Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Kraljevsko venčanje

1. Ne zanima me, neću posmatrati prenos, jer, kao nekrunisana glava i pripadnik/ca plebsa, gajim antipatije prema krunisanim glavama i aristokratiji
34
71%
2. Izuzetno me interesuje, volim da pratim događaje iz života poznatih i čuvenih ljudi, pa ću posmatrati i ovaj prenos na tv-u, zajedno sa milionima drugih ljudi.
14
29%
Korisnikov avatar
By *deni*
Nedelju dana nas deli od kraljevskog venčanja u Velikoj Britaniji.
Princ Vilijam i Kejt Midlton su već duže vreme top tema, a ceremoniju njihovog venčanja idućeg petka prenosiće mnoge tv stanice, između ostalih i hrvatski RTL.
Na venčanje je pozvan i ovaj naš prinčevski par Karađorđevića.
Da li ste zainteresovani za ovaj događaj i hoćete li posmatrati tv prenos ?
:venchanje: :carica: :crta:
Korisnikov avatar
By *deni*
Baba jazavičarka Katarina je , čini mi se, izjavila da će im dati kovertu. Dakle, keš.
:pare:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja jos ne kapiram sta je tu spektakularno:neznam:

Baka Marija ide na kraljevsko vjenčanje

Marija Kirin iako je "zagazila" u 85. godinu života, sprema se na put u London kako bi izbliza doživjela vjenčanje iz bajke princa Williama i njegove zaručnice Kate Middleton, 29. travnja ove godine.

Sve je krenulo kada je kraljevskoj obitelji prije 27 dana uputila molbu za svojevrsnu pozivnicu na vjenčanje da bi bila u prvim redovima publike i što bliže kraljevskom događaju.

Očekivani odgovor stigao je iz Buckinghamske palače, u kojem uz kurtoazne zahvale na javljanju piše da se lista uzvanika pažljivo razmatra u Uredu Lorda Chamberlaina.

"Budući da smo primili mnogo sličnih zahtjeva možda će biti potrebno poslužiti se izvlačenjem pozivnica iz bubnja, a oni koji budu izvučeni, pravovremeno će biti obaviješteni", stoji u pismu. "Ma nije važna pozivnica, ako je i ne dobijem svejedno idem", kaže Marija, koja si je za tu prigodu dala sašiti dvije haljine
.

Link

Zaludnog li sveta.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne da sam zainteresovan, nego cu biti kum na svadbi. Zapravo, kraljevska porodica me je zamolila da proverim da li je Kejt nevina. Sa druge strane, njeni roditelji su me zamolili da proverim da li se princ prca u guzu. I mogu vam reci da da, on se prca u guzu. Ima lepo negovanu, prcastu, obrijanu buljicu, sa lepom ankicom. :P Steta sto ne moze da radja. :pervert:
Korisnikov avatar
By bothways
A sto uvek stavljate potpune krajnosti kao ponudjene odgovore ankete?

Svakako sam glasao za #1.

Rekao bih da me apsolutno ne interesuje kraljevsko vencanje da nije cinjenice da sam sinoc sanjao kako sam fotograf na tom vencanju. :bubblegum:
By Glasnik
Frankly my dear, I don't give a fuck.

:alexis:
Korisnikov avatar
By unic0rn
da prostite, sere mi se vishe od njih dvoje

za koga i za sta je britanska kraljevska dinastija bitna nekome da mi je samo znati.
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Tungi

Baka Marija ide na kraljevsko vjenčanje
jako mi je bitno, te cu sa baka marijom pod ruku, pa u uk... :hyper:

Slika

icicu i na njihovu svadbu, ako ih ne nadzivi kraljica majka...

Slika
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by unic0rn

za koga i za sta je britanska kraljevska dinastija bitna nekome da mi je samo znati.
:up:
za one iste kojima je bitno sta rade Nataša i Dača, Seljko i Jovana, Emina i Šeherzada.. samo ih je ovaj put više :lol:
Korisnikov avatar
By Frey
Uzbudjen sam zbog venčanja kao Sladja zbog izlozbe.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by unic0rn

Britancima je bitna. Jako drže do tradicije, pa im kraljevska porodica dođe kao neki egzotičan luksuz, koji sebi mogu da priušte.
I stvarno su egzotični. Počev od Elizabete i svih tih arhaičnih ceremonija koje se vezuju za njene nastupe i susrete sa njom, kao što su naklon i pravilo da joj se ne okreću leđa, već ideš unazad, kad se opraštaš od nje itd.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa da.

Ali zasto se ostatku sveta, ukljucujuci i nas, servira svaki njihov prdez?

Da ne pricam momenat da sad i one nase isprdke iz Belog dvora svako malo nesto intervjuisu jer su zamisli jedna od 1000 zvanica tog venchanja.

Kao sto su nas zamajavali Sarkozijem i Karlom Bruni svojevremeno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Baba Jazavičarka Kata i Aca Karađorđević dođu neki rod, čini mi se, ili kumovi britanskoj kraljevskoj kući.
A što nas zamajavaju ? Pa valjda zato što imaju interes za to. Voli narod, iz svojih jazbina, ili kutijica za šibice od stanova u kojima živi, da gleda gala raskošne događaje, a kraljevske kuće ga posebno privlače, zbog izraženog bajkovitog aspekta priče.
Korisnikov avatar
By Azdaja
idem sa bakom marijom - iC a dejt... :awesome: :lol:

ont. meni je bas svejedno :)
By Manboy
Ja sam generalno protiv toga da nam se toliko natura na nos nesto sto se uopste ne tice nikoga od nas i da se od toga pravi halabuka cak i ovde...Vencace se mladi britanski princ i to ce pratiti jedna trecina ukupne svetske populacije...Budalastina!
Medjutim, u anketi sam odgovorio da cu pratiti jer prosto znam da hocu ni kriv ni duzan...To ce svuda biti prva vest, da ne pominjem koliko live prenosa itd, i svi mi cemo priznali to ili ne gledati bar malo jer ce nas zanimati oko cega se digla buka... :)
A od ovih sedamnaest iz ankete sto nece da prate, budite sigurni da ce bar polovina sutradan znati da nabroji bar 50 zvanica i 10 vrsta dezerta na svadbi. :D :cool:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Dete debila se zeni? Mogao je da smuva nekog sina ovog naseg kraljevskog debila.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Izuzetno me interesuje, volim da pratim značajne svetske događaje, pa ću posmatrati i ovaj prenos na tv-u, zajedno sa milionima drugih ljudi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Veče uoči dana venčanja, emitovaće se i igrani film o ljubavi Vilijama i Kejt, od zaljubljivanja do veridbe.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Originally posted by *deni*

...Aca Karađorđević dođu neki rod, čini mi se, ili kumovi britanskoj kraljevskoj kući...
On je i rod i kumce i po rodbinskoj liniji ne znam koji u redu nasledja britanskog prestola. :pare:
By Ulix
Nisam znao ni da treba da se venčaju, a i sada kad znam, ne zanima me.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by E.c.h.o...
Originally posted by *deni*

...Aca Karađorđević dođu neki rod, čini mi se, ili kumovi britanskoj kraljevskoj kući...
On je i rod i kumce i po rodbinskoj liniji ne znam koji u redu nasledja britanskog prestola. :pare:
A, pa nisam znao da je on uopšte u redu za nasleđe britanskog prestola, makar i na samom kraju tog reda.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!