Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
''

''

''

''

''

Koji mi HTC preporučujete? Lomim se oko par modela ...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Imala Trinity, posle toga Diamond, sada Desire.

Preporuka - Desire.
By vademecum
Vala nijedan,najradije bih ga bacio u djubre!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By 2kune
nemoj bolan dok ljudi u africi gladuju... :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Delete
Nokia je ipak Nokia!
A i ne volim troslovne brendove HTC, JVC...sve me to asocira na PRC. :lood:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by 4NY K3Y

Imala Trinity, posle toga Diamond, sada Desire.

Preporuka - Desire.
Desire ili Desire HD ?

Prvo sam mislio da uzmem HD, ali realno nemam potrebe za HD kamerom ... tako da ću verovatno uzeti Desire :)
By vademecum
prelep ali spor do bola kao i svi androidi glupavi!!!
Korisnikov avatar
By Berserker
Bilo koji HTC...
Mada za Desire kažu da mu je baterja slaba...

What about Wildfire or Incredible (WFire_2) or Smart?
Korisnikov avatar
By Insorcer
HD2 je odličan, moj izbor je da se na njemu kotrlja android..i takav je funkcionalan za sve pare.
Korisnikov avatar
By CareBear
Desire je prelep telefon i ni slucajno nije spor. Nije los izbor ako mozes da ga nadjes vrlo jeftino.
Ako kupujes po punoj ceni bolje sacekaj da krenu sa prodajom Desire S i Incredible S, posto imaju malo jacu bateriju, optimizovaniju kameru, malko bolji CPU, dosta bolji GPU (ako se igras na telefonu) i najbitnije - duplo vise (brze) interne memorije.
Ako gledas Windows Phone 7, zaboravi bilo koji HTC.

Inace, ono HD u desire HD nema veze sa videom, nego eto, nestalo im ideja za imena, a HTC Bacon ne zvuci privlacno. Telefon kao moze da snima 720p, a isto to moze i prvi desire i jednako je bez veze - visoka kompresija, nestabilan framerate, ocajan AMR zvuk. Za HD reprodukciju (720p, samo odredjeni kodeci) su isto sposobna oba telefona, ali nemaju nikakav HDMI, nego samo preko WiFi na neki uredjaj koji podrzava DLNA i to radi pristojno.

Ako kupujes telefon sad i resio si da mora da bude HTC, onda definitivno Desire ili eventualno Desire Z.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja bih kupila desire, da hocu tacskrin...a posto necu onda ni'taaaaaaa :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by CareBear

Desire je prelep telefon i ni slucajno nije spor. Nije los izbor ako mozes da ga nadjes vrlo jeftino.
Ako kupujes po punoj ceni bolje sacekaj da krenu sa prodajom Desire S i Incredible S, posto imaju malo jacu bateriju, optimizovaniju kameru, malko bolji CPU, dosta bolji GPU (ako se igras na telefonu) i najbitnije - duplo vise (brze) interne memorije.
Ako gledas Windows Phone 7, zaboravi bilo koji HTC.
Nikako Windows Phone 7 ... čujem da je neverovatno bagovit i nestabilan ...

A ionako želim Android, jer imam želju da naučim programiranje za taj sistem :) ... Prvo sam hteo Google One, a onda sam našao informaciju sa je HTC Desire gotovo njegov blizanac po performansama + ima HTC Sense na koji se ja ložim najstrašnije :)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Desire mi je ljubav netaknuta i takav će najverovatnije i ostati, jerbo kad već dođem do skoro-pa-500-eura ke kupim novu ploču+CPU onda. Izbor će najverovatnije pasti na Wildefire. A inače HTC generalno wubujem kao luda. :love:
Korisnikov avatar
By CareBear
WP7 nije uopste toliko nestabilan, naprotiv, ograniceni set mogucnosti vrlo pozitivno utice na njegovu stabilnost i brzinu. Problem je sto je i pored vrtoglavog rasta broja aplikacija na marketu imas puno stvari koje nedostaju jer je sistem jos zelen. A kod HTCa konkretno i to sto svi odreda imaju crappy kamere, cak i za mobilne.

