Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Koliko god da je problematična sintagma 'prava ljubav' interesuje me koji su to mali i veliki signali koji sugerišu da je neka osoba baš ta? Kako umeti prepoznati? Kako 'testirati'?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Kompleksno i krajnje subjektivno pitanje :)
Nisam obracala paznju, iskreno. Nekako se dogodi samo od sebe, da mi postane sasvim prijatno sa doticnom osobom, u bilo kojoj situaciji. Da maltene postajemo jedno.
I naravno, tu je i onaj 'junacki' test, tj. zelja i volja da sa tom drugom osobom ostanes bez obzira na situacije koje vam zivot donese, ili na momente neraspolozenja itd.
Recimo.
Korisnikov avatar
By EYA
nema 'prave ljubavi', sve su to samo stanice na putu ka vecnosti :astral2:
Korisnikov avatar
By EYA
moze i tako da se kaze :bouncy:

ja lako prepoznam kad naidje neka prava ljubav, nego nikako da na vreme prepoznam kad prestane biti.

nadam se da cu biti pametnija i odlucnija next time kad bude trebalo provetriti zivot :tepih:

jebena vaga koja mora sve da pokusa dok ne odustane, do poslednjeg atoma snage :zid:
Korisnikov avatar
By EYA
često ne razlikujemo potragu za srodnom dušom od potrage za svojom dušom...

Ako je koncept srodnih duša kao božanski predodređenih parova tačan i istinit, onda je nerazdvojnost ovih duša nužna, a traženje svog para na zemlji se ne svodi na traženje te druge osobe čija je duša uparena s našom, već na oslobađanje svoje duše. Postepeno upoznavanje i razvijanje poštovanja prema njoj. Ako je spojena s drugom u nekom nadljudskom realmu, čim ispliva ispod svega čime smo je zatrpali ona će tačno znati kuda treba da ide i gde je njen par.

http://www.b92.net/zivot/ljubav.php?yyy ... _id=510385
Korisnikov avatar
By Blady
Kada se pojavi, znaces.
Mislim da takve stvari ne mogu objasniti recima, one se jednostavno desavaju.
Nisam vise sigurna da to postoji. Svaka ljubav je prava, na neki svoj nacin.
By Speculum Columbae
Imaš neki zsa zsa zu osećaj koji ne postoji ni sa čim drugim na ovom svetu.
Osećaš se kao da je ta osoba bila pored tebe ceo život, kao da se već znate.
Osećate se kao da ste posebni, čak i kada niste, ali ne na sujetan način, između ostalog i zato što ta divna osoba baš vas voli (ako vas voli).
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Dante

I IZABERES DA JE VOLIS.
POSTO ZA NEKOLIKO OSOBA IMAM TAJ POUZDANI OSECAJ ,,POZNAVANJA ODRANIJE"
Mrzim kad mi levi kaziprst ukljuci Caps lock.
Ali to bi bilo to.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Не могу да предвиде ни кретање електрона, а не да ли ће нека љубав трајати. А осећај да је права ваљда имаш кад мислиш да ће трајати заувек. :D :D
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Orlando the Lady

I IZABERES DA JE VOLIS.

tacno. ljubav je odluka koju svakodnevno moramo donositi ponovo. odluka da svoju paznju fokusiramo na neku osobu na duze staze, da nam interesi te osobe postaju bitni kao i sopstveni interesi, njena radost i tuga nasa stvarnost.
svako jutro kad se probudimo moramo iznova odluciti da volimo tu osobu, mozda cak i cesce, jer inace ljubav ispari, ostaje samo navika.

a taj prvi osecaj prepoznavanja koji se javi sam od sebe je samo varnica kojom treba zapaliti vatru i zatim je stalno loziti :sanjaljubaf:

odoh po drva :sweet:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by EYA

I IZABERES DA JE VOLIS.

tacno. ljubav je odluka koju svakodnevno moramo donositi ponovo. odluka da svoju paznju fokusiramo na neku osobu na duze staze, da nam interesi te osobe postaju bitni kao i sopstveni interesi, njena radost i tuga nasa stvarnost.
svako jutro kad se probudimo moramo iznova odluciti da volimo tu osobu, mozda cak i cesce, jer inace ljubav ispari, ostaje samo navika.

