Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Verovatno vam je svima poznat Gaydergirls. London – tridesetak stranica (ajd to ok, ipak je engleski sajt). Madrid – sedamnaest stranica. Budimpesta – oko tri. Pariz – sedam strana. (...) U nekim mestima ima jako malo, a u drugim pak zacudjujuce mnogo registrovanih lezbejki. Naravno da utice i broj stanovnika, ali mi nikako ne moze biti jasno da u Francuskoj i Italiji ima pet puta manje registrovanih lezbejki nego u Engleskoj, kao i to da pored Engleske Spanija prednjaci. Zasto bas te zemlje?

Sta mislite sta je to sto utice na brojnost gay populacije regionalno gledano? Ipak, ne poredim ja Spaniju i Englesku sa Gvatemalom i Obalom Slonovace, vec sa Francuskom, Italijom, Nemackom...
By Çâðê_DUP
Jedino sto mi pada napamet kao odgovor je sledece: kad bi me "startovala" riba na chatu, a pritom kaze da je iz Amsterdama, pomislila bih da laze, ili je neki zesci gabor, ili iz principa ne bih komunicirala s njom. razumem prisustvo devojaka iz Namibije na chatu ili iz Severne Koreje, ali iz Holandije, Svedske, Engleske i drugih "slobodnih zemalja", a narocito onih u kojima je regulisan brak, to nikad necu razumeti. toliko je mesta i kreativnijih nacina na kome bi mogle naci istopolnog partnera i uzivati. njima ne treba ni forum ni chat da bi nekog upoznale. a ako ne moze da devojci pristupi uzivo, nesto s njom debelo nije u redu, a ako sa mnom iz srbije hoce cyber sex (za mene pojava za idiote, da ne koristim teze termine), tek onda nemamo sta da pricamo.

Tako da, sto se brojnosti tice, sto ih vise na gaydargirlsu i na chatu generalno iz neke zemlje, sloboda je u toj zemlji manja. sad me zbunjuje brojnost engleske i spanije, ali mozda u toj zemlji zivi i najvise registrovanih idiota. salu na stranu, neki delovi spanije su ultrakonzervativna, patrijarhalna mesta za zivot. treba gledati i koji je grad u pitanju, koji region, da li je u pitanju grad ili neki chuchavac od grada.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Angelina777
Jedino sto mi pada napamet kao odgovor je sledece: kad bi me "startovala" riba na chatu, a pritom kaze da je iz Amsterdama, pomislila bih da laze, ili je neki zesci gabor, ili iz principa ne bih komunicirala s njom. razumem prisustvo devojaka iz Namibije na chatu ili iz Severne Koreje, ali iz Holandije, Svedske, Engleske i drugih "slobodnih zemalja", a narocito onih u kojima je regulisan brak, to nikad necu razumeti. toliko je mesta i kreativnijih nacina na kome bi mogle naci istopolnog partnera i uzivati. njima ne treba ni forum ni chat da bi nekog upoznale. a ako ne moze da devojci pristupi uzivo, nesto s njom debelo nije u redu, a ako sa mnom iz srbije hoce cyber sex (za mene pojava za idiote, da ne koristim teze termine), tek onda nemamo sta da pricamo.
Govoris o globalnoj poziciji istopolno orijentisanih osoba.
Ne govoris o, moguce, porodicnoj istoriji, patologiji, mogucim defektima, introvertnosti (povlacim!).
By Çâðê_DUP
Originally posted by the1whowished
Govoris o globalnoj poziciji istopolno orijentisanih osoba.
Ne govoris o, moguce, porodicnoj istoriji, patologiji, mogucim defektima, introvertnosti (povlacim!).
pa ok, ako ju je porodicna istorija, patologija, moguci defekt i introvertnost naterao da odradjuje cyber s devojkom iz Srbije, tim gore ....:komp:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
pa ok, ako ju je porodicna istorija, patologija, moguci defekt i introvertnost naterao da odradjuje cyber s devojkom iz Srbije, tim gore .... :komp:
Nisam mislila na to. Tvoja teza je logicki opravdana ako govorimo o cyber seksu.
Ja sam mislila na pronalazanje partkerke.
Svojoj listi mogucih razloga dodajem i POTPUNO OPRAVDAN razlog- voljnost za nebitistvovanje na sceni.
By Çâðê_DUP
Originally posted by the1whowished

Ja sam mislila na pronalazanje partkerke.
Svojoj listi mogucih razloga dodajem i POTPUNO OPRAVDAN razlog- voljnost za nebitistvovanje na sceni.
Verovatnoca da se desi ono sto se meni desava, da zbog voljnosti nebivstvovanja na sceni MOJA potencijalna partnerka visi na lez chatu je 0.097 % ne samo sto je i sama ta verovatnoca po sebi jako mala, ako se jos i matematicki proracuna, u promilima, onda ce se dodati jos jedna figurativna komponenta na ovo moje iskazano ..... )
nego sto je sam moj TIP partnerke ekstrovertan na neki romanticno/bezobrazan nacin ili makar zivahnog, nemirnog duha, (ne bi ta izdrzala za kompom duze od 3 sata)
sto se opet moze i odnositi i na mene, pa i ja eto sedim. :misli:

(Angelina je dovedena do logickog paradoxa)

AHA!

:sijalica:

sta je sa onih 97 promila? i oni se gube, ako je osoba u Holandiji, buduci da ja sedim iz socijalno-ekonomsko-politickih razloga (iako imam kompjuter), problem koji ona u Holandiji ne bi trebalo da ima????? Onda ili je revolucionarka pa politicki protestuje, ili je u zescem bedaku. Kazem, lokacija je presudna za sva polazista. Mozda cu promeniti taj nacin gledanja upoznavanjem drugih kultura i naroda, mozda imam samo erotske fantazije o njima za sada.
Korisnikov avatar
By Galateja
Ajd da obnovim temu. Dakle, zadatak iz uvodnog posta. :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
pa to su lezbejke četnikuše u raseljenju sve, bre
i Šiptarke

let's not forget Uganda

sve koje ,,ne mogu da budu to što jesu'' u svojoj državi pa su zapalile u neke šatro progresivnije demokratije.
sve smo to i dalje mi, hoću reći :lol:

:peace:
Korisnikov avatar
By maka
znam more.. kad sam bila mala obozavala sam da budem chetnikusha nemampojmazasto, to mi kao bilo uber kul. pa mi fun
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!