Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Od tih bilborda mi se kenja. :shtap:
Korisnikov avatar
By ManToy
Ciljna grupa ove reklame su pedofili koji traze stan.
Korisnikov avatar
By jukie
Pa to je baš normalna reklama, ne znam šta je sad loše u njoj. Dete je dobilo sobu i sad hoće brata. Kad sam bio mali mi smo se stalno igrali selidbe.
Malo su ukrali zaplet iz Vil i Grejs, kad upoznaju onog ćelavog komšiju i njegove igračke. Ali ništa ne vidim loše u toj reklami.
By Paris
Generalno se smatra losim i degutantim u marketingu (zlo)upotreba dece ;)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Berserker
ona na bibordu deluje kao neka aristokratska žena koja se hvali nečim, sve to onako POSH...
Deluje kao da se ruga onima koji gledaju u bilbord...
A, pa ja sam zaboravio da vi niste radili u izvikanoj školi u krugu dvojke... tamo su sva deca poš. To je ta viša srednja klasa i to.
(Vidite da nisu izuli cipele kada su ušli ljudima u kuću. Po tome znate da se dešava u krugu dvojke)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Paris
Ova konkretno reklama nije loša i degutantna. Dete je lepo vaspitano, uljudno i ne ponaša se kao podivljali šimpanza koji ciči i baca stvari unaokolo.
(primer: "umem da bacam picu uvis. pljas na patos. ništa, mama će to da obriše." itd.)
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by jukie
Originally posted by Berserker
ona na bibordu deluje kao neka aristokratska žena koja se hvali nečim, sve to onako POSH...
Deluje kao da se ruga onima koji gledaju u bilbord...
A, pa ja sam zaboravio da vi niste radili u izvikanoj školi u krugu dvojke... tamo su sva deca poš. To je ta viša srednja klasa i to.
(Vidite da nisu izuli cipele kada su ušli ljudima u kuću. Po tome znate da se dešava u krugu dvojke)
PA rekoh da mi deluje - ja sam tako doživeo tu sliku, a reklamu (video) sam video sad pre 10 minuta, dok sam upoznat sa slikom pre nekoliko dana.
Po meni je video-reklama manje diskutabilna
By Paris
Originally posted by jukie
Ova konkretno reklama nije loša i degutantna. Dete je lepo vaspitano, uljudno i ne ponaša se kao podivljali šimpanza koji ciči i baca stvari unaokolo.
(primer: "umem da bacam picu uvis. pljas na patos. ništa, mama će to da obriše." itd.)
Ne, ne radi se o tome da li se dete ponasa dobro ili lose, ruzno ili lepo, upotreba dece u marketinske svrhe se generalno smatra manipulacijom, tzv. Mek marketingom.
Korisnikov avatar
By Elena
Imam dva svoja stana a od reklame mi se povraća :hypno:
Videla sam bilbord pre 3 dana i nisam mogla da verujem. Mala maltene kao da podjebava ljude koji nemaju stan i nisu u mogućnosti da uzmu kredit u lopovskoj banci koja je postavila bilbord ... odvratno!
Korisnikov avatar
By bothways
E, bas sam video taj bilbord sa tom devojcicom i soljom cegavec and I was like :wtf:
Ali samo na par trenutaka. A onda sam u stilu Disksveta (ne zelim da vidim ono sto ne moze da postoji) iskulirao celu stvar i nastavio svojim putem.
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Elena

Imam dva svoja stana a od reklame mi se povraća :hypno:
Videla sam bilbord pre 3 dana i nisam mogla da verujem. Mala maltene kao da podjebava ljude koji nemaju stan i nisu u mogućnosti da uzmu kredit u lopovskoj banci koja je postavila bilbord ... odvratno!

upravo zbog ovoga i jeste debilna....mislim na reklamu
Korisnikov avatar
By Stripi
Meni je jedino debilno što u tim reklamama kopiraju kao neki američki stil. Možda su me muffini koje majka nosi naveli na to razmišljanje ali kao da se čitava reklama fura na taj stil.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Nemam!!!!!!!!!

JAAAAOOOoJ!!!!!!!

ŽELIM KREDIT U ERSTE BANCI!!!!! :SRČKA:
Korisnikov avatar
By dharmox
Imam stan u krugu dvojke i kod sinagoge u Novom Sadu, a od deteta i reklame mi se pripovraćalo.
Kakva arogancija, kakvo podjebavanje sirotinje... :sixto:
Korisnikov avatar
By jukie
Ne, ne radi se o tome da li se dete ponasa dobro ili lose, ruzno ili lepo, upotreba dece u marketinske svrhe se generalno smatra manipulacijom, tzv. Mek marketingom.
Pa generalno se smatra i da pedere treba prebiti i proterati :egzorcist:
to što puno ljudi nešto smatra ne znači da je to OK

Reklama je očigledno namenjena roditeljima sa jednim detetom koji planiraju proširenje stana pre nego što dobiju drugo dete.
Kako drugačije da to prikažu igrokazom nego da dete odglumi dete?

Mnogo su degutantnije one reklame na Ultri gde se matore 20-godišnjakinje obučene u klovnove sa kikicama igraju lutkicama (i nekim kockama namenjenim deci do 2.5 godine) pretvarajući se da su deca.

Možda treba ja da se obučem kao dete :sweet: i da to stave u reklamu namenjenu roditeljima sa jednim detetom koji planiraju proširenje stana pre nego što dobiju drugo dete? Već vidim natalitet kako pada na -100.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Stripi
Meni je jedino debilno što u tim reklamama kopiraju kao neki američki stil. Možda su me muffini koje majka nosi naveli na to razmišljanje ali kao da se čitava reklama fura na taj stil.
Gde si video majku? To je bebisiterka, zar ne vidiš kako je crnpurasta, majka je verovatno plave ravne kose :kasalj:
Korisnikov avatar
By sofia
Videla sam reklamu samo na tramvajskoj stanici. Neko je markerom razdvojio rec "jel" (je/l) i dopisao- **bem vas nepismene!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ajde pederi sta se grozite, pola romea nece ni da prica sa tobom ako nemas prazan stan, ova mala je samo napredniji peder
Korisnikov avatar
By Nikodim
Reklama je debilna, posebno zadnji deo koji vrti B92. Doduše, nakon pisanja jednog listića, reklama je skinuta. Da li zbog toga, ne znam, ali nema je više.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Reklame za banke su debilana do debilane. Ova nije izuzetak.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!