:up:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Galateja
...interesuje me koji su to mali i veliki signali koji sugerišu da je neka osoba baš ta?
signali? po pravilu mali. uzmimo primer ,,tog dima cigarete sto ti saljem ja"
ne sme se zaboraviti ,,noga gola za dodir ispod stola"
zlatna, takoreci, pravila

''
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by EYA

I IZABERES DA JE VOLIS.

a taj prvi osecaj prepoznavanja koji se javi sam od sebe je samo varnica kojom treba zapaliti vatru i zatim je stalno loziti :sanjaljubaf:

odoh po drva :sweet:
Onog trenutka kada bih morala svakodnevno iznova to da odlucujem, znala bih da sam se probudila u paralelnoj realnosti gde imam strasnu zelju da ubijem osobu koja me je kidnapovala kao zatvorenika.

Ne, stvarno, toliko mi je ovo strano da sam morala da citiram.

Ljubav kao odluka...stran i meni nepozeljan koncept.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Galateja
...interesuje me koji su to mali i veliki signali koji sugerišu da je neka osoba baš ta?
signali? po pravilu mali. uzmimo primer ,,tog dima cigarete sto ti saljem ja"
ne sme se zaboraviti ,,noga gola za dodir ispod stola"
zlatna, takoreci, pravila

''
Ah, Lejdi, zar i ti ćerko brutalna sa Bekvalčevom da upotpuniš temu. :drama:
By Kragi
Moj 'problem' je sto prave ljubavi nikad nisam upoznavao posredno kroz gradjenje odnosa zvanog veza, vec neposredno kroz neobaveznu komunikaciju ali sa jasno izrazenim stavom da mi se 'dopadas'.
Komplikovano a? :lol:
E zato mi kazu da sam tezak kao crna zemlja :jbg:

Ne znam, osecaj ne mogu da opisem ali jednostavno znam da je taj neko neko koga mogu da volim. A sve ostalo spada u 'testiranje' kako ti rece. Grubo zvuci but i like it.
To je ta neposredna faza u kojoj se dosta komunicira, prica o svemu i svacemu, iznose stavovi, posmatraju reakcije i tome sl.
Onda dodje trenutak za obostrano 'da'.

U mom slucaju se ljubavi nisu desavale u varijanti da se smuvam sa nekim posle 3 sata poznavanja i da se taj odnos razvije u gore pomenuti. Nisam cak ni pokusavao tako nesto. Ne umem.
By Ulix
Prava ljubav podrazumeva da postoji nekakva lažna, a to meni nema smisla.
By Kragi
Originally posted by Ulix

Prava ljubav podrazumeva da postoji nekakva lažna, a to meni nema smisla.
E pa ne moras da se hvatas bas za svaku rec. :lol:

elem, mislim, a mozda i gresim, da si imao uticaja na otvaranje ove teme. Pre neki dan sam izbunario nesto, citirao tvoj post, gde si rekao:
(parafraziram)

'ne moras da se petljas sa svakim ko te pogleda i kukas kako si magnet za pogresne'

Cela ova tema je o tome 'kako prepoznati tog nekog ko nije pogresan?', 'kako izbeci petljanje sa nekim i znati da nije pravi i nece da traje?' i tome sl.
Razumeces.
Doduse, mozda i gresim, ali sam temu tako doziveo. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa, bude vam zdravo lepo.
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Sta bi to znacilo 'prava' ljubav? Da li je to vecna ljubav ili trenutna zaljubljenost?
Prepoznavanje je proces koji traje. Nije to kao prepoznavanje osumljicenih za kradju. Ne verujem u ljubav na prvi pogled.
Korisnikov avatar
By AngraMaina

Imaš neki zsa zsa zu osećaj koji ne postoji ni sa čim drugim na ovom svetu.
Osećate se kao da ste posebni, čak i kada niste, ali ne na sujetan način, između ostalog i zato što ta divna osoba baš vas voli (ako vas voli).
:yes:
Korisnikov avatar
By Sunce
Nesrecna ljubav - prava ljubav.

Onaj koji vas izneveri - taj je pravi. :)
Korisnikov avatar
By smaug
A zar nije svaka ljubav prava?
Korisnikov avatar
By Galateja
Ljudi, bojim se da se nismo najbolje razumeli. Kako prepoznati pravu ljubav dok to još nije ljubav, dok je samo poznanstvo ili drugarstvo... Dakle, kako po fetusu prepoznati dobrog, zdravog i uspešnog čoveka? :shrug:
Korisnikov avatar
By Hys.
e jbg sad galatejo :lol:

za pocetak, pojebete se par puta, izadjete jedno desetak, prespavate jedno drugom gajbi 3 puta..., pa onda mozemo da pricamo da je vise od kres seme, ako i tad jeste....mada moze da ne bude to a da ste bili samo jednom (mislim kres sema)...de bre trazis pravilnosti u takvim stvarima :lol: !

Idi karaj se, ljubi, uzivaj, sta te briga sta je i kako je. Vreme pokaze.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!