Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Hans
:duh:

AKO TREBA DA OGULIM KOLENA,

DA TI PRIZNAM KOL'KO SAM TE VOLELA,

JA ĆU PRVA, JA ĆU PRVA!
By Hans
Za šta me teretite, za šta me krivite, oh, dželati moji sajberni?
Korisnikov avatar
By colorado
Ne bih je u zatvor, jer ne bi da bude na teretu poreskih obveznika. Ima ona dovoljno para.
No, ono sto meni smeta i sto me mnogo vredja u ovom slucaju je sto je sud prihvatio njenu *prvu* ponudu, cija je suma nekoliko puta manja u odnosu na onu za koju je terete da je proneverila.

Necu ovom prilikom ulaziti u raspravu o prosvetarima. Nije tema.
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Hans

Meni se čini da ja živim u nekoj vrsti Trumanovog šoua u ovoj državi. Samo želim da vidim neka vrata iza kojih će biti ljudi koji će mi reći: Ma ne, nije to uopšte kao što ti se čini, šalili smo se!

Mi ovde raspravljamo o KRAĐI, milionskoj krađi i žena dobija kućni pritvor????
Govorimo o ženi koja je sarađivala sa ljudima koji su ubili premijera ???
Govorimo o ženi koja je vršila kulturološko-nacionalistički genocid tokom devedesetih ???

Ima DECU?????

Imale su i žene po Hrvatskoj decu koja su gledala kako im Arkanovi monstrumi siluju majke i ubijaju ih, kradu i pale im kuće!!!!! PA????

KAKO UOPŠTE NEKI OD VAS IMAJU SMELOSTI DA NAPIŠU IŠTA U NJENU KORIST?
Da li bi za vas bilo pomilovanja da ste nešto slično uradili?

Kakva je ona 'majka nacije'??? Ne zna 'Oče naš' a sebe naziva pravoslavkom! Ne ume dve rečenice na srpskom da sastavi a naziva se patriotom?

PROBUDITE SE! Probudite se jer se tzv. opozicija i te kako budi.
By Sixto
Originally posted by Hans

A da sorry , ti beše imaš ugovor o radu u prosveti. :zvizdi:

Popeye mode on

Izvini, Sixto, ne mogu dalje voditi diskusiju sa tobom o ovome.

Popeye mode off

:bicikl:
Tako kazi, da znamo da lelemudis u prazno, a ne da te u ozbiljne sagovornike mecemo!
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by blenta
Originally posted by Sixto

Malecni zajeb, imam ugovor o radu u prosveti vec dve godine i vrlo dobro znam koje su van-nastavne aktivnosti i te price o zalaganju su presipanje iz supljeg u prazno.
100% fonda je 4 casa dnevno, sto izadje tri sata efektivnog rada. Kada se zaberu nastavnicka veca, dezurstva i ostale aktivnosti pa rasporede na punu godinu od koje se oduzme samo godisnji odmor dolazimo do bezobrazne male cifre boravka na poslu.

Plata jeste mala, ali ko nije radio tezi posao naravno da ce da urla po ulici.
Ceo zaposleni kadar moze u ovom momentu da se promeni s biroa i to svima treba da bude jasno. Niko nije Stiven Hoking i nezamenljiv, pa ni prosvetari!

OT. sto se tice njene kazne, sad to sto se nista ne desava po pitanju drugih malverzacija kojih smo svedoci treba da onanisemo na njenim sankcijama? Naopako!
Vrlo im je zgodno naletela, kao pripadnik suprotnog tabora koji ima putera na glavi, dok su svoje zohare iz gradske vlasti i iz kolubare zastitili ko bele medvede.
Pobedonosno se vice na B92 da je to najveci novac naplacen ikada u pravosudju! Da, i to je zalosno i sve ih treba raspustiti. Jer cifre o kojima se govori u Kolubari su za Cecu visa matematika, kao sto i plac na Uscu kosta mnogo vise.
:odlicno:
:odlicno:
Korisnikov avatar
By spliff

sto se tice njene kazne, sad to sto se nista ne desava po pitanju drugih malverzacija kojih smo svedoci treba da onanisemo na njenim sankcijama? Naopako!
Vrlo im je zgodno naletela, kao pripadnik suprotnog tabora koji ima putera na glavi, dok su svoje zohare iz gradske vlasti i iz kolubare zastitili ko bele medvede.
Pobedonosno se vice na B92 da je to najveci novac naplacen ikada u pravosudju! Da, i to je zalosno i sve ih treba raspustiti. Jer cifre o kojima se govori u Kolubari su za Cecu visa matematika, kao sto i plac na Uscu kosta mnogo vise.
veoma chudna logika...
koliko tacho (miliona) treba ceca naci(onale) da ukrade da bi zasluzila neku zatvorsku kaznu?
i ako ti drugi koje pominjesh treba da budu osudjeni, chemu da se nadamo posle ovoga?
By Hans
Samo napred , biću tvoja kazna, da uništim ti živo-o-o-ot više volim od orgazma-a-a-a....
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ček, zar joj imovina ne bi trebala da bude trenutno zaplenjena?
By Hans
Korvine, ne trudi se. Slobodna je. :)
By Hans
LoL , pa sve vreme! Kenću si?
By Sixto
Originally posted by spliff

sto se tice njene kazne, sad to sto se nista ne desava po pitanju drugih malverzacija kojih smo svedoci treba da onanisemo na njenim sankcijama? Naopako!
veoma chudna logika...
koliko tacho (miliona) treba ceca naci(onale) da ukrade da bi zasluzila neku zatvorsku kaznu?
i ako ti drugi koje pominjesh treba da budu osudjeni, chemu da se nadamo posle ovoga?
Logika je sasvim u redu.
Onanija nad slucajem Ceca je obrnuto proporcionalna nad velicinom krivicnog dela koje joj se stavlja na teret.
Mnogo veci marifetluk je i Usce i Kolubara, pa je proslo sa par sablaznjavanja u medijima i nekoliko epizoda insajdera.

Ni u kakvom slucaju nisam rekao da nije zasluzila, samo mnogo veci igraci utekose dok je nama (vama) bacena koska da se zadovoljimo.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
:glupavsam:

Bolje da ti ne objašnjavam šta sam ja permutovao u svojoj tikvi.
Tako mi i treba kada postujem u temu koju nisam ni pročitao, naslov ovlaš, a pritom sam se sam izolovao od svih mogućih medija....
By Hans
Ma, Sixto je u pravu. Šta vam je...
By Sixto
Dete, get a job, get a life! ;)
Korisnikov avatar
By spliff
miljan who?
mozda poznajemo tog miljana...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!