Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Virtuelnim kontaktom smo uglavnom upuceni tek na segmente necije licnosti, one koje zelimo da razmatramo, tako se cesto znamo samoobmanjivati. E sad.. mnogi ljudi su usamljeni, nesrecni, depresivni, u teskim situacijama in general, sve sto zalici na romantiku, tudje razumevanje i zanimanje cesto prija.

Ljudi u rl najcesce nisu onakvi kakvim ih dozivaljvamo virtuelno, ja se toga ne bojim. Draze mi je to, nego da gubim vreme na iluzije.
Ali iluzije znaju biti jako lepe i nadahnjujuće.
Korisnikov avatar
By Galateja
Zato treba biti svestan te iluzornosti i uživati u granicama koje nam se daju.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Null
Originally posted by Ferdie

možda je htela da pita - zašto niste razmenili fotke na početku? :awesome:
eto zašto svi insistiraju da im se ne javljaju oni bez slike
Jbg, sad vidim da je to velika greška. I jebo fotke, izađeš pa odmah vidiš sa kim imaš posla. Ali, nikad nisam pridavala baš toliku važnost izgledu. Svima nam je to važno, naravno, ali važnije mi je kakav je ko čovek.
pa da, važnije ti je kakav je ko čovek, nakon što ti je bilo manje važno kako izgleda :wundy:
meni je najvaznije da li je daljinski u kesi.
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by bas bleu
Originally posted by Ferdie

možda je htela da pita - zašto niste razmenili fotke na početku? :awesome:
eto zašto svi insistiraju da im se ne javljaju oni bez slike
Jbg, sad vidim da je to velika greška. I jebo fotke, izađeš pa odmah vidiš sa kim imaš posla. Ali, nikad nisam pridavala baš toliku važnost izgledu. Svima nam je to važno, naravno, ali važnije mi je kakav je ko čovek.
pa da, važnije ti je kakav je ko čovek, nakon što ti je bilo manje važno kako izgleda :wundy:
meni je najvaznije da li je daljinski u kesi.
Ne zajebavaj.
Korisnikov avatar
By bas bleu
:lol:

everyone is funny today. well, almost everyone.
Korisnikov avatar
By gorilica
:love: maka :love:
Mnogo je mudrosti izaslo iz tebe na ovoj temi. Ja sam impresioniran.
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Originally posted by Galateja
Virtuelnim kontaktom smo uglavnom upuceni tek na segmente necije licnosti, one koje zelimo da razmatramo, tako se cesto znamo samoobmanjivati. E sad.. mnogi ljudi su usamljeni, nesrecni, depresivni, u teskim situacijama in general, sve sto zalici na romantiku, tudje razumevanje i zanimanje cesto prija.

Ljudi u rl najcesce nisu onakvi kakvim ih dozivaljvamo virtuelno, ja se toga ne bojim. Draze mi je to, nego da gubim vreme na iluzije.
Moguce.
Samo treba pripaziti, nekada se sve zavrsi na psihijatriji ( kao sto sam navela primer, a znam ih jos mnogo)

Mene radi realnost, mazohista sam.
Korisnikov avatar
By gorilica
^
Hteo sam postovati na ovoj temi ali, ischitavajuci shvatih da je ona sve sto sam hteo reci vec lepo srocila i postovala, tako da bi svaki moj komentar razlichit od ovog bio izlisan. :)
Korisnikov avatar
By Hys.

Kapiram isto koliko i razne droge.

LM....

Nemam losa iskustva preko neta jer:

-odlicno procenjujem ljude preko neta. Ovde nema mesta skromnosti, jer zaista imam da gift.Trinaest godina kontaktiram sa ljudima preko neta, od toga sam skoro 11 sa tipom koga sam upoznala-na netu. Kad jos nije bilo kamerica, i tako toga, no smo pricali preko mirca.

-ne drvim dugo pre nego sto upoznam uzivo

-pre nego sto upoznam uzivo, vidim sliku/cujem glas/vidim preko kamere

-ne lozim se na tripove velike ljubavi i ko zna cega dok osobu ne pomirisem i ne ocenim dal je pojebljiva.

