Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kragi
1. kakav stomak treba da ima vas portner/ka? da li mora da bude totalno zategnut i u misicima ili moze da se potkrade salo (i ako moze, u kojoj meri)?

pa sad, ti stomaci stvarno umeju da mi budu grozni. Izgleda da je omiljena sportska disciplina ovdasnjih muskaraca zdranje prasecih i jagnjecih brigada po narodnim veseljima. :kolo: Pod parolom 'Nosite stomacic k'o Ivica Dacic' :smeh:
Grozno! :bljak:

... naravno da ne mora da bude zategnut. Tolerisem do one granice kada mozes da obuces L majicu a da ona uspe da prekrije pupak. :lol:

2. kakav stomak imas ti?

:ogledalce:

bez sala definitivno :sweet: ali ja sam mrsav pa ni sa 10 kg sala u organizmu ne bi nista primetio ^^
Korisnikov avatar
By Anhedonie
1. kakav stomak treba da ima vas portner/ka?
da li mora da bude totalno zategnut i u misicima ili moze da se potkrade salo (i ako moze, u kojoj meri)?

da nema puno sala. ne mora da bude nesto posebno tipa 124-pack ili tako nesto ali da ne visi

2. kakav stomak imas ti?

:mirth:

:sigh:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Volim stomacice, ne ravne i trenutno-savrsene stomake.
Sto volim ove nebitne teme... :galerija:
Korisnikov avatar
By horus.
ko nema ploce sa mnom ne moze ni da se druzi, a kamoli da bude u vezi...

:alexis:

:zongler:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ne volim preterano nagojene ljude, ali ne smetaju mi stomacici..sweet je to

edit: imam stomak :rida:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja mislim da sam jedini peder koga zapravo odbija six-pack... :bljak:

Volim stomačiće u granicama normale.... A ako nema već ono malkice ljubavnih drški, to se da srediti. Ko da neko može odbiti domaće napravljene bosanske bureke... :blenta:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Uuuuuu, da.

Pivo + burek...

Neće ni znati šta ga je snašlo. :evilgrin: :lol:

edit: @horus :ua:
Korisnikov avatar
By horus.
na taj paradajz dodaj malo feta sira i slanine, te onda mozemo da pregovaramo o bureku... :seljache:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Hahahahhahahahaah....

Jadan onaj ko bude sa mnom.... :trustme:

edit: @horus: Pa, naravno... Ali pre toga ću ti slaninicu propržiti... :evilgiggle: Znate, kanda kako kažu, lepa a debela... :kosa:
Korisnikov avatar
By horus.
a ko ovdI prica o tebi... ja sam mislio da se ovde radi o pelinim djakonijama... :krava:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne priča niko... Samo tako mislim da sam uvek u centru pažnje. :tos:
Korisnikov avatar
By horus.
ak' imas slaninu kod se', centar paznje ti sleduje... :bale:
Korisnikov avatar
By Tungi
Volim ljude sa stomacicem:love:

Kod mene je ravan kao daska:lol:

A voleo bih da imam salceta malo:sigh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Matore mudre pederke cesto kazu "ispod velikog brda dobar kukuruz raste". :lol:

Al meni se neshto ne proverava :sarana:
By alexandermagic
Mogu mu "oprostiti" nesavršen stomak i bez jasno definiranih pločica, pod uvjetom da su ruke (prvenstveno), leđa, ramena, zadnjica i noge jako mišićavi. I ljepše mi je kad se s tog dijela tEla ne uklanjaju malje.

Što se tiče ovih -- 20 trbušnjaka ujutru, 20 uveče - nigdje veze. Ja iz cuga mogu da uradim 300.
Korisnikov avatar
By 2kune
zašto ovo nije anketa? :hmm:

trbuh nije estetska već karakterna kategorija... onaj s pločicama govori o brzom metabolizmu ili o velikoj picajzli - obje anomalije stvaraju karakter koji ne zna dovoljno uživati u životu pa samim tim ni u sexu... onaj sa salićima ali ne debeo, pak, govori o karakteru koji ima dobru filozofiju zlatnog srednjeg puta kroz život i znade uživati u svim blagodatima života i sexa... onaj preveliki opet govori da je njegov vlasnik ili nesiguran ili nezajažljiv i da se ne zna najbolje kontrolirati pa time ne zna ni za pravi užitak za koji je nužna prava ravnoteža između zabrane i predavanja... trbuh je jedno veliko filozofsko pitanje koje se danas, baš kao i sva velika životna pitanja, jako malo obrađuje i shvaća...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni su najprivlačniji ravni stomaci. okej, ne mora da bude six-pack alla Ryan Phillippe :giggle: ali onda makar da je ravan. salo mi je jedan od najvećih turn-offs. moj je ravan. :trep:
Korisnikov avatar
By constantine
ima grupa na FB

da zene vole plocice spavale bi u kupatilu
Korisnikov avatar
By Pauceti
Originally posted by 2kune

zašto ovo nije anketa? :hmm:

trbuh nije estetska već karakterna kategorija... onaj s pločicama govori o brzom metabolizmu ili o velikoj picajzli - obje anomalije stvaraju karakter koji ne zna dovoljno uživati u životu pa samim tim ni u sexu... onaj sa salićima ali ne debeo, pak, govori o karakteru koji ima dobru filozofiju zlatnog srednjeg puta kroz život i znade uživati u svim blagodatima života i sexa... onaj preveliki opet govori da je njegov vlasnik ili nesiguran ili nezajažljiv i da se ne zna najbolje kontrolirati pa time ne zna ni za pravi užitak za koji je nužna prava ravnoteža između zabrane i predavanja... trbuh je jedno veliko filozofsko pitanje koje se danas, baš kao i sva velika životna pitanja, jako malo obrađuje i shvaća...
:lol: :hail2:

Moram priznati da se malo nakupilo za zimu
ali ce da ode do leta :tumble:

Licno volim kad neko brine o svom telu
ne mora da bude freak
ali ne volim kad se neko bas zapusti...
Korisnikov avatar
By ultraviolet
samo nek je nahranjen. :njami:
ot - najneobraćam pažnju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!