Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Stvarno ne znam gde da stavim ovu temu...ne znam ni sta hocu da postignem sa njom, al ajd...
Elem...u zadnje vreme...ja ne znam sta se desava samnom...
Bila sam u toj nekoj vezi i odkad je to puklo...kao da nisam sva svoja..da ne patetisem..ne trebaju meni saveti kako da prebolim, znam ja da vreme leci sve, da nije ni prva ni poslednja tra la la...
Mene zanima...sta se to desava samnom...postala sam nenormalno lenja, nista mi se zivo ne radi, sve nesto hocu malo da odmorim od svega, a kad imam vremena za odmor, smorim se za sekund...ne mogu da sedim na jednom mestu duze od pola sata, odmah se unervozim...Hocu da nadjem neki hobi, al nista me ne zanima...hocu da pocnem da trcim, al sve kao nemam vremena, kad imam vremena trazim izgovor da ne trcim,...
Trazim izgovor za sve,...dosta mi je toga,...hocu nesto da uradim, hocu da se trgnem, ali ne znam kako...sve mi je postalo tako dosadno, monotono...nikakvo...
Ne znam ni sta sad ja zelim da vi meni kazete...zasto sam otvorila ovu temu...
Mozda predlog za neki hobi, neke knjige...nesto...bilo sta sto ce malo da me digne...ovako vise ne ide !
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Mislim da treba da pustis da taj period sam prodje. Insistiranjem nista neces postici.
By LeDeNa_
Bila sam u slicnoj situaciji.Pomoglo mi to sto sam pocela izlaziti vise itd.

Mislim da i dalje patis.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne treba na silu raditi nista, a kamoli kada su raskidi u pitanju, posle se to vrati kao bumerang. Tuguj, budi bezvoljna, pusti sebe taj period, nemoj se siliti. Proci ce, sve prodje. :mazi:
Korisnikov avatar
By Torry
kreni od sitnice....bukvalno teraj sebe da setas po sobi, kad ti se ne seta..tako ces se i naterati da npr trcis kada ti se ne trci a videces i sama kasnije kako ces se bolje osecati.

a zatim, posle svake uradjene stvari bices jos ponosnija na sebe

korak po korak i neces biti nezadovoljna sobom

znam po sebi, ok da tugujes ali bolje da se trgnes na vreme, nego da shvatis kao i ja da si utrosila uzaludno vreme u depresiju a ne na rad na sebi

srecno ;)
By Kragi
Kupi skateboard, stavi ranac na ledja i skoci sa drugog sprata. Extremni sportovi dizu adrenalin i potsticu ljubav prema sopstvenom zivotu. :sudija:
By LeDeNa_
Originally posted by Kragi

Kupi skateboard, stavi ranac na ledja i skoci sa drugog sprata. Extremni sportovi dizu adrenalin i potsticu ljubav prema sopstvenom zivotu. :sudija:

loool Kragi....Bolje da kupi to kuce sa avatara a ne da skace :njanja:
By alexandermagic
Previše si emotivna. Opća nezainteresiranost i letargija će proći.
Korisnikov avatar
By Mage
Ja se stalno tako osećam :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
nađi nekog drugog? razgovaraj sa psihijatrom? lek neki, hm?
Korisnikov avatar
By horus.
nadji neku zanimaciju... pocni da ucis neki strani jezik, ili pocni da skidas serije sa neta... kreni u teretanu, ili pocni da se bavis nekim sportom... :neznam:

ili pak, ako ti treba da prevazidjes to, budi depresivna neko vreme, iskukaj se i tako preboli...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Znam ja da ce to proci...ali kad? Msm, nije to bila neka ljubav..Bog zna kakva...vise i ne znam da li je to zbog raskida ili cega vec....nesto mi je sve vise...nem pojma...dosadno mi je sve...bas onako istinski bezveze....nista me ne interesuje,...nem pojma...mozda mi stvarno treba psihijatar...:neznam:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
@ E vidis i to je problem...ja nikog ne slusam...nikog, ni sebe ! I zaboravljam stvari....previse zaboravljam...i ledja me bole, od cega me dodjavola ledja bole...svako Bozije jutro me probude bolovi u ledjima...! Dokle vise ? ! !
Korisnikov avatar
By Skyen
nemoj hard core psihijatra, za pocetak je dovoljno psiholog...

