Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Anonymus
Šta ja znam, meni je jedino bitno da stomak postoji. Mislim, kako bi izgledala osoba koja ga nema, već joj se međunožje i noge direktno nastavljaju na grudni region?

Užasnu, debilnu šalu na stranu, lagao bih kad bih rekao da mi se ne sviđaju izdefinisani, mišićavi stomaci. Ali sviđaju mi se i svi ostali, sve dok se ne radi o preterano gojaznim. Sasvim sam siguran da bih mogao da "prihvatim" nešto više sala u stomaku ako je njegov vlasnik neko dobar i pažljiv. I, obrnuto, nema te sile koja bi me naterala da se priklonim nekome ko je iritantan i samoživ, samo zato što ima trbušnjake.

A moj stomak je... katastrofa. Nisam gojazan (barem sudeći po svom indeksu telesne mase :D ), ali definitivno imam višak kilograma, što se naravno ogleda i u mom stomaku. I da, dlakav je.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Meni svejedno, dok nije baš neka otromboljena stomačina. Lagano salasti stomačić čak zna da bude sexy, da se štipka, pipka itd :D

Ja imam stomak, ništa preterano, ali ipak sad držim dijetu da se malo redukuje :D a imam malo i love handles, e to me nervira, ali to se ne skida, barem kod mene nikako. Tako da, šta je tu je :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Kod zena volim zaobljen stomacic. Zapravo, volim ih nekako okrugle i jedre.
Kod muskaraca mi je bitan sklad. Ne mora da bude savrseno izdefinisan six pack, ali mi se ne dopada ako lice na trudnice.
Korisnikov avatar
By acid drop
kod potencijalne partnerke - nebitno. mada, nije tajna da ja volim punije* cure. :giggle:

* - ništa ekstremno.

a ja... pa, imam love handles. :lol:
Korisnikov avatar
By mikeli
1.
izvajan ,,,
mada nekad nije toliko bitno
2.
pivski,
nikad se nisam lozio, da imam izvajan, opterecujem se nec/kim drugim
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by dimitriades

1. kakav stomak treba da ima vas portner/ka?
da li mora da bude totalno zategnut i u misicima ili moze da se potkrade salo (i ako moze, u kojoj meri)?

2. kakav stomak imas ti?

- idOh i one sa "vrelim" trbusnjacima i onih bez trbusnjaka sa malo salca...kad volim nekog, tako mi se *ebe kakav stomak ima, da li je imala trbusnjake pa ih u medjuvremenu izgubila mi je skroz svejedno ili nekako obrnuto :) ;)

- imam trbusnjake, takav mi je posao/drndaj do savrsene kondicije (kojoj nema kraja, pojave se), jeben je put do njih doci... svejedno mi je, bili tu ili ne ;)
Korisnikov avatar
By tebra
Iskreno ne bih mogao da budem sa gojaznom osobom, tipa da se salo preliva... Naravno, ne mora da bude 6 pack. I pivski stomaci mogu biti cool. Mada iskreno, druge stvari su mi mnogo prece.

Ja, u strahu od velikog stomaka, redovno radim trbusnjake. Naime, muskarci u mojoj familiji, vec vekovima unazad su uglavnom sa velikim stomacima. Nisu debeli, samo imaju velike stomake. Primetio sam da sam sklon tome, iako mrsav, pa se za sada uspesno borim protiv genetike. Jednom sam i okacio sliku

http://img843.imageshack.us/i/picture004copy.jpg/

Nista posebno, ali trudim se da bude ok...
Korisnikov avatar
By ManToy
Ja se trudim da moj stomak uvek bude ravan posto sam odustao od six pack pa mi je dovoljno da bude ravan i zategnut. Kod partnera... hmmm cudno je to ali ja volim od lepo definisanog stomaka do bukvalno onog velikog stomaka sto furaju buce oba su mi seksi svaki na svoj nacin. :D
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Kao što sam rekao već jednom, muškarac bez bar malo stomaka nije muškarac...
:hvala:

Ont:
Generalno ne volim mršave momke, totalno su mi neprivlačni (ovim ne želim nikog da uvredim), ali preterana briga o telu mi je nekako turn off i ženska osobina za jednog muškarca, što me instant odbija...
:shrug:
Kod muškarca kojeg volim nije mi bitno da li ima pločice ili pivski stomačić, ima li dlake ili nema, ima li ovakav ili onakav nos, da li je pak ćelav ili ima gustu kosu. Sve je to totalno nebitno, ako je meni prijatno da provodim vreme sa njim...

Imam mali stomačić, ali ništa strašno...
:D
Korisnikov avatar
By HPLC
Može da ima stomak, meni ne smeta :bearpride:

Ja nemam stomak, ravan je. Dobro, možda mala krofnica, ali nothing serious :)
Korisnikov avatar
By HalfJack
dimitriades napisao:1. kakav stomak treba da ima vas portner/ka?
da li mora da bude totalno zategnut i u misicima ili moze da se potkrade salo (i ako moze, u kojoj meri)?
2. kakav stomak imas ti?
Samo da nema toliko sala da partner ne može vidjeti vlastiti penis. :radosnice: Može biti sala, ali u jako maloj mjeri. Partner ne mora imati six pack, nemam ga niti ja. Mršav sam. Nemam flat stomach ali težim tome. :merlinka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!