Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by maka

ja znam jednu bolesnu ali istinitu pricu na ovu temu.

prica je trajala 6 godina.
moja tada najbolja drugarica je malo cudan lik :giggle: recimo da jos nisam upoznala muskarca koji je bio u njenoj blizini,a koji nije odlepio za njom. dakle, dobra riba (pritom je rokerka,nije neka fenserusa silikonska) , ali izgubljena u svom svetu, VRLO! u svom zivotu je navikla da ima koga god pozeli.
ALI ... pojavio se lik koji je poceo da joj salje sms poruke. Posto je s pocetka bio jako zanimljiv ona je pocela da mu odgovara na poruke... da bi se to dopisivanje produbilo toliko da su se dopisivali 24 sata dnevno, BUKVALNO. Lik joj je usao u psihu, totalno. Da ne spominjemo da je znao skoro uvek gde je ona, sta je obukla, koje boje su joj nokti. Dopisivanje je potrajalo oko tri godine, koliko je tu moju prijateljicu to ozbiljno drzalo. Celo nase drustvo je pizdelo zbog tog dopisivanja jer nam je zajednicko vreme neretko propadalo ako bi se ona slucajno pokacila sa tim likom. Naravno, ta misteriozna licnost je pljuvala sve nas, njene drugarice, samo je jedna od nas za njega bila ok, a bilo nas je 5 u drustvu. Mi smo se sprdale sa tim njenim virtuelnim deckom, stalno joj govorile da ga ne priznajemo dok ga ne upoznamo. Razlog njihovog neupoznavanja mi nikad nije bio do kraja jasan, ali znam da je on kao napravio dete nekoj zeni negde u inostranstvu..sta god. I da on je kao opasan momak vozi besna kola, njegovi momci ga prate hahahaha, stalno je u inostranstvu itd. Moja prijateljica se posle 3 godine dopisivanja i sama preselila u inostranstvo, odrasla, prestala je da veruje da u njenu srodnu dusu kako ga je nazivala,ali nije htela da prestane da se dopisuje sa njim, bar s vremena na vreme, htela je da odrzi kontakt jer je morala da sazna ko je to ustvari. Pokusavali smo da lociramo karticu preko nekih silnih veza, nismo uspeli.. da ne duzim sad..
Nakon jos 3 godine, odrzavanje kontakta se isplatilo. Uspeli smo da potvrdimo nase sumnje : njena srodna dusa, lik koji joj je toliko usao u psihu , lik zbog koga je ona napustila jako dobar posao (DA!) , lik ka kom je ceo njen svet bio okrenut.... to nije bio lik. To je bila zena. Zena na koju smo nas par sumnjale poslednje 2 godine tog dopisivanja,ali nikad nismo imale dokaza... Zena koja je bukvalno odgajila tu moju prijateljicu. Bolesno zaljubljena u nju, o jea. Nije joj bilo ni tesko da joj udje u psihu,kad je zna od detinjstva.. imali smo celu dramu i vece kada smo se svi okupili i pozvali tu zenu koja je do tad bila deo naseg drustva iako je bila starija od nas 10ak godina i vise.. to vece stvarno nikad necu zaboaviti, doslo mi je da povracam.. njen bolesni osmeh i faca. :barf: da ne duzim dalje, uglavnom , svi sad znamo ko je bio taj lik i koliko ga je savrseno odglumila ta zena. Blago receno unistila je najlepsi period zivota moje prijateljice, doba odrastanja... katastrofa.

eto, to je jedno lose virtuelno iskustvo ciji sam svedok.

:sesir:
E, nek sam prokleta, ali ovo je meni (bar u mašti) tako seksi. :blush: :blush: :blush:
Korisnikov avatar
By maka
mozda mogu da te razumem, Galateja, ali odgovorno tvrdim - da si bila deo tog drustva, da si ih obe poznavala i da si svaki dan gledala sta ta moja drugarica radi zbog 'njega', savrsenog muskraca,nema sanse da bi ti bilo seksi.
Korisnikov avatar
By maka
ovo je stvarno bilo u najkracim mogucim crtama,ali tu je bilo milion odvratnih detalja.
Korisnikov avatar
By unic0rn
To je jedan od retkih slucajeva kada je nasilje potpuno opravdano. :wundy:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Ash Crimson

Vreme i energiju.

