Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Kraljevsko venčanje

1. Ne zanima me, neću posmatrati prenos, jer, kao nekrunisana glava i pripadnik/ca plebsa, gajim antipatije prema krunisanim glavama i aristokratiji
34
71%
2. Izuzetno me interesuje, volim da pratim događaje iz života poznatih i čuvenih ljudi, pa ću posmatrati i ovaj prenos na tv-u, zajedno sa milionima drugih ljudi.
14
29%
Korisnikov avatar
By *deni*
E da. Tako sam ja oduvek zamišljao prave kraljice.
Matore, debeljuškaste i autoritarne, sa krunom na glavi.
Princeze su morale da budu mlade, vitke i dugokose i da imaju tijaru na glavici...
:tetka:
Korisnikov avatar
By tebra
Koga jos zabole, za kraljevsko vencanje... :durenje:

Cak je to postala i stalna rubrika u okviru nekih informativnih emisija. Smarajuuu...
Korisnikov avatar
By Hys.
Mene toliko smara sto je o ovome na svim jebenim vestima, i Times koji volim da citam je sav u jebenom vencanju :barf:

Ne volim kada mi neko toliko ocigledno forsfiduje informacije.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by *deni*

E da. Tako sam ja oduvek zamišljao prave kraljice.
Matore, debeljuškaste i autoritarne, sa krunom na glavi.
Princeze su morale da budu mlade, vitke i dugokose i da imaju tijaru na glavici...
:tetka:
gospodična, furt ste heteronormativna za svoje godine! :durenje:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by lav
to je pre bilo da moze samo sin da nasledjuje, ali onda valjda neko nije imao muskih potomaka pa je promenjeno u zenske, ne mogu tacno da se setim ko...
ne mogu da verujem da neko ko je zavrsio osnovnu skolu to nije ucio na casovima istorije

= jos manje posle svih onih filmova i serija o Henriku VIII i njegovih 6 zena, cerkama (Bloody) Meri i Elizabeti I :shok:

:ubise:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by E.c.h.o...
...Aca Karađorđević dođu neki rod, čini mi se, ili kumovi britanskoj kraljevskoj kući...
On je i rod i kumce i po rodbinskoj liniji ne znam koji u redu nasledja britanskog prestola. :pare:
A, pa nisam znao da je on uopšte u redu za nasleđe britanskog prestola, makar i na samom kraju tog reda.
aman ljudi, za manje gluposti znate i da guglate, sto bar ovo ne proverite pre nego pocnete da pisete
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by E.c.h.o...
^zar to nije tacno?
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?nav_id=506639&fs=1
sasvim tacno, i u clanku lepo kazu - presto prvo nasledjuju sinovi, pa cerke - i Henrika VIII je nasledio sin Edvard, koji nije dugo ziveo, njega starija sestra Meri, a nju Elizabeta I

sto li sam samo otvarao ovu temu, vencanje me uopste ne interesuje (a da setio sam se, zbog one ogavstine koju je neki "intelektualac" i akademski gradjanin napisao i za koju je zasluzeno dobio opomenu, nejasno mi je samo zasto i to nije otislo u dyr)
Korisnikov avatar
By *deni*
Posle ovih napušavanja od strane 2kune i nsc-a, mene prosto sramota više da participiram u ovoj temi.
:blush:
Korisnikov avatar
By *deni*
Osećaj za stid, međutim, atrofira s godinama i kratko traje, tako da je i mene samo zapljusnuo i prošao.
Elem, čujem da i RTS priređuje za svoje ( prinudne ) tv pretplatnike prenos ovog venčanja decenije.
Čujem i da je venčanje ovih dana predmet nadmetanja čak i u kladionicama, pa ljudi ulažu novac na mogućnost, recimo, da Midltonova ostavi mladoženju pred sam čin venčanja i sl.
Korisnikov avatar
By lav
Originally posted by nsc
Originally posted by lav
to je pre bilo da moze samo sin da nasledjuje, ali onda valjda neko nije imao muskih potomaka pa je promenjeno u zenske, ne mogu tacno da se setim ko...
ne mogu da verujem da neko ko je zavrsio osnovnu skolu to nije ucio na casovima istorije

= jos manje posle svih onih filmova i serija o Henriku VIII i njegovih 6 zena, cerkama (Bloody) Meri i Elizabeti I :shok:

:ubise:
u izvinjavam se , al ti filmovi su mnogo stari :)
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by nsc

sasvim tacno, i u clanku lepo kazu - presto prvo nasledjuju sinovi, pa cerke - i Henrika VIII je nasledio sin Edvard, koji nije dugo ziveo, njega starija sestra Meri, a nju Elizabeta I

