Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Samo vi zajebavajte našu Brankicu, pa ćete da se ubrišete za insajderske informacije.
:maska:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
dajte da se otvori sekcija "aleale" unutar "bdsm & fetish" podforuma.
namnožilo se navijačkog sveta na forumu, red je da se i oni ispoštuju.
Korisnikov avatar
By lana-bg
Misic je prvobitno dobio 10 god zatvora zato sto je bio osudjen za pokusaj ubistva jer je navodno gurao baklju policajcu u usta. Ista kazna je smanjena jer nije dokazano da je gurao baklju u usta, pa tako nema ni osnova da ga osude zbog pokusaja ubistva. Na snimcima se vidi samo kako ga udara po ledjima, nije se ne priblizio licu.
Ako postoji snimak gde se vidi kako mu gura baklju u usta, volela bih da vidim taj link.
Nisam za to da mu se daje veca kazna od one koju zasluzuje i primecujem da su mnogi ljudi podlozni uticajima medija pa tako i zakljucuju. Atmosfera linca je bzv, mene zanimaju samo cinjenice, a na snimku nisam videla pokusaj ubistva.

Bilo bi naravno lepo i da panduri odgovaraju kada deci obijaju bubrege, biju ih, ali to se kod nas nikada nece desiti. Cak i na demonstracijama kada znaju da ih kamere snimaju, oni ne mogu da obuzdaju svoje frustracije i bes, pa sutiraju i pendrekom udaraju momka koji lezi na ledjima. Sta li rade kada ih niko ne gleda, mozemo samo da pretpostavimo, a znaju oni koji su osetili. Naravno ima i ok policajaca kao sto je ovaj na snimku.

''
Korisnikov avatar
By Stripi
meni samo nije jasno u čemu je fora sa tim navijačima? Koji im je cilj? Da odu na stadion i bodre svoj tim ili je konačni cilj da se sa nekim pomakljaju i porazbijaju stadion i pola grada?
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Stripi

meni samo nije jasno u čemu je fora sa tim navijačima? Koji im je cilj? Da odu na stadion i bodre svoj tim ili je konačni cilj da se sa nekim pomakljaju i porazbijaju stadion i pola grada?
To drugo, jer svi ti huligani nemaju nikakve veze sa sportom jer ih sport i ne zanima (primjer: šefovi/vođe navijačkih grupa ne gledaju utakmicu već na tribinama stoje leđima okrenuti terenu i pjevaju huškačke pjesme). Sportska i bilo kakvi drugi masovni događaji im samo služe kao prostor gdje će lakše da vrše krivična djela.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Burak

To drugo, jer svi ti huligani nemaju nikakve veze sa sportom jer ih sport i ne zanima (primjer: šefovi/vođe navijačkih grupa ne gledaju utakmicu već na tribinama stoje leđima okrenuti terenu i pjevaju huškačke pjesme). Sportska i bilo kakvi drugi masovni događaji im samo služe kao prostor gdje će lakše da vrše krivična djela.
Pa dobro, ali svi ti navijači se naprosto kunu u ljubav prema svom rodnom gradu a onda ga porazbijaju. Malo je bolna ta njihova ljubav i prema sportu i prema rodnom gradu.
Imao sam jednom raspravu sa jednim vjernim navijačem Dinama i na sva moja pitanja imao je izgovor to nisu pravi navijači, to je mlađarija.
Na pitanje a kako to onda da se oni uvijek nalaze među njima, nose oznake svog ljubljenog kluba, zašto ih stariji koji oflo nisu razbijači i izgrednici ne upozore, izoliraju i maknu od sebe i ne misli li da samo sramote svoju zemlju kad odu van granice (kao slučaj otpije par godina u Austriji kad su napravili neviđeni incident), samo se digao i otišao.
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Stripi
Originally posted by Burak