Edit: da pojasnim. lakse je da se razvije odnos (bilo kakav) sa nekim koga vidjate svaki dan - ako delite prostor sa nekim - idete u isto odeljenje, na istoj ste studijskoj grupi, radnom mestu - onda dolazite spontano u kontakt; oboje ste dosli da zavrsite neki posao na istom mestu, niste dosli tu sa (primarnom) namerom da bas tu osobu vidite. Ako se dopisujete sa nekim online, toga nema, dakle morate imati volje i zelje da bas sa tom osobom uspostavite kontakt, da bas njoj nesto napisete, posaljete neku sliku, opisete kakav vam je bio dan, pitate je kakav je njen bio dan. Sve to nije tesko ako ta osoba dodirne to nesto u vama, naravno, sto ce vam pobuditi zelju da stupite u nekakav odnos sa njom.
E, samo na ovo za sad da odgovorim-apsolutli niko od ljudi sa kojima se druzim ne radi sa mnom, niti sam upucena da ih vidjam svakodnevno-za svakog moram da se potrudim da posaljem sms, mejl, sta god, ili oni meni, kako bismo se videli. Znaci, bas moram/o da imamo volje i zelje da se vidimo. Ali ja kapiram da je tako svakome ko ne radi sa prijateljima i ne ide na faks :nerd:
Korisnikov avatar
By maka
pa najbolnije nasilje za nju je prekid svakog kontakta sa ovom mojom drgrcom. sto je naravno i usledilo. bilo je momenata kad je ova htela da je zadavi lol , ali nas 3 smo je nekako sprecile. jos treba da robija zbog bolsnice.
By Speculum Columbae
Originally posted by Galateja

moja tada najbolja drugarica je malo cudan lik :giggle: recimo da jos nisam upoznala muskarca koji je bio u njenoj blizini,a koji nije odlepio za njom. dakle, dobra riba (pritom je rokerka,nije neka fenserusa silikonska) , ali izgubljena u svom svetu, VRLO! u svom zivotu je navikla da ima koga god pozeli.
ALI ... pojavio se lik koji je poceo da joj salje sms poruke. Posto je s pocetka bio jako zanimljiv ona je pocela da mu odgovara na poruke... da bi se to dopisivanje produbilo toliko da su se dopisivali 24 sata dnevno, BUKVALNO. Lik joj je usao u psihu, totalno. Da ne spominjemo da je znao skoro uvek gde je ona, sta je obukla, koje boje su joj nokti. Dopisivanje je potrajalo oko tri godine, koliko je tu moju prijateljicu to ozbiljno drzalo. Celo nase drustvo je pizdelo zbog tog dopisivanja jer nam je zajednicko vreme neretko propadalo ako bi se ona slucajno pokacila sa tim likom. Naravno, ta misteriozna licnost je pljuvala sve nas, njene drugarice, samo je jedna od nas za njega bila ok, a bilo nas je 5 u drustvu. Mi smo se sprdale sa tim njenim virtuelnim deckom, stalno joj govorile da ga ne priznajemo dok ga ne upoznamo. Razlog njihovog neupoznavanja mi nikad nije bio do kraja jasan, ali znam da je on kao napravio dete nekoj zeni negde u inostranstvu..sta god. I da on je kao opasan momak vozi besna kola, njegovi momci ga prate hahahaha, stalno je u inostranstvu itd. Moja prijateljica se posle 3 godine dopisivanja i sama preselila u inostranstvo, odrasla, prestala je da veruje da u njenu srodnu dusu kako ga je nazivala,ali nije htela da prestane da se dopisuje sa njim, bar s vremena na vreme, htela je da odrzi kontakt jer je morala da sazna ko je to ustvari. Pokusavali smo da lociramo karticu preko nekih silnih veza, nismo uspeli.. da ne duzim sad..
Nakon jos 3 godine, odrzavanje kontakta se isplatilo. Uspeli smo da potvrdimo nase sumnje : njena srodna dusa, lik koji joj je toliko usao u psihu , lik zbog koga je ona napustila jako dobar posao (DA!) , lik ka kom je ceo njen svet bio okrenut.... to nije bio lik. To je bila zena. Zena na koju smo nas par sumnjale poslednje 2 godine tog dopisivanja,ali nikad nismo imale dokaza... Zena koja je bukvalno odgajila tu moju prijateljicu. Bolesno zaljubljena u nju, o jea. Nije joj bilo ni tesko da joj udje u psihu,kad je zna od detinjstva.. imali smo celu dramu i vece kada smo se svi okupili i pozvali tu zenu koja je do tad bila deo naseg drustva iako je bila starija od nas 10ak godina i vise.. to vece stvarno nikad necu zaboaviti, doslo mi je da povracam.. njen bolesni osmeh i faca. :barf: da ne duzim dalje, uglavnom , svi sad znamo ko je bio taj lik i koliko ga je savrseno odglumila ta zena. Blago receno unistila je najlepsi period zivota moje prijateljice, doba odrastanja... katastrofa.

