Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by zelenabombonicaCijeniš da je baš zbog toga? A zašto bi, zaboga, armija BiH gađala Grbavicu?
Inace, najrazruseniji deo Sarajeva je naselje Grbavica koje je bilo pod srpskom kontrolom,a granatirano je sa muslimanskih polozaja na Igmanu.Ukucaj na google Grbavica pa klikni na images i videces kako je Grbavica izgledala nakon rata.
Originally posted by Sixtoznači li to da je RS osnovana i na zločinu kiča?
Da li vas dvoje stvarno mislite da hilandarska kula, izgradjena u sred kukuruzista, bez brda na vidiku, 800 godina naknadno nije kic? Vama nije kic ukomponovati u nju bazen, vozic, suncobrane sa nazivima pivare okolo i jos crni labudovi pride?
Originally posted by 2kunePa i da ste vi pare potrošene za sve one katoličke crkve, spomenike gotovinama i drugim zločincima te maratone i priredbe posvećene istim uložili u povratak Srba sve bi ih do sada vratili a ne samo par postotaka.
iju koliko je crkvetina izgrađeno...da je ta lova upotrebljena za obnovu kuća bošnjačkih i hrvatskih izbjeglica svi bi se do sada vratili u RS a ne samo par postotaka...
![]()
Originally posted by BurakDušo, recipročni su samo bilateralni zakoni o zaštiti manjina i povratku protjeranih, ne i njihova primjena.
Pa i da ste vi pare potrošene za sve one katoličke crkve, spomenike gotovinama i drugim zločincima te maratone i priredbe posvećene istim uložili u povratak Srba sve bi ih do sada vratili a ne samo par postotaka.![]()
Originally posted by 2kuneA gdje žive ti povratnici u Hr? 43 % je toliko pretjerano da je to smiješno i žalosno.
Originally posted by BurakDušo, recipročni su samo bilateralni zakoni o zaštiti manjina i povratku protjeranih, ne i njihova primjena.
Pa i da ste vi pare potrošene za sve one katoličke crkve, spomenike gotovinama i drugim zločincima te maratone i priredbe posvećene istim uložili u povratak Srba sve bi ih do sada vratili a ne samo par postotaka.![]()
Tako je postotak do sada povraćenih izbjeglica u RS oko 5%.
Postotak do sada povraćenih srpskih izbjeglica u Hrvatsku je 43%.
![]()
Originally posted by Incubusžive u obnovljenim ili novosagrađenim kućama.
A gdje žive ti povratnici u Hr? 43 % je toliko pretjerano da je to smiješno i žalosno.
I ne znam zašto se time spekuliše kada je opštepoznato da većina tih ljudi ne žele da se vrate, pazi da će neko da se vrati iz Beograda ili Novog Sada u Knin ili iz Zagreba u Derventu (ne želim da obrazlažem zašto je to nužno jer se dešava opšti poremećaj i urbicid).
Originally posted by spliffA malo im je bilo to "etno selo" Stanišić, nego sad izmislili i neko "Kraljevsko selo Kotromanićevo":
Originally posted by zelenabombonicakakav kich
Hotel u etno selu Stanisic
jbt
![]()
Originally posted by zelenabombonicaEvo npr. ove crkve imaju tako dražesan minaret!
Pravoslavna crkva u Bijeljini
Pravoslavna crkva u Bosanskom Samcu
Originally posted by 2kuneMislio sam na neki grad, varoš, selo, pećinu...
Originally posted by Incubusžive u obnovljenim ili novosagrađenim kućama.
A gdje žive ti povratnici u Hr? 43 % je toliko pretjerano da je to smiješno i žalosno.
I ne znam zašto se time spekuliše kada je opštepoznato da većina tih ljudi ne žele da se vrate, pazi da će neko da se vrati iz Beograda ili Novog Sada u Knin ili iz Zagreba u Derventu (ne želim da obrazlažem zašto je to nužno jer se dešava opšti poremećaj i urbicid).
Nitko s ničim ne spekuliše, u pitanju su podaci UNHCR-a. 43% je podatak istraživanja UNHCR-a iz 2006. a ne službeni podatak RH.
