- 16 Apr 2011, 16:09
U Srbiji postoje brojne nagradne igre... svi nesto dele maltene poklanjaju i sakom i kapom
Mene interesuje
kolko im verujete?
da li mislite da su sve izmontirane i unapred se zna ko je pobednik?
da li ste nekada nesto dobili ucestvovanjem u tim igrama?
Iskreno volim cips i stalno ga jedem a trenutno je u toku njhova nagradna igra gde navodno svaki dan dele mobilni telefon... glavnu nagradu necu ni da pominjem.
E sad dosao sam do njihove fan stranice na Fb i vidim da ih ljudi bas pljuju.
Lik je okacio na njihovoj fan stranici: "kada cete da me obavestite da sam dobio telefon". i dan dva kasnije na njhovom zvanicnom sjatu stoji njegovo ime, prezime i slika gde drzi mobilini u ruci...
ja kao kontam to su sigurno ljubomorni ljudi sto nisu bas oni dobili telefon pa kukaju i vredjaju, mada nije iskljuceno da je to cista namestaljka.
vase misljenje.....
Mene interesuje
kolko im verujete?
da li mislite da su sve izmontirane i unapred se zna ko je pobednik?
da li ste nekada nesto dobili ucestvovanjem u tim igrama?
Iskreno volim cips i stalno ga jedem a trenutno je u toku njhova nagradna igra gde navodno svaki dan dele mobilni telefon... glavnu nagradu necu ni da pominjem.
E sad dosao sam do njihove fan stranice na Fb i vidim da ih ljudi bas pljuju.
Lik je okacio na njihovoj fan stranici: "kada cete da me obavestite da sam dobio telefon". i dan dva kasnije na njhovom zvanicnom sjatu stoji njegovo ime, prezime i slika gde drzi mobilini u ruci...
ja kao kontam to su sigurno ljubomorni ljudi sto nisu bas oni dobili telefon pa kukaju i vredjaju, mada nije iskljuceno da je to cista namestaljka.
vase misljenje.....