E, nek sam prokleta, ali ovo je meni (bar u mašti) tako seksi. :blush: :blush: :blush:
Meni nije seksi, ali je strašno fascinantno, govori prilično od dubini uma i srca i inspirišuće, tj. onaj sa talentom može od toga da napravi zaista dobru novelu.
Korisnikov avatar
By maka
i meni je fascinantno, jer je ta zena negde izmedju genijalnosti i ludila. zamislite da ona godinama sedi sa nama na kafi ili gajbi negde i dok prica sa tobom kucka poruku krijuci tel u torbi... da nikom ne padne na pamet 3 godine da je to ona... :hail:
Korisnikov avatar
By Hys.

ovo je stvarno bilo u najkracim mogucim crtama,ali tu je bilo milion odvratnih detalja.
au jbt sad procitah.

Ja kapiram da ono sto je tesko tu, izmedju ostalog, je sto je tvoja drugarica verovatno osetila snazan gubitak, jer je izgubila osobu koja nije ni postojala, i sa druge strane poverenje u nekog sa kim je bila bliska.

Ali ovo da neko za koga verujes da postoji, ne postoji, to mi je jos gore. Tera u ludilo.
Zivo me zanima koji je problem te zene. I nadam se ako je vec "maltene odgajila
" da je porodica te devojke saznala sta je ova uradila.
Korisnikov avatar
By Hys.
E, da, i nema sanse da ne bih pozvala onoga sa kim se pisem (da ne pricamo o svemu ostalom). Sta je ludjakinja navodila kao razlog sto ne pricaju? Ovo je stvarno hevi prica.
Korisnikov avatar
By maka
da, njena porodica je bila uz nju pogotovo to vece kada smo se okupili kao da gledamo finale VBa,secam se da sam otisla do kuhinje da uzmem sok i da sam naisla na njenu kevu koja zakljucava vrata od gajbe, (a gajba im je uvek otkljucana) i komentarise : ''veceras odavde niko ne izlazi dok se sve ne resi''

mislim, to je jedna tako dirljiva prica kada poznajete moju drugaricu.. ceo taj period odrastanja... taj lik joj kao ostavio ruzu na kolima, ona trci u dvorsite da pokupi.. jadno.

kad smo bile na zlatiboru, spavale smo sve u istoj sobi, kunem se da smo cule tu zenu kako masturbiraa,spavala je u krevetu do moje drugarice. sta reci. sick sick sick

pritom, ta zena radi u muriji, zato nismo mogli da lociramo karticu.
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Hys.

E, da, i nema sanse da ne bih pozvala onoga sa kim se pisem (da ne pricamo o svemu ostalom). Sta je ludjakinja navodila kao razlog sto ne pricaju? Ovo je stvarno hevi prica.
culi su se samo par puta za sve te godine, ne znam zasto. verovatno da je ova manipulisala nekako, ne znam.. to kad su se culi bio je muski glas, sve normalno.. podvalila nekom bolesniku verovatno.. taj deo sto se nisu vidjali i culi mi je ostao malo nerazjasnjeni.. bila sam daleko najmladja u tom drustvu, tako da nisam stigla bas sve da skapiram i popamtim. od tad je proslo 4 ili 5 godina.
Korisnikov avatar
By IriS
nadamo se da se, za svoje dobro, obesila :wundy:
Korisnikov avatar
By maka
svi sem mene zive u istom kraju, za sve ove godine videli su je dva put, od toga se jednom ova moja suzdrzavala da je ne udari kolima :) skoro da je nestala s lica zemlje. ne pojavljuje se ni na jednom mestu na kom se ranije pojavljivala. ili je izvrsila transplataciju glave pa je i dalje tu, a mi ne primecujemo.
Korisnikov avatar
By Galateja

