Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KorvinOdAmberaMidltonova je ovde malo prenisko pozicionirana za pos`o koji obavlja.
Originally posted by TungiOvo sam i ja prokomentarisao pre neko vreme. Sa svojih 27 izgleda kao dobrodrzeca 35-godisnjakinja koja je malo 'poradila' na svom izgledu. Nazolabijalna brazda se vec vidi u tim godinama.
Sastarela.
Za svojih 27 godina,izgleda kao da ima 47.
Originally posted by TungiBaka Marija je bila u Londonu, kako je i planirala, ali ju je po povratku kući dočekalo neprijatno iznenađenje - lopovi su, dok je bila odsutna, poharali njen stan.
Ja jos ne kapiram sta je tu spektakularno:neznam:
Baka Marija ide na kraljevsko vjenčanje
Marija Kirin iako je "zagazila" u 85. godinu života, sprema se na put u London kako bi izbliza doživjela vjenčanje iz bajke princa Williama i njegove zaručnice Kate Middleton, 29. travnja ove godine.
Sve je krenulo kada je kraljevskoj obitelji prije 27 dana uputila molbu za svojevrsnu pozivnicu na vjenčanje da bi bila u prvim redovima publike i što bliže kraljevskom događaju.
Očekivani odgovor stigao je iz Buckinghamske palače, u kojem uz kurtoazne zahvale na javljanju piše da se lista uzvanika pažljivo razmatra u Uredu Lorda Chamberlaina.
"Budući da smo primili mnogo sličnih zahtjeva možda će biti potrebno poslužiti se izvlačenjem pozivnica iz bubnja, a oni koji budu izvučeni, pravovremeno će biti obaviješteni", stoji u pismu. "Ma nije važna pozivnica, ako je i ne dobijem svejedno idem", kaže Marija, koja si je za tu prigodu dala sašiti dvije haljine.
Link
Zaludnog li sveta.
Originally posted by *deni*kraljica majka?
Neće ona nikad da bidne kraljica.
Ni Elizabetin muž nije kralj, već princ.
Originally posted by Waldorf
The Royal Wedding: Abridged!
''
...mrem...![]()
Originally posted by *deni*Ne, bila bi 'samo' kraljica, tj. supruga monarha (queen consort).
Aham, sad sam malo razmislio i ipak je jasno.
Rahmetli Dajana nije dobila titulu kraljice majke, jerbo ni njen muž Čarls nije postao kralj.
Da su ostali u braku i da je Čarls postao kralj i Dajana bi bila kraljica majka.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!