Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Zwezdica
Da li u zivotu postoji jedna ljubav ili postoji vise osoba koje mozete u razlicitim vremenskim periodima voleti kao da je jedna, jedina i vecna i uzivati u tome dok traje, tj. dok ne dodje sledeca?
Da li kod vas postoji samo jedna i vredna veza/ljubav i sve ostale su blede kopije koje odrzavate samo jer vam je ta prava ljubav isklizla iz ruku?
Koliko vam ta predstava (ako je imate) o jednoj, jedinoj, vrhovnoj ljubavi u zivotu utice na stavove, misljenje, muvanje, odnos prema ljubavi i koliko vam to ako verujete da ne postoji jedna ljubav utice na iste stvari?
Originally posted by Norma JeaneE ovako.
ideja da se samo jednom u zivotu voli mi je potpuno besmislena i zastrasujuca istovremeno.. covek moze da voli podjenako istim intezitetom razlicite osobe u razlicitim zivotnim dobima i da ostvaruje veoma lepe i kvalitetne odnose.. samo je stvar u tome koliko si otvorena za nove stvari, uprkos losim iskustvima iz proslosti (uslovno receno)
Originally posted by KragiTako i treba.
uvek u vezu ulazim sa razmisljanjem da je poslednja. Sve te price o kraju, raskidu, 'kada jednom budemo raskinuli ...' me uzasno demotivisu do te mere da pizdim. Nedopustivo mi je da zaljubljena, ili osoba koja voli ima stav o kraju i o tome kako to nece trajati zauvek![]()
Originally posted by Orlando the Lady
koliko god je ljubavi potrebno/ as much as it takes
Originally posted by Kittrie
vise naravno.
sve se razlikuju, kvalitativno i kvanitativno.
i moje ideje o znacenju pojma ljubav se menjanju.
kao i ljubavi.
kao i ja.
nista nije staticno.
ali, da, smatram da moze postojati odredjen "ljubavni" odnos sa osobom
koji se , u toku celog zivota, moze izdvojiti po necemu sto je meni/nama najbitnije,
ili sto nas je obelezilo na NEKI nacin (koji ne mora biti ni vidljiv, nego negde zivi u nama).
ali takodje ne mora postojati, jer je svaka od tih ljubavi specijalna.
ali MOZE.
jao, ne mogu da se artikulisem, ko razume shvatice.
Originally posted by makaako je ovo tačno, onda nikada neću pronaći svoju srodnu dušu!
Originally posted by Dante
Originally posted by Hans
Postoji samo jedna najveća, sve ostale su bivše ili sledeće.
Originally posted by GalatejaJa se uopste ne slazem sa ovim
Mi volimo jedan oblak koji prelazi iz osobe u osobu. Mi, zapravo, uvek volimo istu metu, cilj i rastojanje samo što se tlo menja.![]()
Originally posted by Hys.Ni ja se ne slazem. Ne volim istu metu, cilj itd.
Originally posted by GalatejaJa se uopste ne slazem sa ovim
Mi volimo jedan oblak koji prelazi iz osobe u osobu. Mi, zapravo, uvek volimo istu metu, cilj i rastojanje samo što se tlo menja.![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!