Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
nista sladje nego prekinuti post sa masnim przenicama

♥przenice♥
Korisnikov avatar
By Herald
Przenice ne volim, a ovo o cemu pricate, helbu sto se zavija u jaja, ZAVIJACE - volim, i to bez dodataka a sa slatkim dodacima niiiiikako.
Korisnikov avatar
By *deni*
Isključivo slane, sa dosta vegete i belog luka. :mljac:

Na mađarskom se, inače, prženice zovu bundaskenyer, što u prevodu znači - hleb sa bundom.
:vegi:
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Originally posted by Herald

Przenice ne volim, a ovo o cemu pricate, helbu sto se zavija u jaja, ZAVIJACE - volim, i to bez dodataka a sa slatkim dodacima niiiiikako.
Primetio sam da se u uglavnom u Vojvodini kaze "zavijace" za przenice. (znam to iz licnog iskustva). Meni je blizi prvi naziv jer sam ih kao takve znao do svoje 19. godine. I volim ih.
Nisam nikada probao slatku varijantu i nesto nisam odusevljen istom.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Herald

jesT, ovo o cemu pricaju su zavijace - volim zavijace :)

volim ih uz joRgut :) i nikako slatke

(slazem se sa heraldom vauuu :love: :lol: )
Korisnikov avatar
By horus.
^ja nikad nisam jeo slatke... nisam ni znao da to postoji... :shrug:

a i prvi put cujem za te "zavijace"... :neznam: to se kod nas jednostavno zove "przenice"...

i da... bas volim, ali retko jedem... a najvolim vit mejo end tometo... :meda: i da budu 'nako res... :bale:
Korisnikov avatar
By Azdaja
przenice su prepeceni hleb, zavijace nikako ne mogu biti resh... znaci zavijaju se u tojas (jaja) :)

a fora slatke, pa zavisi sta stavis na njih ;)

ja ne volim nista staviti na njih, slano/slatko...nije potrebno :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Sir William Black

Primetio sam da se u uglavnom u Vojvodini kaze "zavijace" za przenice. (znam to iz licnog iskustva).
Kod nas u ulici to zovu moche. Nisam cula za zavijace do sad.
Kako god ga zvali, ja i dalje ne volim.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Wilhelmina

Same here. Mi to zvali moča pa moča. Prije par godia me tu napadoše kad sam tp spomenuo, ali vidim da još ima hrabrih i iskrenih :D
Korisnikov avatar
By constantine
mama danas spremala przenice :love: cela kuca mirise :D
ali nisu iste kao kad ja spremim
Korisnikov avatar
By Mars
Pa i kod mene.

Pa i kod Topalovića u "Maratoncima"...
Korisnikov avatar
By spliff
mocha je ono shto iscuri iz mesa dok se peche
Korisnikov avatar
By Stripi
Kod mene isti slucaj kao I kod Willhelmine, moca je kruh koji se poha sa jajima.
Korisnikov avatar
By deran
i ja prvi put čujem za zavijače...

čuo sam za kvašenice,recimo,moče isto,ali ih i ja vikam prženice... :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352757#p2352757]Herald napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2241390#p2241390]Wilhelmina napisao:[/url]

Primetio sam da se u uglavnom u Vojvodini kaze "zavijace" za przenice. (znam to iz licnog iskustva).
Za mene je mocha mast ili ulje + sokovi iz hrane. "El ostalo moche da umachem?" :lolusha:

Obratiti paznju na padeze. Ovaj hleb u jajima je u nominativu moche. A mast od przenja je mocha u nominativu. Dve razlicite reci. Dve razlicite stvari. Al obe ubistvene.
Korisnikov avatar
By Herald
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2392099#p2392099]Wilhelmina napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352757#p2352757]Herald napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2241390#p2241390]Wilhelmina napisao:[/url]

Za mene je mocha mast ili ulje + sokovi iz hrane. "El ostalo moche da umachem?" :lolusha:

Obratiti paznju na padeze. Ovaj hleb u jajima je u nominativu moche. A mast od przenja je mocha u nominativu. Dve razlicite reci. Dve razlicite stvari. Al obe ubistvene.
Jaaaao bas je komplikovano. :lol: A da l` ima razlike ili zvuci isto kad beogradjani kazu, pitanje za BG:
umočiću
u (lokativ) moči ću
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!