depresivna epizoda koja ce proci vremenom, osim ako nije nesto trajnije, skapiraces vec.

imas dve taktike:

aktivna
1. fizicka aktivnost makar i na silu u pocetku, mada nista preterano iscrpljujuce.
na silu jer nisi motivisana i neces ni biti, pa mora tako. prihvati to kao cinjenicu i gotovo. ne moze uvek sve da bude potaman, mora nesto i sto se ne zeli, a da je za opste/tvoje dobro.

pasivna
2. da prihvatis da si u takvoj fazi sada, da je to ok iako nisi bas preterano zadovoljna oko toga. u svakom slucaju ce se promeniti u nekom momentu. i da ispitujes da li postoji makar jedna stvar koja te iole zanima, makar mikro. i da pocnes od toga. a onda da ukljucis 1. taktiku.

ili prosto odes kod psihologa.

ovim su sve opcije pokrivene, a tebi srecno :)
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Zaljubljena

@ E vidis i to je problem...ja nikog ne slusam...nikog, ni sebe ! I zaboravljam stvari....previse zaboravljam...i ledja me bole, od cega me dodjavola ledja bole...svako Bozije jutro me probude bolovi u ledjima...! Dokle vise ? ! !
Mene desni kuk boli... :sniff:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
promeni dusek. i promeni raspored namestaja u kuci. promeni malo i grad ako je moguce. promeni ishranu. promene promene promene :drkanje:
By Paris

I mene bole ledja :(
Osh da zajedno vezbamo?:nesiguran:
Korisnikov avatar
By tebra
U takvim situacijama je najbolje da se okrenes izlascima i sportu....
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Skyen

nemoj hard core psihijatra, za pocetak je dovoljno psiholog...

depresivna epizoda koja ce proci vremenom, osim ako nije nesto trajnije, skapiraces vec.

imas dve taktike:

aktivna
1. fizicka aktivnost makar i na silu u pocetku, mada nista preterano iscrpljujuce.
na silu jer nisi motivisana i neces ni biti, pa mora tako. prihvati to kao cinjenicu i gotovo. ne moze uvek sve da bude potaman, mora nesto i sto se ne zeli, a da je za opste/tvoje dobro.

pasivna
2. da prihvatis da si u takvoj fazi sada, da je to ok iako nisi bas preterano zadovoljna oko toga. u svakom slucaju ce se promeniti u nekom momentu. i da ispitujes da li postoji makar jedna stvar koja te iole zanima, makar mikro. i da pocnes od toga. a onda da ukljucis 1. taktiku.

ili prosto odes kod psihologa.

ovim su sve opcije pokrivene, a tebi srecno :)
od reci do reci :)
By tasa
Originally posted by Torry

znam po sebi, ok da tugujes ali bolje da se trgnes na vreme, nego da shvatis kao i ja da si utrosila uzaludno vreme u depresiju a ne na rad na sebi

srecno ;)
:up:

lekari kazu da na depresiju i sve nalik depresiji treba reagovati sto pre tj nikako ne dozvoliti da tones a kako to da izvedes, odgovor je u tebi samoj ili opet u tebi ali uz pomoc prijatelja ili strucnog lica

srecno :maji:
Korisnikov avatar
By Blady

Stvarno ne znam gde da stavim ovu temu...ne znam ni sta hocu da postignem sa njom, al ajd....

Mene zanima...sta se to desava samnom...

Ne znam ni sta sad ja zelim da vi meni kazete...zasto sam otvorila ovu temu...

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Nareži si Monti Pajtona, kupi kilo sladoleda od karamele, našmrči se kokaina, skoči bandži kupi longboard, sviraj bubanj, uči kineski, čitaj Pračeta, poseti Avantura park na Adi, kampuj na Rtnju i tripuj da si Frodo, popni se bajsom na Frušku Goru, Idi na Mljet na more, idi na Exit, a ako te ništa od toga ne pokrene dodži u Beograd da se mazimo i pijemo mohito, ja ču se žrtvovati zarad da TI ne pišeš 'vake tunjave teme. :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!