Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Evdokijayap
ako hocete da cujete nesto racionalno i pravnicki ispravno od strane sjajne zene Vesne Rakic Vodinelic
http://www.pescanik.net/arhiva/Pescanik ... bps%29.mp3
druga govori i komentarise Cecin slucaj
Ražnatovićevoj u obeležavanju Uskrsa pomogao otachttp://www.alo.rs/ljudi/37838/Ceci_tata_poslao_prase
Ceci tata poslao prase!
Subota - 23.04.2011
Uprkos teškoj životnoj situaciji u kojoj se nalazi, folk zvezda Ceca Ražnatović slavi Uskrs kod kuće sa sestrom i decom, a kako se ne bi zamarala pripremom trpeze, za to se pobrinuo njen otac Slobodan Veličković!
On ove godine praznuje sa suprugom Mirom u Žitorađi, pa je odlučio svojim ćerkama i unucima da pošalje domaću hranu i ofarbana jaja.
- Ovogodišnje uskršnje praznike provodimo zajedno moja supruga Mira i ja. Zbog obaveza u Žitorađi, ne mogu u Beograd, međutim, preko prijatelja sam organizovao sve, tako da će Ceca, Lidija i moji unučići imati bogatu trpezu. Ispekao sam prase, jagnje, spremio ofarbana jaja, domaću hranu, sir, kajmak, i, naravno, kolače - kaže za „Alo!“ otac folk dive i dodaje:
- Skoro svake godine, kada su božićni i uskršnji praznici u pitanju, oni bi dolazili kod nas, a ako bi se nekada desilo da nisu u mogućnosti da dođu, onda sam im isto kao i ovoga puta sve spremio i poslao u Beograd - kaže Veličković.
Originally posted by *deni*Ovo mu deluje bolje nego ricinus jbt
Uprkos teškoj životnoj situaciji u kojoj se nalazi, folk zvezda Ceca Ražnatović
Originally posted by BurakAko takva knjiga i izađe, sigurno će je napisati neko drugi, a Ceca će je samo aminovati i potpisati.
...objavljuje knjigu pod naslovom Moji zatvorski dani koja se razgrabila za par dana u milionskom tiražu...
Originally posted by spliffOvo kao da je pisala neka osoba od 100 godina, kad za osobu od 40 godina kaže da je mlada osoba.
....Osoba XZ, stara oko 40 godina. Tužilaštvo i policija terete je za krađu sume od oko 30.000 evra. Prema optužnici, ova osoba je krala novac iz državnog budžeta nešto duže od sedam godina. Na suđenju dokumentacija ključna za odbranu nestaje iz arhive MUP Srbije. Uvidom u dokumentaciju ova mlada osoba krala je novac i tokom godišnjeg odmora i tokom bolovanja. Kazna: 24 meseca zatvora.
Peščanik.net, 09.05.2011.
Originally posted by *deni*Takvu ne. Obicno je tim zvezdicama dovoljno ono sto zarade od pevanja ili glume, pa ne kradu. Ova nasa em arlauce, em krade, em ima punu kucu oruzja, em se sa krimosima druzi. Takvu zvezdu stvarno nema svako. Ako nekome treba, mozemo da je izvezemo.
Ne greši dušu, Wilhelmina.
Vidiš kako je pompezno ispraćen njed dolazak i ulazak u sud.
Moraš priznati da ima tretman i stav prave mega zvezde.
Nema svako takvu nacionalnu zvezdu.
![]()
Originally posted by *deni*Samo sto lopovi idu u zatvor, a ne kuci. Sem u ovoj raspaloj zemlji.
A šta ćeš kad Cekili voli lovu više od ičega.
Nije ona kriva što ima lepljive prste. To je Božžžije....
![]()
Originally posted by *deni*Mda, vratice petinu onoga sto je ukrala. Ako je i za to ne 'pomiluju'. Tim parama Arkanova udovica ujutru dupe obrise, a ovamo neke baljezgarije o plenidbama i licitaciji. Kao da i te stvari nisu krvave ili kupljene od ukradenih para.
Pa vidi, poznato je da je suma od milion i po evra, koju će Svetlana po nagodbi isplatiti, do sad najveća suma koja je ikada u kešu naplaćena u nekom krivičnom postupku u Srbiji.
Velika je stvar za tužilaštvo, sud i državu da uspe toliku sumu da naplati u kešu, a ne da pleni imovinu i prodaje je na liciticiji, što je postupak koji takođe dosta košta, pa često ispadne da bude skuplja dara nego mera.
A kad neko pristane da u kešu isplati toliku naknadu, moraju se i njemu učiniti neki ustupci.
Nije Ceca neka pilićarska kriminalka, već lopuža impozatnog gabarita, koja je u stanju da u kešu plati što se odredilo da je dužna, a to mora da se ceni.
Originally posted by Andrija87I da prkosi dušmanima.
http://youtu.be/vLYBje0jye4
Fino se sredila...
Ovom belinom htela je da docara svoju nevinost...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!