Vojislav Stanimirović procjenjuje da će se oko 45% protjeranih srba vratiti u Hr. a ostali će za stalno ostati tamo gdje su sad.
Originally posted by Incubuspa obično se vraćaju upravo tamo odakle su pobjegli... zašto bi to bilo neobično?
Mislio sam na neki grad, varoš, selo, pećinu...
Originally posted by 2kuneNeobično je jer su Lika, Kordun i Banija prazni.
Originally posted by Incubuspa obično se vraćaju upravo tamo odakle su pobjegli... zašto bi to bilo neobično?
Mislio sam na neki grad, varoš, selo, pećinu...
![]()
Originally posted by DrakcheU toku je obnova.
sta je bilo sa ovom starom dzamijom?
Originally posted by zelenabombonica
BiH: Nagrada etno selu Stanišići na Sajmu u Beogradu
Vlasnik etno sela Stanišići Boris Stanišić kaže da je na sajmu u Beogradu učestvovalo 800 izlagača iz četrdesetak zemalja, te da je u takvoj konkurenciji dodeljeno devet nagrada, a nagrada u kategoriji etno sela i eko-centara pripala je etno selu Stanišići.
"Ovo je još jedno prestižno priznanje, koje je i za mene bilo iznenađenje, jer nisam znao da postoji takmičarski deo sajma. Priznanja su stizala i u protekle dve godine, kao što su bila „Zlatna turistička prizma“, „Zlatna turistička ruža“, „Zlatna ugostiteljska kruna“. Žiri novinara na Novosadskom sajmu prošle godine dodelio mi je „Plavu turističku zvezdu“. Ovo je petnaesto i najprestižnije priznanje, dodeljeno na velikoj turističkoj i sajamskoj manifestaciji.
Nastavak teksta na blic
Etno selo Stanisic bice svjetska turisticka atrakcija
Boris Stanišić, vlasnik etno sela “Stanišići” kod Bijeljine, izjavio je da mu je međunarodna nagrada Novosadskog sajma – Veliki šampionski pehar za doprinos regionalnom razvoju turizma, priznanje i podstrek da to mjesto učini svjetskom turističkom atrakcijom.
Nastavak teksta na capital.ba
Originally posted by 2kuneBanjski turizam je jedna od strateških grana turizma Republike Srpske, a ja sam postavio foto-ponude mnogih banja i lječilišta; postavio sam i linkove gdje se potencijalni turisti mogu informisati o svemu pa i o broju hotela i noćenjima.. Dovoljno&korektno od mene!
well, draga dječice, tema je bila jasna... turizam Republike Srpske...
Ako mislite da RS ne može imati turizam i da je ovakva tema automatski podla pakost, onda ste vi ti koji se rugate sa turističkim potencijalima RS a ne ja.
Ako u turizam RS spadaju takve stvari kao razaranja Grbavice muslimanskim topništvom, broj srpskih izbjeglica koji se vratio u Hr. ili stručni labudovi koji određuju što jest a što nije bazen ili ukrasno jezero, ja za to ne mogu biti kriv već onaj tko je o tome pisao u ovoj temi.
Ja zaista nisam kriv za vaše demone iz ormara te svakojake politikantske neuroze i paranoje...
Jer tema ne može biti jasnija... turizam Republike Srpske...
Sorry, vi ste je napravili ovakvom...![]()
Elem, ni nabrajanje prirodnih ljepota i kojekakvih zgrada nema ama baš nikakve veze s turizmom. Da ima, predivne planine Afganistana bile bi prepravljene turistima, a nisu. Međutim, Las Vegas koji ima prirodnih ljepota koliko i tek iskipana hrpa građevinskog pjeska, spada među svijetske top destinacije.
Mislio sam da će barem netko spomenuti i neke druge stvari bitnije za turizam... Kao npr. ciljanu grubu turista, broj turista, broj noćenja, hotele, motele, prometnu povezanost, turističku politiku i strategiju, vrste turizma za koje se RS opredjelila i za koje ima potencijala...
Ali eto, i najjednostavnije stvari, poput ostvarenog broja noćenja su izostale... Ali su letjeli kojekakvi labudovi stručnjaci i šovinistički ispadi i vrijeđanja...
Zar je to zbilja jedini način kako RS može privući turiste?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!