Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Çâðê_DUP
Hm... Moj nacin nije bas najlaksi
za izvodjenje, al' zato jeste najefikasniji...
Na moru, sedim na stenama na
nepristupacnoj plazi i blenem
u more...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
recimo u polumra?noj i tihoj sobi legneš na leða, noge i ruke opružene, dlanovi prema gore. dišeš tako da svaki put udahneš i izdahneš "do kraja". najbitnije je da se dobro koncentrišeš upravo na disanje kako bi ispraznila glavu od bilo kakvih misli. posle nekog vremena ?eš dobiti ose?aj kao da lagano propadaš u pod (krevet) i to prvo u šakama i stopalima, pa u rukama i nogama i potom u celom telu. doduše za ovo je potrebna velika koncentracija.

veoma bitno je da se posle ove vežbe nikad naglo ne digneš. prvo prodrmaj prste na rukama i nogama, pa šake i stopala, pa ruke i noge i onda se lagano uspravi u sede?i položaj. udahni par puta i tek onda ustani...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by lukeguy
recimo u polumra?noj i tihoj sobi legneš na leða, noge i ruke opružene, dlanovi prema gore. dišeš tako da svaki put udahneš i izdahneš "do kraja". najbitnije je da se dobro koncentrišeš upravo na disanje kako bi ispraznila glavu od bilo kakvih misli. posle nekog vremena ?eš dobiti ose?aj kao da lagano propadaš u pod (krevet) i to prvo u šakama i stopalima, pa u rukama i nogama i potom u celom telu. doduše za ovo je potrebna velika koncentracija.

veoma bitno je da se posle ove vežbe nikad naglo ne digneš. prvo prodrmaj prste na rukama i nogama, pa šake i stopala, pa ruke i noge i onda se lagano uspravi u sede?i položaj. udahni par puta i tek onda ustani...
Zanimljivo. Ajd proba?u, samo .. nikad nisam disao tako duboko... jedva ?ekam.. ima da se nadišem za sve pare :)
Korisnikov avatar
By HARP
Uvek kada sam pored neke vode mene to relaksira,mada napunjena kada uvek to može da vam nadoknadi.
Ležite udobno u krevet u prijatnoj temperaturi i vizualizirajte nešto lepo,može i nešto nestvarno.
By Shoplifter
pa sta cu, strasno zavisim od drugih ljudi, i najbolje se relaxiram u drustvu voljenih, ali samo najvoljenijih osoba, ili onih u koje sam zaljubljen, bez obzira dal je uzvraceno, ali ako imamo ok komunikaciju i neke sitnice koje me uvek razvesele u kontaktu sa istima, onda je to to. A za ove nacine opustanja kad sam sam... ma to je bwe dosadno :tepih:
Korisnikov avatar
By one of the people
uz kuvanje. znam da je nekima muka od sporeta, ali obozava da nadjem recept, pustim si neki jazz, upalim svecu da mi ne idu suze dok rezem luk i za sta vremena dok spremim veceru se potpuno opustim. sav stres tog dana izadje iz mene. naravno da ne kuvam bas svaki dan - to bi onda postala obaveza.
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by one of the people
uz kuvanje. znam da je nekima muka od sporeta, ali obozava da nadjem recept, pustim si neki jazz
:klap:

I hear you... nije bas da volim kuvanje... ali uz jazz.. sve je moguce!
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by gox
Uvek kada sam pored neke vode mene to relaksira,mada napunjena kada uvek to može da vam nadoknadi.
Ležite udobno u krevet u prijatnoj temperaturi i vizualizirajte nešto lepo,može i nešto nestvarno.
voda izuzetno pusta... zvuk talasa, pa cak i samo posmatranje...
:D
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ne umem da se opustim.

Ponekad uspem, dok ona spava na mom ramenu.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Kazu da je telo opushteno tek kad se ochne jabuchice opuste (to retko ko uspe).
Bitno je da se donja vilica opusti..da visi...
Korisnikov avatar
By Savitar
Nakon milion nesupeshnih metoda, otkrio sam jednu, savrshenu - MEDITACIJA!!! :astral2:
bilo koja tehnika, tj poza je dobra, individualno je koja kome najvishe odgovara... moze u tishini, moze uz za to odgovarajucu muziku... moze i uz neku mantru ili bez... Idealno! Nakon 15ak minuta - totani mir....
Korisnikov avatar
By bigirl
Znaš ti šta ja radim da se totalno opustim... Napravim neskafu, ?aj, pustim neki lagani british depresiva rock (tiho), sednem na pod u sobi, ta?no izmeðu dva zvu?nika i zaboravim na ceo svet.
Korisnikov avatar
By mirth
Tusiranje vrelom vodom, pa onda buc u moj krevet - moju tvrdjavicu, i muzika koja me uvek opusti vise nego ista.

Opcija br. 2 - kada je lepo vreme - instaliram se negde pored Dunava, pijem pivo, i gledam zalazak sunca u vodi...

I jedna i druga varijanta odrade posao u 5 minuta....
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Savitar
Nakon milion nesupeshnih metoda, otkrio sam jednu, savrshenu - MEDITACIJA!!! :astral2:
bilo koja tehnika, tj poza je dobra, individualno je koja kome najvishe odgovara... moze u tishini, moze uz za to odgovarajucu muziku... moze i uz neku mantru ili bez... Idealno! Nakon 15ak minuta - totani mir....
a jel mozes da otkrijes malo kako to tacno ide? jel tui postoji pravilo da ne mislis ni na sta? mislim, kako to ide?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ovo što sam ja gore pisao je tehnika meditacije. na nešto moraš da misliš, pa neka to bude disanje...
Korisnikov avatar
By bambola
Standardan odgovor-citanje...
Korisnikov avatar
By Savitar
Originally posted by reveal
Originally posted by Savitar
a jel mozes da otkrijes malo kako to tacno ide? jel tui postoji pravilo da ne mislis ni na sta? mislim, kako to ide?
ne, ne, ne zelish da se hipnotishesh meditacijom, vec da se smirish i opustish... poenta je da se uz pazljivo kontorlisano disanje usredsredish na samo JEDNU misao, a ne ni na shta... znachi, na bilo koju, ali samo jednu stvar - zvuk muzike, mantru, ritam disanja, vizualizovanje nekog predmeta... Hiduisti vole da uz meditaciju kontempliraju o Bramanu :D
Korisnikov avatar
By djo
u zlatno letnje popodne pustiti 'strawberry fields forever' le?i na leða u krevet i zamišljati da vam glava (i sve ostalo) tone unazad.

u kišnu no? (ne mora letnja ali je bitno da ste u gradu) pustiti muziku iz filma 'lift za gubilište' (miles davies....) i voleti no?

može i laurie anderson u mraku mmmmmmmm
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!