Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja ga isto nisam voleo ali radujuci se necijoj smrti samo zato sto se niste slagali sa njegovim politickim stavovima pokazujete samo sopstvenu nekulturu i pokazujete da niste nista bolji od njega i njemu slicnih :sudija:
Korisnikov avatar
By bas bleu
sve je ovo samo zagrevanje za kada odapne natasa bekvalac :drama:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Lakiboy_ns

Ja ga isto nisam voleo ali radujuci se necijoj smrti samo zato sto se niste slagali sa njegovim politickim stavovima pokazujete samo sopstvenu nekulturu i pokazujete da niste nista bolji od njega i njemu slicnih :sudija:
Really?
Evo da pojasnim dokle ide moja nekultura i slicnost sa Branom Crncevicem - da se ja pitam on bi bio u bajbokani u celiji pored Dobrice Cosica i Vojislava Kostunice i jos nekih tako retkih ptica. I ne bi riknuo tamo gde je riknuo nego bi odapeo u istoj to bajbokani. Sam. Bez porodice, lekara, omiljenog macka...
Ne slagati se sa necijim politickim stavovima nije 'samo'.
Brana Crncevic je, sa jos nekoliko vaaaaznih i uticajnih morona smislio i oziveo Milosevica i nacionaliste i Veliku Srbiju i pomor i ratove. I ti ne mozes da zamislils kako se i u cemu sve ja 'samo' ne slazem sa Branom Crncevicem.

'Spustavah se ja na vase uze, umalo se uze ne pretrze; otada smo visi prijatelji, u glavu mi pamet uceraste.'

Te nemam nameru ni da zaboravim ni da oprostim.
Korisnikov avatar
By neny
Iskreno ,drago mi je.Samo se plasim da to sns politicki ne kapitalizuje.
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by smaug
Originally posted by Lakiboy_ns

Brana Crncevic je, sa jos nekoliko vaaaaznih i uticajnih morona smislio i oziveo Milosevica i nacionaliste i Veliku Srbiju i pomor i ratove. I ti ne mozes da zamislils kako se i u cemu sve ja 'samo' ne slazem sa Branom Crncevicem.

'Spustavah se ja na vase uze, umalo se uze ne pretrze; otada smo visi prijatelji, u glavu mi pamet uceraste.'

Te nemam nameru ni da zaboravim ni da oprostim.
:wtf:
Korisnikov avatar
By smaug
Koji ti deo nije jasan-da objasnim.
Korisnikov avatar
By Nikodim
Da čovek ne veruje kakve se poruke mogu ovde pročitati...
Ja ne bih tako nešto otkucao čak ni da je Dobrica umro... :nope:

Neko reče "drago mi je"... Mislim, može li se niže pasti?
By Paris
Nemam nikakvo osecanje (sa)milosti prema ljudima koji su za zivota radili ruzne stvari, a ne znam kako drugima moze biti zao
Korisnikov avatar
By Nikodim
O mrtvima sve najbolje ili ništa...
Nikada nisam shvatio kako neko može da podrži Miloševića, zatim Šešelja i, na kraju, Nikolića... I da trabunja sve ono što je, zadnjih godina, trabunjao u Pečatu... Ali, nije mi bilo ni drago ni žao kada sam čuo da je umro... A ovde, takoreći, opštenarodno veselje!
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Nikodim

Nikada nisam shvatio kako neko može da podrži Miloševića, zatim Šešelja i, na kraju, Nikolića... I da trabunja sve ono što je, zadnjih godina, trabunjao u Pečatu... Ali, nije mi bilo ni drago ni žao kada sam čuo da je umro... A ovde, takoreći, opštenarodno veselje!
Zašto da ne? Ja sam imao veselicu kad je umro Gojko Šušak a smrt Franje Tuđmana sam veselo proveo u gay klubu đipajući. Ne vidim zašto bi bio ravnodušan povodom takvih događaja?
Korisnikov avatar
By Elena
Nije lepo što ovo kažem ali volela bih da odapne Toma kad već štrajkuje žeđu lepeza1
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by castor
Originally posted by Evdokija
Originally posted by castor
Originally posted by Elena

Nije lepo što ovo kažem ali volela bih da odapne Toma kad već štrajkuje žeđu lepeza1
Nije ni ruzno.
ali svakako nije pravoslavno kao njegov strajk gladju :blentavi:
Svakako. To su mu vec pojasnili ovi iz DS-a.
Lose su mu pojasnili. Moze on da se igra podviznika, uvek. Tj. dok ne odapne. Al' mi se sve cini da se njegov strajk zedju zasniva na onoj - pije sve sem vode (do sada bi dobrano dehidrirao).
Korisnikov avatar
By Evdokija
Kad smo kod Tome
poslednja vest na RTS-u ono onako kad dramaticno izadje u donjem desnom uglu pa mlada od mr Jeremica ozbiljnim glasom kaze - Tomislava Nikolica prevezli u PRIVATNU kliniku na Novom Beogradu

jbte privatnu kliniku!!! pa ja bih otpuzala do prvog doma zdravlja ako mi je bas lose, zbog 90% mojih biraca, one puke sirotinje.
Korisnikov avatar
By Stripi
PA možda nema mjesta u državnoj klinici?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Evdokija

Kad smo kod Tome
poslednja vest na RTS-u ono onako kad dramaticno izadje u donjem...
...vešu.

Tako.

Gde su jastuče i ćebence, ima mesta i za razgaćenost.

SNS da angažuje cybermikana pod hitualno.
Korisnikov avatar
By Evdokija
evo za one koji ne znaju kako izgleda privatni Klinicki centar na Novom Beogradu
http://www.bgdkbc.com/

isto kao drzavne bolnice gde se leci obican svet
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Nikodim

ja isto ne kontam veselje zbog bracanove selidbe na ahiret u ovom trenutku. nikakve sad koristi od toga nema, kad je već svu moguću štetu počinio. a nešto ne mislim da je puki kraj biološkog mu organizma adekvatna satisfakcija u njegovom slučaju. doduše, da je umro pre no što je prosuo svoj naci otrov, ne bi ni znali da je u pitanju radosna vest. kakav mindfuck, m?
Korisnikov avatar
By walt333
Umro dvojnik Kranga iz nindža kornjača.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!