Desire dosta bolji. Nema felere kojih ima u nekim serijama Nexus One (nesto se power dugme zaglavljivalo i ne znam sta jos bese), a meni je i mnogo lepsi. Sense mozes da stavis na skoro svaki telefon za koji se malo vise "kuva".Evo da te mine zelja, malo Sense-a za Windows :)

Ako ti treba telefon za debug, nije los Samsungov Nexus S. Sa njim si siguran da prvi dobijas svaki update, a vec portuju sense za njega.
Korisnikov avatar
By Stripi
Moj se android vrti na Dell Streaku i tako....mislim da smo se svi previše zaletjeli sa kupnjom svega novog što izađe. Nekad zna tako zatrokirat da poželim da se vratim na Siemens c25.
Desire mi izgleda lijepo, ok veličine, jako dobro kućište ali sam za te pare ipak kupio dellov tablet.
Na šta će muško patit ako neće na veličinu :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by andjela
Originally posted by vademecum

hehehe ti si prvi koga znam, a da je rekao to :) jesi siguran da nisi gledao nesto drugo?
Ja sam baš danas čačkao ortakov Tattoo koji ima stariji Android, slabiji procesor, manje RAMa .... a sve leti i nisam primetio nikakav lag ...

Verovatno neki uređaji koji nisu optimizovani za Android ili imaju previše paralelno pokrenutih aplikacija prikazuju nekakvo kašnjenje i usporenje ... zato će mi jedan od prvih widgeta koje ću staviti na prvu stranu biti ovaj za uštedu energije ...

''

Samo mi nije jasno zaštu su u Desire HD stavili slabiju bateriju nego u običan Desire kada ima jaču kamericu i veći display ... baš nepromišljeno, osim ako nisu našli neku foru da drastično uštede energiju pri korišćenju istih ...
Korisnikov avatar
By andjela
nemoj da gledas Tattoo i Wildfire to su krsh telefoni, dno dna kod HTCa, spori i jednostavno nemogu da se uopste spominju kada se prica o performansama Andoid operativnog sistema.

ne znam jesi video link sto ostavih u prvom postu? HTC Sensation ako vec cekas :giggle:
Korisnikov avatar
By KiWi
Da, video sam ... gledao sam reveal preko neta pre neki dan ... održano u Londonu :)
Korisnikov avatar
By KiWi

hehehe ti si prvi koga znam, a da je rekao to :) jesi siguran da nisi gledao nesto drugo?
Govorim o svom tatto modelu!Ako je i za Htc,nedopustivo baguje!
Tattoo ima Android 1.6 .. to je stvarno matoro.

Trenutno aktuelan je 2.3.3 ... koji ne može ni da se poredi sa 1.6 ...

Ovo je distribucija Android operativnog sistema na dan 15 Mart ...
Slika

Andjelija, da li si se možda bavila sintaksom za Android? Ja sam programirao u C# i nešto malo u Javi ... a kako čitam to je sasvim dovoljno za neke osnove programiranja za Android :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Glede Androidd verzije...gledao sam neki dan kako izgleda 3.0 i dopada mi se, vrlo :yes:
Originally posted by KiWi
Ja sam baš danas čačkao ortakov Tattoo koji ima stariji Android, slabiji procesor, manje RAMa .... a sve leti i nisam primetio nikakav lag ...
Ma i moj dell je turbo brz...dok ne stane skroz :lol: Možda je HTC malo manje osjetljiv od Streaka ali ja svoj ne smijem nositi u džepu (iako, mnogi misle da ni ne stane u džep) nije svoj nekoliko minuta. Zato ga sad stalno nosim u ruksaku.
Verovatno neki uređaji koji nisu optimizovani za Android ili imaju previše paralelno pokrenutih aplikacija prikazuju nekakvo kašnjenje i usporenje ... zato će mi jedan od prvih widgeta koje ću staviti na prvu stranu biti ovaj za uštedu energije ...
Ja svašta nešto od toga imam poinstalirano ali ne vidim nekakvu razliku. Baterija traje sva dana i to je ono maksimum maksimuma. Doduše, ja imam i veći display, šta jes - jes.
Korisnikov avatar
By andjela

ah pa tako reci :) Tattoo i Desire kao fica i ferrari, glupo je ista pricati o Androidu ako ti je jedino iskustvo sa istim preko Tattoo :)
Originally posted by KiWi

Tattoo ima Android 1.6 .. to je stvarno matoro.

Trenutno aktuelan je 2.3.3 ... koji ne može ni da se poredi sa 1.6 ...

Ovo je distribucija Android operativnog sistema na dan 15 Mart ...
Slika

Andjelija, da li si se možda bavila sintaksom za Android? Ja sam programirao u C# i nešto malo u Javi ... a kako čitam to je sasvim dovoljno za neke osnove programiranja za Android :)
nisam, mada nesto u firmi krecemo da razvijamo. inace se igram sa romovima i trenutno koristim na Desire cist AOSP Oxygen 2.0.3 (Android 2.3.3 GRI40 koji je izasao za Nexus One)
Korisnikov avatar
By bu
ja imam wildfire..lep je za pokazivanje:P..dobar za slusanje muzike..za poruke..kamera odlicna..ostalo shit..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!