Toliko :sesir:
By tasa
hmm u svaku vrstu medjuljudskog odnosa treba uci 'hladne glave' koliko je god to moguce
na ovom svetu ima svacega a frikovi se 'kace' za naivne i hipersenzibilne
cesto sam gresila jer sam upravo takva
e sad rl ili virtuelni svet sta je vece zlo
cini mi se virtuelni svet jer se lazi mogu duze kriti
secam se prica zena iz rl koje su samo odjednom osvanjivale u braku sa hronicnim alkosima a bili su tako "divni" pili su sokice :s da, pili su ih po onoj narodnoj "dok mami secerom hrani, kad namami i hleba brani"
tako deluju frikovi i posve su svesni svojih namera i postupaka i veoma su inteligentni i imaju tako "doooobre" price na koje padaju i najveci :s
u virtuelnom svetu sve to podrazumeva barem 2D dimenziju i oblik
ali kako je inace nemoguce sakriti laz tako i te lazi isplivaju kad tad
nego da ne mudrujem oko svima poznatog stanja stvari
moje iskustvo je sledece
net je jedno velicanstveno prokletstvo bez kojeg se danas skoro da ne moze
a nase iskustvo sa ovom vrstom komunikacije je odraz nase ne/zrelosti
pa tako ja bejah i nezrela i naivna pa sam dopustila da mi jedna osoba napravi pakao od zivota i da moju hipersenzibilnost izmanipulise do granica ludila
srecom pa sam dosla sebi i otkrila sve lazi jer da nisam izgubila bi najdragocenije sto imam od zivota i u zivotu - svoju ljubav :mazi:

a sto se tice lepih primera
upoznala sam preko neta zaista kvalitetne ljude i druzimo se u rl a taj prelaz je bio isti i sa devojkom samo i jedino vizuelizacija virtuelne slike koju smo imale u glavi
ama bas nista nije bilo lazno niti ispod ocekivanja
naravno preduslov tome je bila apsolutna iskrenost u svakom slovu i svakoj sitnici o kojoj smo pricale i ono sto spomenuh na pocetku - u sve smo usle hladne glave
By tasa
eh da zaboravih pitanje koje me zanima
zasto su na chatu brojniji da ih nazovem cudacima nego na forumu
Korisnikov avatar
By Galateja
To sam se i ja pitala. Verovatno ih smara da učestvuju u diskusijama. :)
Korisnikov avatar
By Andrija87
ja nisam verovao u takve stvari do pre 2 godine...
elem,slucajno me na fejsu doda neka devojka,nesto smo zajedno komentarisali na sajtu faxa...
studiramo isti fax,ista godina,sve isto..bukvalno 2 godine smo neprestano u kontaktu,sto skajpom,sto preko fejsa...cak i za sve vreme dok sam bio u Americi smo se culi...
videli smo se nekoliko puta,i apsolutno se nista nije promenilo...ne postoji fizicka mogucnost za druzenje jer ona ne zivi u Bg..
Cak mi se svi prijatelji smeju kad im kazem da mi je ona drugarica,ali ja stvarno osecam da je ona moj prijatelj...
Prosto ona bukvalno sve zna o meni...i to uopste nije onaj povrsan odnos,mi se cesto i iznapusavamo :D hahhaha
Mnogo mi je draga i mnogo je volim :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Hys.

odlicno procenjujem ljude preko neta. Ovde nema mesta skromnosti, jer zaista imam da gift.
A šta tvoje virtuelno čulo kaže za mene? ^^
Dovoljno govoris o sebi da nije bilo potrebe da ukljucim culo :)

Sem toga, nisi mi seksualno zanimljiva (as in nisi butch il bojish) da bih se preterano trudila na taj nacin.
Korisnikov avatar
By sort_of_me
nisam jos imao ovakva iskustva... ali me zanima kako ce se "magija" preneti iz virtuelnog na rl svet... i da li ce da klikne i uzivo :)

ali kakvih sve pacenika ima... :drama:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne bih pricao o dubini.

Virtuelna stvarnost jeste stvarnost, ja je volim vise nego realnu realnost. Mislim da omogucava da covek deli nesto sto mozda u realnom realizmu ne bi delio. Sve zavisi kako se pristupi.
Sto se tice foruma, meni je bolje i lepse da ostanem forumsko Sunce. Ne volim da srecem forumase. Ovde mi je mesto.
Korisnikov avatar
By V25
Naravno da ima više negativnih strana, ali bolje i takva vrsta komunikacije nego nikakva. Uostalom, sa koliko ljudi samo komuniciramo svakog dana, a posle shvatimo da su ti razgovori isprazni i nepotrebni. Mnogi će reći da komunikacija preko interneta odaljava, ali šta bismo s druge strane radili da interneta nema? Mnoge drage ljude ne bismo viđali mesecima, godinama, dobijali bismo štura pisma ili se pak čuli preko telefona sa vremenskim i sadržinskim ograničenjima. Ali, u svemu treba imati meru, i pravi fizički kontakt je ipak nezamenljiv.
Korisnikov avatar
By Galateja
Mislim da odnosi preko interneta mogu biti izuzetno emotivni i nežni. :sunce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!