U stvari Edvard je opet mijenjao redosled, pa je kao svog naslednika izabrao Jane Grey, ali koja je "kao vladala" samo 9 dana. Tudori su sasvim sjebali nasleđivanje.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
E ne znam da li sam odgovorila na temu, but I would like to emphasize that me BOLI KURAC da PRAZNOSLOVIM o nekom vencanju. Ciao! :bye:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by lav
u izvinjavam se , al ti filmovi su mnogo stari :)
ma svaki cas se snima neki novi film ili serija - Tudors Dynasty je isla 4 sezone 2006-2010, prethodna 2 sezone 2002-2004, filmovi svaki cas - Other Boleyn Girl 2008 - Big-screen adaptation of the Philippa Gregory novel, with Scarlett Johansson as Mary Boleyn, Natalie Portman as Anne Boleyn and Eric Bana as Henry VIII, o Elizabeti ni prebrojati se ne moze - nema bolje glumice koja je nije igrala u nekoj verziji
Korisnikov avatar
By *deni*
Šokantno !
U javnost su isplivali detalji o Midltonovkinoj razbludnoj familiji.
Ujak joj je razvratnik, brat travestit, a jedna rođaka - striptizeta !
By Sixto

Šokantno !
DAJ LINK, STA CEKAS ZENO LUDA!!!!!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Sixto

Šokantno !
DAJ LINK, STA CEKAS ZENO LUDA!!!!!
Ujak buduće princeze Kejt Midlton ugostio je kraljevski par na Ibici 2006. godine, a sve o poseti svoje sestričine i princa Vilijama ispričao je novinaru, kome je prethodno ponudio da mu “sredi” prostitutku.
Geri Goldsmit (44), ujak Kejt Midlton, u leto 2006. godine ugostio je kraljevski par i njihove prijatelje na Ibici, u vili vrednoj pet i po miliona evra. Detalje o poseti ispričao je reporteru britanskog tabloida ,,News of the World’’. Doduše, novinar se nije predstavio, bio je na tajnom zadatku...

,,Ej ti jeb..u, jeste li mi ti i tvoji prijatelji razbili staklene piramide kad ste bacali loptu po kući?’’, bilo je prvo što je ćelavi trgovac nekretnina rekao Vilijamu, kako navodi reporter. Ne znajući da je reč o novinaru, Geri je čoveka primio u kuhinji svoje vile koju zove ,,Kuća seksa’’, a pre nego što mu je pričao o Kejt i Vilijamu, pred njim je ušmrkao kokain pomoću novčanice od 100 evra, i rekao da može da mu sredi brazilsku prostitutku za 600 evra.

,,Geri mi je objasnio kako je tokom posete 2006. godine, princ Vilijam sedeo za stolom sa prijateljem i komentarisao Kejtino telo i grudi, a nakon toga se šalio kako će nakon venčanja para postati ujak kralja i kraljice, i kako su u Bakingemskoj palati već spremne odaje za njega.

Geri, koji na Ibici živi sa bivšom striptizetom Antonijom (26), pred reporterom je pušio marihuanu, a na stolu mu je stajala i kesica ekstazija.

Nakon što je priča objavljena u britanskoj štampi, Vilijam je navodno zahtevao od Kejt i njene porodice da prekinu svaki kontakt sa ujakom.

Mediji su ovih dana objavili i zanimljive informacije o bratu buduće princeze, dvadesettrogodišnjem Džejmsu Midltonu – nakon što je odustao od studiranja na univerzitetu u Edinburgu, otvorio je lanac poslastičarnica u Berkširu, a u javnost su procurele njegove fotografije sa nekoliko razuzdanih žurki, na kojima je, zajedno sa prijateljima, oblačio ženske haljine i pozirao u kostimu francuske sobarice.
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/250873/Nova-kraljevska-porodica--Brat-Kejt-Midlton-voli-haljine-ujak-se-drogira
Korisnikov avatar
By Waldorf
Što se tiče i venčanja i ceremonije i mladenaca...
...rečima mudraca: "Mene, Grimloka, baš bringa." :D
By Sixto
Jao pa ne moze bez prljavstine nikako, ove trach rubrike su odmor za mozak! :tamoamo:
Korisnikov avatar
By maka
vise me zanima kakvi to ljudi podizu shatore i dzedze tamo ko kreteni , wtf?!
Korisnikov avatar
By *deni*
Podsećaju se svi zainteresovani da se večeras od 22 časa na hrvatskom RTL-u prikazuje film '' Vilijam i Kejt '', koji govori o ljubavi Vilijama i Midltonove.
A sutra..... pripremite klasične šešire za glavu i čaj i kolačiće i pratite prenos kraljevskog venčanja.
:snob:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!