Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Kragi
E neka me sad neko optuzi da sam h8er i tome slicno kad kazem da je lopov i kriminalac. Voleli mi/vi Cecu ili ne, potpisivanjem nagodbe ovo postaje cinjenica. :hyper:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Ološ i mafijaŠ! ...baciti je lavovima!!!
Mogli bi do kraja odigrati ovo majmunisanje pa na RTS 1 uživo emitovati postavljanje zatvoreničke narukvice?!
Korisnikov avatar
By *deni*
Čujem da su te narukvice toliko precizne da jasno pokazuju i to kada kućnom pritvoreniku noge po zemlji hodaju, a kada u nebo gledaju.
:krezavi:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kragi

E neka me sad neko optuzi da sam h8er i tome slicno kad kazem da je lopov i kriminalac. Voleli mi/vi Cecu ili ne, potpisivanjem nagodbe ovo postaje cinjenica. :hyper:
I to ce je pratiti kroz ceo zivot. Gde god da zatrazi posao ima da je odbiju zbog krimi proslosti. Al su joj napakostili, jebalo mater. Videlo se to juce. Frajla se namontirala kao da je krenula na dodelu oskara, a ne u smrdljivu palatu pravde.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
A dok bude "robijala" moze Tomo Zoric da joj dolazi u posetu. Da uz kaficu ogovaraju tipove. :lol:
By Hans
Jedna od velikih srpskih sramota.

Znate već šta mislim o njoj.

A o državi i burleski koju su napravili ne bih stvarno...
Korisnikov avatar
By ManToy
Ceca je govno... govno sa ogrlicom.
Korisnikov avatar
By Torry
steta samo sto joj se ne sudi da sve izadje na videlo

sta je krala, koliko, koga sve, ko je stitio, itd, itd, itd....

sigurna sam da ima i previse toga a da mi ne znamo ni delic
Korisnikov avatar
By *deni*
EKSKLUZIVNO: SVE O NOVOM ALBUMU SVETLANE RAŽNATOVIĆ
Novi Cecin hit: I kucnuće čas kad će doći po nas
Spreman - CD najveće srpske folk zvezde konačno završen, a pesme će novim sistemom danlouda moći da se preslušaju od 30. maja. Na njemu se nalazi devet numera u rok i RnB fazonu, koje su radili Aleksandar Milić i Marina Tucaković! Kampanja - Zbog osmomesečnog kućnog pritvora na koji je osuđena Ceca neće reklamirati album, pa se tako ni na omotu neće nalaziti njena slika već će samo pisati: Miligram, Ceca, Ljubav živi.

Svetlana Ceca Ražnatović završila je pre nedelju dana u tajnosti svoj dugonajavljivani album „Ljubav živi", a nove pesme, koje je radio „Miligram", na čelu sa najtiražnijim kompozitorom na Balkanu Aleksandrom Milićem Milijem, pojaviće se 30. maja!
Zbog kućnog pritvora od osam meseci, na koliko je osuđena, Ceca neće biti u mogućnosti da promoviše album, a „Miligram" se odlučio na novi tip izdavaštva. Naime, po prvi put Cecini fanovi će direktno iz studija jednu po jednu pesmu moći da preuzimaju sa sajta miligrammusic.com, a tek onda će uslediti promocija preko ostalih elektronskih medija. Ceo album naći će se u prodaji sredinom juna.
- CD je gotov i biće najbolji u Cecinoj karijeru. Simbolično smo ga nazvali „Ljubav živi", po istoimenoj pesmi koju sam napisao. Album je upravo posvećen ljubavi jer smo svi od brojnih problema, brzog i stresnog života, zaboravili na tu važnu stvar u našim životima, koja je pokretač i motiv svega - rekao je na početku našeg razgovara Aleksandar Milić.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/dzet_set_svet/story/160761/Novi+Cecin+hit%3A+I+kucnu%C4%87e+%C4%8Das+kad+%C4%87e+do%C4%87i+po+nas.html
Korisnikov avatar
By *deni*
Kao što vidimo, već iz naslova jedne nove pesme '' I kucnuće čas kad doći će po nas '' , možemo zaključiti da se Tuca opet inspirisala događajima iz Cecinog života i da su numere autobiografske.
:krezavi:
Korisnikov avatar
By antibiotic
'' I kucnuće čas kad doći će po nas ''

ma jel moguce?
nikad nisam cuo debilniji naziv za pesmu.
Korisnikov avatar
By Burak
Drakče, ne možeš na osnovu naslova da sudiš o pjesmi. Ja kad sam na prošlom albumu čuo da se pjesma zove žuto pile mislio sam da je bzvz kad ono baš lijepa pjesma..:saint:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako je samo ekspresno snimila nove pesme, da nije bilo ove optužnice i nagodbe, čekali bismo još 2 - 3 godine na nov album.
Zafalilo živog keša.
:pare:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Drakche

'' I kucnuće čas kad doći će po nas ''

ma jel moguce?
nikad nisam cuo debilniji naziv za pesmu.
Možda to nije naziv pesme, već samo stihovi iz pesme.
Sećam se da se i pre petnaestak godina, pred izlazak albuma '' Maskarada '', pričalo da će jedna od pesama da se zove '' Živ se čovek na sve navikne '', što su samo uvodni stihovi u numeri '' Maskarada ''.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!