Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by m..Da! Jer,
Ceo zivot.
Originally posted by mirthSa svakom novom pročitanom rečenicom, sa novim koračajem i udahom moja potraga se nastavlja.
Originally posted by Ljubicasta_SuzaSa prvom recenicom se apsolutno slazem. Ali, ona po mom misljenju govori samo jednu stvar: eto novog rizika da osoba za koju mislis da je prava nece biti prava za tebe ceo zivot.
Pa i sa upoznavanjem sebe ne zavrsavas koliko god zivot traje.
Mozda, ako prihvatis "pravu" osobu (znaci osobu koja zadovoljava bar tvoj "osnovni minimum") "u paketu", shvatis da je vrednija od tvojih ustolicenih zahteva i kriterijuma i da je nekako poenta u otvaranju, sezanju, prilagodjavanju, i davanju i uzimanju...?
Zatim, sto se "osnovnog minimuma" tice: naravno da ne vredi nikoga prihvatati polovicno, i ako se upustis u nesto onda tu osobu sa kojom si prosto moras da prihvatis "u paketu", ali to samo znaci da su u svakoj vezi nuzni i kompromisi i prilagodjavanja i usaglasavanja (mada smatram da toga ne sme biti previse, inace rizikujes ugrozavanje i spostvene i tudje individualnosti). Taman tu negde stigosmo i do kriterijuma. Mislim da je "prava" ona osoba sa kojom ti se uklopi najvise tvojih kockica, a svi znamo da su svacije kockice vrrrrrlo nepravilnih oblika i da je i za pojedinacne kockice tesko naci odgovarajuci "match" u drugoj individui, a kamoli za onoliko koliko je potrebno da bi osoba bila "prava".
E sad, kad zadovoljis taj "osnovni minimum" pronadjenih kockica, pa mozda nekim cudom otkrijes i da si dobio nekoliko "bonus" kockica, jedino sto mozes da uradis je da budes srecan i zadovoljan i uzivas u tome koliko mozes i da se eventualno nadas da ce tako sto duze/zauvek biti jer ti je tako lepo. Ali da zivis u ubedjenju da je to "to" zauvek - mislim da je malo nerealno. Jer, bez obzira na to sto vam se kockice mozda i savrseno poklapaju - one su takodje i promenjivog karaktera, zar ne?
Dakle, ne kazem da ne verujem u "pravu" (osobu, ljubav, vezu, sta god), samo naglasavam da mi malo utopijski zvuci ubedjenje da je neka osoba prava i jedina za tebe zauvek, ako pre toga nisi zatvorio ceo krug sa tom osobom - u smislu ziveo sa njom do kraja zivota (ili priblizno veliki broj godina), zavrsio vezu zbog ovog ili onog razloga pa nikad vise ne naisao na ista priblizno odgovarajuce, ili vec nesto tog tipa.
Prosto smatram da se takvi zakljuchci ne mogu doneti sa 20 ili 30 godina. To je nesto sto eventualno mozes da sumiras pred kraj svog zivota (ako imas tu srecu/nesrecu da znas kad je momenat za takvu vrstu aktivnosti). I mislim da se ipak vecini ljudi (nazalost) desi da prozive ceo normalan ljudski vek, a da na kraju i ne mogu bas da kazu za nekog ko im je prosao kroz zivot da je bio pravi/prava, jer cak ni onaj najodgovarajuci ipak ne moze da ponese taj laskavi epitet.
Nije stvar u nedostatku ljubavi, motiva, posvecenosti ili osecaja srece sa nekim. Stvar je u prostoj racunici, koja ukljucuje takodje i cinjenicu da se ljudima cesto desava da im "pravi" iz dvadesete zvuce totalno smesno u dvadesetpetoj, a da pri susretu sa tom istim "pravom" osobom u tridesetoj dozive totalni sok i duuuuugo budu u stanju totalne neverice. Ljudi se menjaju. A i adaptiraju, vise nego ista drugo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!