Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Goran Smith
Imate li plan B u životu?

Mislim na situaciju kada budete bili 40, 50 godina da se smuvate :shake: sa nekom drugaricom ili drugom, ako oboje budete sami do 40te ili 50te godine...

..i kako vam ta ideja dopada? :love:
Korisnikov avatar
By colorado
Ako ne dobijem neko severnoamericko drzavljanstvo uskoro, zaprosicu drugaricu na onom novom kvizu na Pinku. :drkanje:
Korisnikov avatar
By Nestao
Originally posted by colorado
Ako ne dobijem neko severnoamericko drzavljanstvo uskoro, zaprosicu drugaricu na onom novom kvizu na Pinku. :drkanje:
javi nam da gledamo......:zvizdi:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Oduvek sam govorio da cu ja umerti sam okruzen sa desetak machora, i bash me briga. Ljudi su tu da prolaze, malo njih ostaje,
rodio sam se sam, zivim sam, umrecu sam, a uvek su oko mene ljudi.
By Kragi
:smeh:

meni ovo smesno :lol:

Takve stvari ne mogu da planiram a tesko da cu moci da se u 50oj zaljubim u druga koga znam 30 godina.
Nemam planove B ni u, jos uvek, dvadesetim a tek kada budem bio zreliji ... tesko.
Uvek se fixiram na jednu osobu u datom trenutku, a fakat se nikad nisam bojao emotivne samoce, cak i kada sam bio sam.
Korisnikov avatar
By acid drop
pa ako me niko nije hteo u dvadesetim, što bi me neko hteo u pedesetim :lol:
Korisnikov avatar
By maka
hahhaha,yea, right! kad bi to tako islo
Korisnikov avatar
By *deni*
Mislim da Smith govori o dogovoru, koji ljudi sklope u tinejdžerskom uzrastu, da će se venčati međusobno, ako do nekih godina ne nađu adekvatnog partnera.
Viđali smo to kao lajt motiv u brojnim romantičnim filmovima i serijama.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
postoje tri muskarca u mom zivotu koji me posmatraju kao takav plan B...ali bih se jedino udala za colorada...inace...u zivotu
Korisnikov avatar
By bas bleu
cekaj bre hlaef zar nisi ti moj plan b? :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ok..make that a five :D

a to je drugo! za tebe nekako ne mogu da se udam...tebe bih pre mogla da zenim...(a?a?a?)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nemam takve planove. Plan mi je da batalim planove. Planovi goje. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By bas bleu
@hlaef

au. and there it is, in all its glory, the put down of the century :lol:

i'll wrestle you for it, i think that's only fair ;)
By LeDeNa_
Da postanem BI.

E, necu da brisem, nek ostane :drama:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
koristio bi mi

:kada:

nemam ga trenutno, ali sam uzasno sklona tim ABECEDNIM planovima. Npr stalo mi je da znam da u svakom trenutku znam za barem dve osobe koje bi imale seks sa mnom. za svaki slucaj. sto moze biti grozno, ali nesto ne mislim da mogu da zivim opterecena krivicom zbog toga :transprst:
Korisnikov avatar
By colorado
Hm.. pa da apdejtujemo:

Sve planove koje sam imao sam isprobao... i nijedan nije nesto urodio plodom onako kako sam ja to zamisljao.
Vise nemam planove. Nemam cak ni ideje.
Korisnikov avatar
By colorado
Pardon. Prevideo sam da se radi o ljubavi i seksualnosti.
Korisnikov avatar
By horus.
ja sam planirao pre nekih 2, 3 godine da jednoj forumasici napravim dete, ako ostanemo sami sa 40 godina, ali je ona prestala sa mnom da se druzi... :lol:

(kakve sam ja ideje imao... :kesa: :psiholog: )...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by bas bleu

@hlaef

au. and there it is, in all its glory, the put down of the century :lol:

i'll wrestle you for it, i think that's only fair ;)
hahahahahahahahaha!

dobro...cekaj....tebi je jasno da ja imam 187? :D bolje da organizujemo neki english literature trivia quiz...:D
Korisnikov avatar
By bas bleu
ne potcenjuj masu puta ubrzanje ;)

i'm not fucking going to win my right to marry a lass in an english lit trivia quiz like some buggered homosexual (pronounced stephenfryesque-ian ˌhōməˈseksJo͞oəl)!
Korisnikov avatar
By Galadriel
Tibet. :roflmao: Možda će dok ja ostarim tamo početi i ženama da dozvoljavaju pristup. :cool:
By str00ja
Svašta, pa ja nemam ni plan A, a kamoli B ili, zlu ne trebalo, C...

Sve što radim u životu je na osnovu odluka i stavova formiranih pod uticajem dotadašnjih saznanja o sebi i stvarima uopšte. Nisam impulsivan i spontan za neke krupnije stvari u životu, ali nikako neću sedeti planirati i razrađivati neku zamisao. Trudim se da živim u sadašnjem trenutku i da se ne opterećujem previše ni trenutnim aktuelnostima, a kamoli budućim.

Da, neke stvari me ponekad malo kopkaju, šta ću kako ću, pokušam da se zamislim tamo nekad za XX godina, ali ipak u toku dana nađem druge stvari za bistriti od sopstvene neizvesne budućnosti. Mada, ja pred samim sobom već imam reputaciju neanalitičnog, neperspektivnog, naivnog, i opuštenog funkcionisanja i odlučivanja (koje do sada i nije loše šljakalo), tako da mi je možda i loša strana što se ne projektujem dugoročno. Šta znam, zbunjen sam u životu, a ne želim još više da se pogubim.

Utehe nedostatku plana B u skladu sa temom:

- ne plašim se samoće (bar ne sada i još)
- ima i gorih stvari u životu nego biti sam
- živ se čovek na sve navikne
Korisnikov avatar
By ultraviolet
kolko samo ti pišeš stalno :drama:

ot:
nemam, uopšte ne razmišljam o budućnosti na taj način.
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Goran Smith

Imate li plan B u �ivotu?

Mislim na situaciju kada budete bili 40, 50 godina da se smuvate :shake: sa nekom drugaricom ili drugom, ako oboje budete sami do 40te ili 50te godine...

..i kako vam ta ideja dopada? :love:
Ne vidim sta je tu :love:

Drug/drugarica je bas to i nista vise....

Bolje da nema takvog odnosa, nego da bude prinudan :odbij:
By alexandermagic
Uvijek imam neki rezervni plan, ali ne i kad je u pitanju glupost iz uvodnog posta. Na pitanje kako mi se dopada ideja -- odgovor je:besmislica.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
sve koje poznajem da su imali te planove su se (s)nasli sa nekim pre 35-te

kad su oboje nasli nekog to mi je ok, ali mi je jako bedak kad jedna osoba jeste, a druga nije
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!