marfi nije dzaba rekao: "nikad ne investiraj u nesto sto jede" :grin:
Korisnikov avatar
By smaug
Dzelajza Rouz:

'Plemenite devojke zabole živi pesak za takve kao što si ti.'

:hail:
Korisnikov avatar
By blenta
na kampusu prvog faxa u US na kom sam bio
video konferencija : ja keva i cale
smaraju me da setam kampusom ko kreten sa kompom
da vide kako izgleda i sta tu sev ima

stajem ispred oglasne table i iza mene se vidi natpis
koji kaze da SGA mora da odobri sve sto ide na oglasnu tablu
i sve sto SGA ne odobri a okaci se na tablu bice smatrano vandalizmom i procesuirano

cale: procita to iznad mog ramena naglas i kaze: a sta je SGA?
keva: (ko iz topa) strejt gej alijansa
blenta: student government association

keva caletu: (inace su razvedeni od moje 6te godine) ajde prestani da razmisljas pa ces videti da sam ja u pravu

sms poruke

blenta: what up papi?
mario: listening some new alternative music
blenta: alternative?
mario: all the songs i could download featuring word kurva in it
blenta: ... ok
Korisnikov avatar
By castor
Nije izjava vec blam:
Juce bio na sahrani, ubio se jedan drug. I popovi u tim slucajevima ne drze opelo, vec neko procita neki govor... I kad je procitan svi pocnu da se krste, ja pogubljen pocnem da tapsem/aplaudiram.. Mislim da niko nije primetio, ali mi je bilo jako, jako neprijatno.
By alexandermagic

Na šta će drugarica:

Je l' to ona što je umislila da joj se pomjeraju zubi, pa je to sad prestalo i sirota želi da se najede? Ili je to neka druga? :ozbiljan:

---
sms poruke

:lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by alexandermagic

Na šta će drugarica:

Je l' to ona što je umislila da joj se pomjeraju zubi, pa je to sad prestalo i sirota želi da se najede? Ili je to neka druga? :ozbiljan:

---
sms poruke

Druga .. mislim da se čak i ne poznaju :D

Nov izliv od iste ove što jede kao kamiondžija - Zove ona mene jutros i kaže:
- Jel' , čime se inače ljušte kapci? Da li ima neka aparatura za to, kao za kovrdžanje trepavica?
- Da li si me upravo pitala čime se ljušte kapci?? Zašto bi opšte ljuštila kapke ženo??
- Slušaj, ako nećeš da mi pomogneš, ne odmaži mi.
- Pa ovako ... ne verujem da baš možeš da sljuštiš kapke, ali možeš šmirglom da ih trljaš dok se dovoljno ne istanje. Uzmi finiju šmirglu, da efekat bude ujednačen.
- I ko je sad nenormalan?? Bila sam u solarijumu i kako sam legla tako sam zaspala i izgorela. Ljušte mi se kapci a pincetom da čupam ovo paperije sa kapaka trajaće sto godina.

Nisam znao šta da kažem na ovo ...
Korisnikov avatar
By constantine
^HAHAHAHAH

devojka zasluzuje temu HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Korisnikov avatar
By Zonche!
Sine, mi imamo tri seste osobe u kuci! (Mama na vest o tome da je u srbiji svaka sesta osoba alkoholicar)
Korisnikov avatar
By Ferdie
[qurl=http://www.gay-serbia.com/forum

Nov izliv od iste ove što jede kao kamiondžija - Zove ona mene jutros i kaže:
- Jel' , čime se inače ljušte kapci? Da li ima neka aparatura za to, kao za kovrdžanje trepavica?
- Da li si me upravo pitala čime se ljušte kapci?? Zašto bi opšte ljuštila kapke ženo??
- Slušaj, ako nećeš da mi pomogneš, ne odmaži mi.
- Pa ovako ... ne verujem da baš možeš da sljuštiš kapke, ali možeš šmirglom da ih trljaš dok se dovoljno ne istanje. Uzmi finiju šmirglu, da efekat bude ujednačen.
- I ko je sad nenormalan?? Bila sam u solarijumu i kako sam legla tako sam zaspala i izgorela. Ljušte mi se kapci a pincetom da čupam ovo paperije sa kapaka trajaće sto godina.

