Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Sir William Black
A daaaajte ljudi... Nek neko napise o cemu se radi. :D Mene mrzi da geldam 100 puta. :angel:
Korisnikov avatar
By Madonna
So, Lady Gaga is playing Mary Magdelene in her new video to ‘Judas.’ In the video, she witnesses a crime, falls in love with a Black Jesus figure and ends up saving the person wrongly accused of the crime. Wait—didn’t Madonna do that before? At least Madonna made people question religion and race. Lady Gaga is just exploiting the Catholic religion
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Deja vu, "Like a prayer". Izgleda da joj ponestaje ideja. Prvo "Born this way" koji je isti "Express yourself", sad ovo... Nekad sam je obozavao, sad je...izbledela.
By Glasnik
Od svega ovoga najjača su mi ova dečurlija što za komentare pišu: ''Mama <3''
:iskolacen:
Korisnikov avatar
By Lionac
Originally posted by Null

So, Lady Gaga is playing Mary Magdelene in her new video to ‘Judas.’ In the video, she witnesses a crime, falls in love with a Black Jesus figure and ends up saving the person wrongly accused of the crime. Wait—didn’t Madonna do that before? At least Madonna made people question religion and race. Lady Gaga is just exploiting the Catholic religion
Spot je nevidjeno sranje, ali me stvarno interesuje koji od glavnih likova u spotu je crnac?? Latino? da i to beli latino.. Ni madonna nije prva narpavila Isusa Crncem (mozda u video spot medijima) tako da ne mora da ostane to njena zaduzbina.

Ukratko, lady gaga pokusava svoje da napravi svojim, ali joj ide tesko. Usput spotovi i muzika su joj sve gori i gori (iako mi se stvarno svidja pretenciozan pocetak _iskljucivo pocetak - born this way).

ja cekam Vladinu Kurvu da se pojavi, meni je ta pesma dobra :muzika:
By loreenche
ja mnogo lajkujem i pesmu, i pricu, i spot, i aUdio-vizuelni dozivljaj :)
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Originally posted by Lionac

Ukratko, lady gaga pokusava svoje da napravi svojim, ali joj ide tesko. Usput spotovi i muzika su joj sve gori i gori (iako mi se stvarno svidja pretenciozan pocetak _iskljucivo pocetak - born this way).

ja cekam Vladinu Kurvu da se pojavi, meni je ta pesma dobra :muzika:
Slazem se. Od ove 3 pesme koliko je izbacila, cini mi se da ce GH biti najbolja (mozda i jedina dobra). Mada su mi sve iste, imaju te teske bitove i vise bih voleo da su u nekom Poker face fazonu. Ovo mi se ne svidja.
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
"A big mariachi techno-house record, where I am singing about immigration law and gay marriage and all sorts of things that have to do with disenfranchised communities in America," said Gaga about the song. "It sounds like a pop record, but when I sing it, I see Edith Piaf in a spotlight with an old microphone."

to je o pesmi americano. izvela ju je u meksiku juce na koncertu, imate na youtube-u. pola teksta je na spanskom

sto se tice spota novog, ja ga ne kapiram jer ne znam bas nista o religiji, ali sto se tice estetike, na prvi pogled mi je super. bolji od svakog srpskog filma:)
Korisnikov avatar
By ManToy
Meni se prvo nije dopala ali evo sad posle nekog petog slusanja pocinje da mi se dopada. :D
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Smiješno mi je to da dosta toga liči na Madonnu ali to je normalno u umjetnosti...
Drag mi je bio momenat kad je na Ellen DeGenerous na pitanje da komentariše optužbe da kopira Madonnu rekla da je Madonnin tim nazvao i pružio podršku te da Madonna ne vidi ništa loše u sličnosti i da joj se dopada gagin rad a onda je dodala: ''If the Queen said so, so it shall be!'' :D

Mislim da album neće biti hit koliko i poslednji ali meni se dopada... iako moram priznati da mi nedostaje ''Sex, Love, Fame'' faza... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Lady Gaga took to the stage last night at BBC Radio Ones big weekend to perform her brand new single "Edge Of Glory" acoustically, and beautifully. I gotta be real and admit, i lost faith in Gaga over the past year but thanks to "Edge Of Glory" & "Judas" im really into her again and im excited about "Born This Way".

''
Korisnikov avatar
By Torry
Judas mi je bolja pesma od ove naslovne
Korisnikov avatar
By mOwbid
meni se jedino Judas ne svidja. mada tako je bilo i sa Born this way, pa mi se sad bas bas svidja. ko zna. no ova edge of glory je kul bila i kad sam prvi put cula.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Spot je blago bolji od Born this way mada i dalje ništa spektakularno, ali pesma mi je zapala za uho, za razliku od Born this way koju i dalje ne podnosim.

Super muzika za đuskanje :muzika:
Korisnikov avatar
By horus.
ni ja...

ko 'oce link, u2u me...
Korisnikov avatar
By IriS
za čega linak, sinak?

ceo album?

ja hoću. sve. sad. odma'!
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!