Originally posted by Stripi
Originally posted by Paris
Kakve veze ima osnivanje RS sa etnickim ciscenjem i ubijanjem?
U RS su ziveli Srbi, Srbi i sada zive.
Od1988 do 2008 broj stanovnika se nije promenio, struktura stanovnistva se nije takodje promenila.
Dakako da nije, jer zelenabombica za to nema podatke. Jednostavno ih nema pa onda slobodno možemo reći da se u entitetu zvanom Republika Srpska apsolutno ništa nije promijenilo. Pa zašta su onda Biljana Plavšić, Momčilo KRajišnik i ini dobili kazne? Jer su mirnim putem, ispunjavajući formular u općini, dio teritorija Bosne i Hercegovine htjeli nazvat Republika Srpska?
To sto oni slave sto su ostali zivi nema veze sa slavljenjem egzodusa jednog naroda.
PA eto, morti i kod nas ljudi slave što su se nakon pet godina mogli vratit svojim kućama iz kojih su bili protjerani?
kukuuu majko ala ti stripi lupas
zar kozara da bude bosnjackog imena
a sta je sa federacijom bih ciji su oni deo teritorije
ako je bih onda je bih bez rs i federacije
isto tako ti sto slave u hrvatskoj ostali su u srpskim stanovima
a sta je sa krajinom o tome tek da ne pricam
gde vam je taj silni proterani hrvatski zivalj
neeeemaaa jer ih nikada nije ni bilo tamo
kninska krajina je danas naseljena divljim svinjama i bakama koje su otisle ili ostale tamo da umru
i jos nesto dok god razmisljate na takav nacin i slavite to sto slavite nema nama mira na balkanu a to je zaista zalosno
jer ispada da nije dovoljno sto je stvorena hrvatska drzava nego se tezi da ozivi ndh
mrzi me sada da pisem o krajini pa da ti od kuce do kuce napravim popis stanovnistva da vidis strukturu stanovnistva isto tako da vidis koliko nas je proterano iz unutrasnjosti hrv pre nego je poceo rat
ja jos imam oziljaka iz 1990. ne znam samo odakle mi a tada babica nije bilo ni u najavi
secam se i mirisa ljudi koji su zivi spaljivani u sisackoj zeljezari
pa leseva koji su plivali savom prema bg-u uvezani zicom i sa tablom zabodenom u telo prvog lesa a na tabli je pisalo "vodja puta"
to su bili moji bliznji a sve su to stvari koje su radile ustase u ndh
ponavljam nacija koja je imala decije logore nije zasluzna vazduha koji disemo ali bozija je volja kako ce i sta sa takvima
isto ne znam sta se moglo ocekivati kada je krenula kako ste to zvali "balvan revolucija" kad su zive ljude pekli na raznju oni koji su posle proterani iz krajine i recimo deda onog koji je mene nevesto klao pa nije doklao je bio koljac u jasenovcu i desetkovao moju porodicu i takvo iskustvo je imala svaka kuca u krajini 1941 i 1991
ja sam dosla kuci jednog dana 1990 sa pitanjem sta sam i tako sva srpska deca jer su trazili od nas u skoli javnim dekretom da se izjasnimo koji smo srbi a nasi skolski "drugari" su imali kame iz jasenovca sa imenom njihovih predaka bla bla
i opet svima nam se jednako sudi i jadni su oni koji slave oluju jer su jadni oni doziveli genocid
jbt kakva je to poremecenost
sta da kazu jugonostalgicari tj jugosloveni
za njih su svi genocidni i zapoceli rat i uzeli im teritoriju pocev od slovenije pa hrvatske
taj rat je jednostavno nastavak II svetskog koji je zavrsen onako kako nije odgovaralo hrvatskoj naciji a sto srbi nemaju nacionalnu svest to je nas problem i u skladu sa njim smo i prosli kako smo prosli
a "bosnjaci" su bedevije koje su se povele kao mala deca za fasizmom pa ajde da i oni usicare ono sto nikada nisu imali na ovim prostorima
jer osmanlije su otisle zajedno sa osmanskim carstvom i ostavile te bednike srpske i hrvatske poturice da se uvlace u dupe i sta vec rade od tite na ovamo
eto blago nama sa vama i vama sa nama i kako vidim jos se tom ludilu ne nazire kraj samo ne znam kako da se nastavi to dalje kad ameriku vise boli za vas jbg i vas marko kasno na kosovo stigao
jos jednom ponavljam pitanje za stripija i 2kune gde ste bili u ratu i gde ste ziveli do 1991 pa da vidim kakvim to argumentima raspolazete osim genetikom koja zna se kakva je
zalosno je da se o ovakvim temama naglaba ovoliko a o nekim nasim jedva tri strane