✈♬☑ ☎ ☒ ☻ ♤ ☤☹♀ ✩✉ ✇♺✖♨ ❦☁ ✌♛ ❁☪ ☂✏♝ ❀ ☭☃☛♞ ✿ ☚ ♘✾ ☯☾☝♖✽ ✝
☄☟♟✺ ☥✂ ✍♕✵ ☮☠ ❤☆ ★ ♫ ✔ ► Ω ッ ● ♣ ♪ ☼ ◄ ❥ ♂♀ ♪◘♠☻♣ ♦☺○ ¿ ❤ ☆ ★
resenje:
treba da odletim negde da bih napisao kompoziciju
otkačio to u svojoj to-do list
nazvao nekog
na nekoj kutiji
i smejao mu se
dok liska se njiše
i onda turim nekome vibrator u dupe
kome se ne sviđa
jer je žensko
dok napolju večernjača sjaji
i onda pošaljem kovertu dok vozim
i vrtim non-stop naokolo volani tako sve u krug dok nismo tresnuli u zid i eksplodirali sreca pa visila neka paprika babura ti iznad neke bare, i sljive u dun je i ruze, ali flasa je ostala prazna
pocela da pada kisa i mi poceli da crtamo
otisli do bezinske pumpe kad tamo detelina
komunjare us napravile sneska belica, i pokazali na gde je sprej za kosu
umesto toga naletosmo na malo dete, a ono nam pokaza da idemo levo
kada smo otišli videli smo da je jedan starac na šahovskoj tabli povukao konja, dok se istovremeno čudna stvarčica vrtila na vetru
označavajući jin i jang filozofiju... pala je noć, i mesec je bio u srpu. ti si to i pokazao, a drugi starac je na konja odgovorio topom, dok je ista stvarčica sada obojena stojala i vrtila se.. pored toga smo prošli pored hrišćanskog groblja gde je pala kometa i čekičić.... sunce je izašlo, a drgi čovek je povukao piona, a onoj stvarčici su opala krilca. onda je došao horus, oterao sve u pičku materinu i ostale su na svetu samo makazice i ruka koja crta i koja je nacrtala kraljicu figuru i model HIV virusa uvećan
kad gle, eto ti ga egipatsko bozanstvo hoce da nam odsece muda, pa da ih ukljuci u stzruju za male aliense. mi ga molismo za mir, ali nam je samo smrt bila sigurna i nase srce je sve brze kucalo. u tom trenu zasja jedna zvezda pa se ugasi, i tu zacusmo neku muziku, ali smo takodje znali da ce prestati na kraju
znali smo, ali smo slučajno pali na bok, te nam je srce tako i stajalo. jedan muškarac i jedna žena. muzika jebeno nije htela da stane, ali staće negde, dok je jedna kutijica sa belom flekom i listom stajala, mi smo se smejali, jer taj list je bio zapravo detelina. onda si ti nekog karo smejući se videvši neki beleg i shvatiši da je to zapravo španac. kada si to shvatio srce ti je bilo na mestu i sve zvezde na broju bilo da su to crno-bele (što je ironično, jer nisi ni zvezdaš ni partizanovac nego navijaš za vojvodinu

)