Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by LoniTek sada si jasno i glasno rekao da je silovanje znatno gori zlochin od kradje. Do sada si Loni stalno potencirao kako je silovanje manji zlochin od ubstva (pa, mislim da je to svakom i bilo jasno) te si vezivao silovanje i kradju tim veznikom "i" a ne objasnivshi da li to znachi da su silovanje i kradja negde isti ili je pak silovanje gore od kradje shto svakako jeste i shto si trebao vec da naglasish.
Vel boy, s tobom ne zelim da se prepirem, ali nisu u pravu.
Ja nigde nisam izjednacio silovanje i kradju. Odakle ti sad pa to?
Rekao sam da su i jedno i drugo manji zlocini od ubistva, ali ne i da su medjusobno jednaki...
tako nesto nisi mogao da procitas u mojim postovima, ali to i jeste osnovna greska mnogih forumasa. Tumace isuvise proizvoljno i prirodaju ono cega nema.
Od njih to ocekujem, al od tebe ne.
Evo da se jos jednom poigram Dantea i predstavim kako gledam na zlocine...
Evo ti krugovi pakla...
9. krug pakla (dozivnotne robije ili cak smrtne kazne) - UBICE, ratni zlocinci
8. i 7. krug - (visdecenijske robije) Ubistvo pod odredjenim okolnostima, visestruko silovanje. Oni, koji su nekog osakatili i oterali u nepokretnost.
6. krug (6 do 10 godina otprilike sa obaveznim lecenjem) - silovatelji (ne visestruki vec najcesci - uglavnom stalni partneri i bracni drugovi), fizicki napasnici
3. krug pakla - kradjivci skupocenih stvari, oni, koju su nekog oterali u siromastvo itd.
I sto se mene tice, sad je sve jasno i tema zaista moze biti i zakljucana.
Originally posted by lana-bgNisam znao za pepper spray da nije dozvoljen.
Sad nadjoh na sajtu MUP-a, da je kazna za promet, nabavljanje, drzanje i nosenje gasnog oruzja, od 6 meseci do 5 godina. Cirkus. Za silovanje od 2-15 godina, a za pedofiliju od 5 do 18 godina.
Isto, nema sta...
Originally posted by ArmandI to u specijalizovanim zatvorima u kojem su samo silovatelji zajedno na izdržavanju doživotne robije, uz rad, prinudni doduše, pa neka se tamo međusobno zaskaču i siluju dok im ne dosadi.
.... mislim da je doživotna robija sasvim adekvatna kazna za takvu vrstu prestupa.. uz rad, prinudni (doduše)![]()
Originally posted by nervous
Sam predlog o smanjenju testosterona kao adekvatnoj meri ilustruje da je implicitna pretpostavka predlagača bila "to njima kurac ne da mira" što je 1) netačna simplifikacija 2) odraz jednog od najraširenijih patrijarhalnih diskursa o prirodi muškoga kod naših poslanika (i lonija).
Originally posted by Marshttp://www.mup.sr.gov.yu/cms_lat/sadrza ... oodbranu.h
Originally posted by lana-bgNisam znao za pepper spray da nije dozvoljen.
Sad nadjoh na sajtu MUP-a, da je kazna za promet, nabavljanje, drzanje i nosenje gasnog oruzja, od 6 meseci do 5 godina. Cirkus. Za silovanje od 2-15 godina, a za pedofiliju od 5 do 18 godina.
Isto, nema sta...
A electric teaser da li se pominje?
Originally posted by Black Lady
Originally posted by AndjelikaKastracija
Zena se vraca sa posla. Ima oko 45 godina. Umorna, ceo dan rintala u kancelariji.
Usput svratila do prodavnice, kupila neke namirnice, tegli dve kese... zuri kuci
da spremi klopu za dete koje je ceka..
Ulazi u lift ne obaziruci se od umora..
i sa njom u lift ulazi taj ....
... zaustavlja lift, preti joj, siluje je...
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!