Pa dobro, ali svi ti navijači se naprosto kunu u ljubav prema svom rodnom gradu a onda ga porazbijaju. Malo je bolna ta njihova ljubav i prema sportu i prema rodnom gradu.
Imao sam jednom raspravu sa jednim vjernim navijačem Dinama i na sva moja pitanja imao je izgovor to nisu pravi navijači, to je mlađarija.
Na pitanje a kako to onda da se oni uvijek nalaze među njima, nose oznake svog ljubljenog kluba, zašto ih stariji koji oflo nisu razbijači i izgrednici ne upozore, izoliraju i maknu od sebe i ne misli li da samo sramote svoju zemlju kad odu van granice (kao slučaj otpije par godina u Austriji kad su napravili neviđeni incident), samo se digao i otišao.
E vidiš, tu se i kod mene prekidala svaka rasprava koju povedem sa nekom pojavom huliganskih pogleda na svijet. šta ja znam... ne mislim da su ti koji šatro ne vole nerede ništa drugačiji od ovih ekstremnih na djelu. Znam samo da vođe tih navijačkih klanova uopšte ne vjeruju u sve te ideje kojima zasipaju i indoktrinišu ove "niže po hijerarhiji", nego imaju neku korist od svega toga..:hys:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ah, bio sam kao i obično dokon, radio sam noćnu smjenu u kujni, nije bilo posla. nož je bila sparna, pio sam vino a on je bio konobar :D Kad se sve to sabere nije ni čudo da smo vodili ovu diskusiju :lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by lana-bg

Bilo bi naravno lepo i da panduri odgovaraju kada deci obijaju bubrege, biju ih, ali to se kod nas nikada nece desiti.
Naravno da se nece desiti, jer policija ne bije decu nego huligane.
Deca ne prave pizdarije po stadionima, ne razbijaju parade, nego idu u skole, normalno se druze i ponasaju.
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by Wilhelmina

Bilo bi naravno lepo i da panduri odgovaraju kada deci obijaju bubrege, biju ih, ali to se kod nas nikada nece desiti.
Deca ne prave pizdarije po stadionima, ne razbijaju parade, nego idu u skole, normalno se druze i ponasaju.
:up:
I više mi je dosta ove retorike da se najgori ološ i banditi nazivaju decom. :burka:
Sjećam se izjave jednog "divnog, mirnog srednjovjećnog dedice, gospodina" poslije parade ponosa kada su mu uhapsili sina koji je sa džepovima punim kamenja uhvaćen u blizini parka Manjež:
"Ne znam zašto su uhapsili moje dete - on je pošao samo do apoteke da baki kupi lekove, a oni ga uhapsiše.." :lol: :pljuje:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

:roflmao:
Vrh! Post decenije! :smeh:
By balavurdija

Policija nema pravo da bije nego da hapsi. Nisam znao da u zakonu pise "prebiti, pa uhapsiti", narocito kad se ne opire hapsenju
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by balavurdija

Policija nema pravo da bije nego da hapsi. Nisam znao da u zakonu pise "prebiti, pa uhapsiti", narocito kad se ne opire hapsenju
A opiranje hapsenju ti je i kada opsujes policajca, ako momentalno ne pristanes da krenes sa njim, svako cimanje, njakanje, protivljenje.
Opet, niko normalan ne bi trebao da se uopste nadje u situaciji da bude hapsen. A za ono sto su huligani znali da rade po mom komsiluku ne da su zasluzili batine, nego polomljene glave.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ma, zasluzili ste Oskara za reziju.
A gde se vidi kako skacemo po automobilima i pljackamo prodavnice i trafike?
By balavurdija
Za to se hapsi. Kad naidju na tebe na sred ulice ne vidim razlog da te ubiju od batina jer su isfrustrirani od kamenja koje su fasovali u glavu. Sami su birali posao. Pseta.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

Za to se hapsi. Kad naidju na tebe na sred ulice ne vidim razlog da te ubiju od batina jer su isfrustrirani od kamenja koje su fasovali u glavu. Sami su birali posao. Pseta.
Daj jedan primer da je neko dobio batina od policajaca samo zato sto je mirno hodao ulicom.
Vecina njih i jesu teske sirovine i pseta. Al ipak ne bih da mi takvi kao sto je Uros ili ona gamad koja su ubila Francuza dele pravdu.
Korisnikov avatar
By Burak

Daj jedan primer da je neko dobio batina od policajaca samo zato sto je mirno hodao ulicom.
Vecina njih i jesu teske sirovine i pseta. Al ipak ne bih da mi takvi kao sto je Uros ili ona gamad koja su ubila Francuza dele pravdu.
To su ti oni koji lome, ruše, pale, gađaju ali kad vide da im se približila policija onda samo bace baklje, izbace kamenje iz džepa i počnu da se pozivaju na prava, slobode i konvencije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!