Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kragi
Ima li stvari koje ne delite sa deckom/devojkom?
Smatrate li to 'normalnim'?
Koliko sebi i njemu/njoj dajete prostora za 'sitnice' ovog tipa?
I gde je granica koja razdvaja tajnu od lazi?

Ma pisite sta hocete na ovu temu, mislim da ima materijala... :D
By alexandermagic
Naravno da ima, al' nisu vezane direktno za njega i naš odnos, osim ako bi se smatralo tajnom to što ga ponekad gledam dok spava, jer bez obzira na godine i fiz. izgled djeluje nekako djetinje slatko. Zašto bi npr. to morao da zna? :zev:

Da li je normalno il' ne to što ne zna sve o meni i mojim radnjama me ne zanima. Meni se ne priča o tome, naravno ne što se nečeg stidim.
Korisnikov avatar
By mOwbid
ima...

da

puno.

nema je. (ovde bih pisala vise, ali me mrzi, i mislim da na kraju opet ne bih nista rekla, jer ne umem da objasnim...)
Korisnikov avatar
By Hys.
Ima stvari koje ne zna, ali ne zato sto su tajna, nego zato sto ih smatram totalno nebitnim za nas odnos.

Ako me pita nesto sto ce me setiti na to, recicu. Bas se ne opterecujem sa tim stvarima. Poprilicno sam open book, neretko cujem (ne od jednog partnera samo)-ne moram ja bas sve da znam :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
:blentavi:

Kod mene, na ispovest, pa muti pa prosti i istina isklija! :blentavi:
Korisnikov avatar
By IriS
meni je ova tema asocijacija na pesmu:

''

malo sam muljava. to je sve do horoskopa...
o nekim stvarima bih i na dupe progovorila, ali o nekim :zoran52:

no, sve u svemu, svima po zasluzi :eevil:
Korisnikov avatar
By bas bleu
i am an open book. tragically, written in a language hardly anyone understands :drama:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Eh... Ja sam mislila da se prvo malo dražimo... :lepeza:

Al' šta sad... :zeva:
Korisnikov avatar
By bas bleu
:lol:

ok, ja odavde ne umem drugacije osim da budem skroz odvratna. pitam se da li je vreme da forum dobije jos jedan meltdown, bas bleu style :nerd:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Kragi

Ima, naravno. Nije u pitanju da li je decko, prosto ne delim ni sa kim.

Smatram normalnim i svako treba da ima prostora za to po sopstvenom nahodjenju. Nit sam ja uzeo tog nekog u ropstvo nit sam ga rodio pa da mora da mi polaze racune.

Granica je verovatno na tome da li bi otkrivanje te tajne uticalo na odnos koji te dve osobe imaju.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by unic0rn

Granica je verovatno na tome da li bi otkrivanje te tajne uticalo na odnos koji te dve osobe imaju.
To :up: !
Korisnikov avatar
By *deni*
Nemam baš neke tajne, koje se ni po koju cenu ne smeju otkriti, tipa da sam plaćeni ubica, ili tome slično.
Sve ostale bezazlene tajne ako otkrijem, otkrio sam, ako ne otkrijem, nisam otkrio. Sve zavisi od prilike i razgovora.
Korisnikov avatar
By Galateja
Ono važnije volim da podelim. Jednostavno, bitno mi je za deljenje jer je bitno, a nebitno mi je toliko nebitno da se ne bi podelilo, tako da sam i za sitnice da se dele.
Korisnikov avatar
By Torry
ta moja druga polovina bi trebalo da zna sve o meni, kao i ja o njoj...

smatram da je to u vezi stvar poverenja, iskrenosti, postovanja, ...
By Ulix
Postoje neke stvari (mnoge, zapravo) koje moj dečko ne zna o meni, čak ni posle pet godina veze koja je toliko bliska da ljudi misle da smo sijamski blizanci (ponekad i nas dvojica to mislimo). Te stvari koje o meni ne zna nisu nešto što bi moglo da ugrozi ili promeni naš odnos, nisu neke suštinski značajne stvari, ali su meni jako važne zato što su samo moje i ničije više i ne želim da ih delim čak ni sa njim, želim da ostanu samo moje.

:sudija:
Korisnikov avatar
By Delete
Sa onim do koga mi je zaista stalo delim sve svoje tajne.
A sa ostalima ne delim ni tajne, niti ista drugo, meni bitno, jer verovatno ni ne dodjemo u priliku da se skidaju maske ii otkrivaju tajne.
Korisnikov avatar
By taurus

Izbegavam da pricam o bivshim vezama i emocijama koje su postojale, da ne bi unosio bespotreban nemir.Ako insistira ispricham sa zakljuckom "da je vredelo trajalo bi". Tajne nemam.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nisam u vezi, ali cu se svakako truditi da neke stvari zadrzim za sebe.
By tasa
Originally posted by Torry

ta moja druga polovina bi trebalo da zna sve o meni, kao i ja o njoj...

smatram da je to u vezi stvar poverenja, iskrenosti, postovanja, ...
:up:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ne smatram da treba znati bas sve o nekoj osobi...niti volim da neko zna sve o meni, ne govorim sad o partneru vec svim osobama iz mog okruzenja. Neke stvari jednostavno treba sacuvti za sebe. A taj prostor sto pominjes, pa ne mogu ja nekog da teram da mi prica sto nece, ponekad pitam, ponekad ne, a to da li ce odgovoriti je na njemu, znaci ima punu slobodu sto se mene tice. Mozda mi se odgovor ponekad nece svideti ili odbijanje da da odgovor, ali sta ja sad tu mogu, lanci i katanci su malo previse. :spin:
Korisnikov avatar
By Blady
Postoje stvari koje jako jako volim da zadrzim za sebe, sto u uradim.
Volim sto je tako, a i ne zelim nikome nista da objasnjavam, to je ono sto je MOJE.
U vezi partner zna sve o meni, ne volim da lazem, niti to praktikujem, ono sto ne zelim da kazem, necu ni reci.
Mislim da tako treba biti i sa druge strane.
By faxsimil
Jako sam tajanstven. Mnogo toga niko nikad nece saznati. Mozda napisem negde nekad! :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
postoje stvari koje ne zna jer za njega nisu bitne..rekla bih mu te stvari kada bi doslo do toga da postanu vazne....ovako nema potrebe...ja se bojim da cu ja da odem kada mu sve dam, kazem i pokazem
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!