Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Pre par meseci sa imao seks sa likom koji je tokom orgazma zaplakao (ridanje, suze, ceo doživljaj) i počeo da se trese (slično epi napadu).

Da li je to normalno? Da li je još neko čuo za takve slučajeve?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jaoj. :blush:
Da, dozivela sam to sa jednom girl. Mislila sam da joj nije dobro, i onda mi je objasnila da ona tako reaguje, posle mi je bilo normalno. :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
meni je to hot :shrug:

edit: a ova fotka je kripi on sou meni levls: od dlaka u nosu do mebla na kaucu.
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Meni se desavalo da krenem da blago drhtim tokom mejking auta, ali ne da placem. Tada mi najvise odgovara da me osoba sa kojom sam zagrli i saceka da drhtanje prodje.

A kako si ti reagovao u toj situaciji?
By Paris
A ovo na slici si ti ili taj sto place? :kupanje:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mora da si mu dobro pocepao guzicu, kad je plakao.
'' Kiwi, život`njo !!!! '' - mora da je posle vikao.
:rida:
Korisnikov avatar
By EYA
desava mi se da zaplacem... desilo mi se skoro da je zaplakala.... ja to kontam kao totalno oslobadjanje od nagomilnog stresa i trauma... i mnogo mi je doooooooooooooobar trip
Korisnikov avatar
By hlaefdige
desilo mi se i da se rasplacem i da drhtim i svasta...jebesga, ja stvarno mogu da se ubacim i te tripove..
Korisnikov avatar
By maka
u toku orgazma ne,al u toku seksa da
Korisnikov avatar
By niotkuda
Meni bi bilo neprijatno da se osoba sa kojom se seksam odjednom rasplačem. I da se desi, nadam se da bi to bilo posle mog orgazma, jer u suprotnom do istog ne bi došlo još neko vreme (pričamo o danima, ne minutima).

Ne znam, baš ne bih voleo da se tako nešto desi, odmah bih pomislio da sam ja nešto kriv.
By Hans
Ne, nije mi se dešavalo. Da li je trebalo?

Kad se seksam, seksam se. Kad plačem, plačem. Nisam do sada čuo da neko tako reaguje na orgazam i da se trese tokom predigre. Priznajem, to je novo za mene.
By Hans
Ja sam rekao nešto što nije trebalo? :) Ponovo?
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne,ne..S tobom je sve u redu^^

Shock na temu i odgovore.
By Hans
:roflmao:

U redu.
By alexandermagic
I bio si pod tolikim uticajem doživljenog da si tek nakon par mjeseci došao sebi i otvorio temu? Kakav si ti to Dom? Namjerno postavljaš ogavne fotke kao prigodne ilustracije na temama, kaj ne? :novinar:

OnT: Jeste, takav vid ponašanja tijekom orgazma se javlja kod pojedinih muškaraca i žena specifičnog senzibiliteta.

Osobno mi je lEpše, kad plaču (i krvare) i tijekom samog seksa. :kafa:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Ash Crimson

Meni se desavalo da krenem da blago drhtim tokom mejking auta, ali ne da placem. Tada mi najvise odgovara da me osoba sa kojom sam zagrli i saceka da drhtanje prodje.

A kako si ti reagovao u toj situaciji?
Prvo sam pomislio "Zar sam toliko loš da sam ga rasplakao?", pa sam ga pitao "Da li je sve ok?" na šta je on odgovorio da ne može biti bolje :)
Originally posted by Anhedonie

tako ti je to kiwi kad jebes emose!
Takva su vremena došla više ne znaš ko je emo. Ovaj je visok mišićav muževan ... I što je još čudnije kaže da plače samo kad ga zapljusne jak orgazam .. kad je slabiji samo se trese :D
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Oci pune suza, kad se jebe s guza :bale:
Korisnikov avatar
By *deni*
'' Plači, mala, plači
dolaze karači ''
Korisnikov avatar
By constantine
ja sam cuo za foru da se lik zakaslje svaki put kad dodje do orgazma... Str8 je... drugarica mi pricala
Korisnikov avatar
By *deni*
Možda je to neko sladostrasno rikanje, koje zvuči kao kašalj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!