svi sem mene zive u istom kraju, za sve ove godine videli su je dva put, od toga se jednom ova moja suzdrzavala da je ne udari kolima :) skoro da je nestala s lica zemlje. ne pojavljuje se ni na jednom mestu na kom se ranije pojavljivala. ili je izvrsila transplataciju glave pa je i dalje tu, a mi ne primecujemo.
A kako je ona objasnila to što je činila? Mislim, kako je 'pravdala' tih šest godina?
Korisnikov avatar
By maka
hm,pa ona tvrdi da nije ona slala poruke vec taj lik. a da, bitan detalj - tog 'lika' je samo ta zena upoznala, ona mu je navodno i dala njen br, missim...

i na kraju je rekla da se ona videla sa tim likom i da je on rekao da nece vise da cuje za moju drugaricu, da joj je vratio karticu (wtf!), i da je ona kao uzela da kucka da vidi kako to izgleda... nidje veze.

to je rekla to poslednje vece i to nije htela pred svima nama da prica nego je trazila da nasamo pricaju.
verovatno je kupovala vreme dok su otisle u drugu sobu, smislila taj odg.. koji je smesan i nema veze sa vezom.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Nemoj davati Galateji vise materijala za onaniju, pobogu! :smeh:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by Galateja
Originally posted by Ferdie

Nije drugo trajalo. Oko dve nedelje. Ja i dotični smo razvili takav odnos, da bi nam u RL svi pozavideli. Toliko zajedničkih stvari, veliko uzajamno razumevanje, obrazovanost, kultura, intimnost...Bila sam presrećna. Mislim da mi ni sa kim u životu nije bilo tako lepo.

Na žalost, samo na internetu.

Kada smo napokon videli ko sa kim ima posla, sve je palo u vodu. Ali baš sve. Sve lepe reči, sva obećanja, sva nadanja. Znate, nisam ispunila "njegova očekivanja". Što se tiče izgleda, naravno. :lol:

Kratak rez. U roku od nekoliko minuta. Kao da ničega nije ni bilo.

Da li je potrebno reći da ni on nije ispunio moja? Bila sam zgranuta. Ali ja to nisam iz pristojnosti pokazivala.

Uglavnom, nikome ne preporučujem toliku bliskost preko interneta dok ne vidite sa kim imate posla. Osim ako zaista niste u mogućnosti da se vidite sa tom osobom u RL.

Inače ume da bude veoma gadno.
A zašto niste razmenili fotke?
U tome i jeste problem. Razmenili smo. I eto, ja nisam ispunila njegova "očekivanja" . ;)

Treba li reći da on uopšte nije ispunio moja? Veliko razočarenje. Ali iz pristojnosti nisam to pokazivala. Naš "sajber" odnos je otišao već predaleko da bih to pokazala. Ali jedno mi nikako nije bilo jasno. Ja zaista lepo izgledam i upravo sam onakva žena kakvu je i priželjkivao. Šta je on još hteo, nemam pojma. Niti sam htela da znam.

Uostalom, tako mi i treba. :sigh:
Korisnikov avatar
By maka
^ pazi sta zelis, mozda ti se i ostvari. mozda je on dobio sta je hteo pa se uplasio i pobegao :)
Korisnikov avatar
By Madonna
možda je htela da pita - zašto niste razmenili fotke na početku? :awesome:
eto zašto svi insistiraju da im se ne javljaju oni bez slike
Korisnikov avatar
By Ferdie

E, ovo je baš bolesno. :iskolacen:

Što ne izmlatiste tu žensku???

Ja dotle zaista ne bih išla. Mislim, sa nevidljivim likovima.

Ja sam čak dobro i prošla. :lol:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Null

eto zašto svi insistiraju da im se ne javljaju oni bez slike
zato sto niko ne zeli da od na dejt sa nekim ko nema oko ili ruke, zvuci odvratno ali to je tako.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!