Nisam znao šta da kažem na ovo ...

:roflmao:

Blago tebi sa takvom drugaricom!

:lol: :lol:
By loreenche
zonche ocu da me tvoja mama usvoji, a tvoja baba da mi bude nAJbolji drug :lol:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by castor

Nije izjava vec blam:
Juce bio na sahrani, ubio se jedan drug. I popovi u tim slucajevima ne drze opelo, vec neko procita neki govor... I kad je procitan svi pocnu da se krste, ja pogubljen pocnem da tapsem/aplaudiram.. Mislim da niko nije primetio, ali mi je bilo jako, jako neprijatno.
meni ovo super... :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
bitna je lokacija po svim kriterijumima. moras da razumes da se ja nikad ne bih iscimala dalje od bogoslovije, da cena piva od 120 dinara nije nista spektakularno promotivna da bih se ja iscimala, jer ja kako god okrenem mogu pivo da nabavim litru za 120....
> nisam pohvatala sta je srala< da je to sve tako ciljnogrupicno (by orlando the lady)
Korisnikov avatar
By Azdaja
sedimo koleginica i ja + neki nas poznanik iz ex yu :lol: u kaficu... dolazi konobarica i pita nas sta zelimo... svE troje smo primetili da se riba ispod pazuha prilicno TOPIII i kao da je preterala sa stikom, vidi se nesto belo :bljak:

ex yu poznanik, prilicno ozbiljan svaki x kad se vidimo...kaze : vidi je, kao da joj je neko strcnuo spermic u kujni ispod pazuVa :drama: :drama: :drama:
Korisnikov avatar
By horus.
hton kod babe na selu...

hton: moilm te, javi mi, ako bude smak sveta, jer ja ovde necu videti nikakvu razliku... :lol:
Korisnikov avatar
By castor
Svadjaju se drug i drugarica:
Kravo!
Kretenu!
Stoko!
Svinjo!
Nosi se!
Marsh!
Tebi se taj Daunov sindrom uopste ne vidi na licu!
Ni tebi Hidrocefalija!

:awesome:
Korisnikov avatar
By bothways
Kolega mangas na chatu dok spavah:
"jbt koliko pucash ti na parking ovde? ((:"

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
,,pita mene baka danas jel mi se javila radmila. reko nije, šta bi se ona meni javjala. kaže javila se njoj, dogovorile su da pošalje malo sira i kajmaka. reko dobro, a koliko je to malo. kaže ona: pa malo...dvije kile sira i dvije kile kajmaka i par litara rakije.''

unuk drugarice moje babe
Korisnikov avatar
By KiWi
Pričaju moje dve ortakinje o trećoj:

1: Milena ima sise tako negde oko dvojke. Htela bi samo malo da ih poveća.
2: Na koliko? Na trojku? Četvroku? Najbolje joj je četvorka, pošto je mršava petica bi delovala veštački!
1: Ma samo malo da ih poveća i da im akcenat!
2: Neka istetovira neki znak Vuk-Daničićeve akcentuacije :lol:

Kasnije se opet vraćaju na ovu treću:

1: A koji je najmanji implant koji može da se stavi?
2: Pa šta znam, verovatno jedinica ... pa na tu njenu mršavu dvojku dođe jedna prosečna trojka, sasvim OK.
1: Samo da se ne zajebu pa stave implant -1 :lol:
2: Hahaha .. već je zamišljam sa konkavnim grudima :D Iz ordinacije direkt u Ginisa.

Inače devojka nema ništa manje grudi od njih dve :D
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!