Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by mortisha
Ne znam da li se vama desava ali meni ovde veoma cesto da ne kazem non stop.
Javljaju mi se samo tipovi.
Majke mi pocinjem da ludim od pacenika koji nemaju pametnija posla nego da pisu nekome ko kategoricki odbija muskarca..
Nisam dugo na GS ali dovoljno da pomislim da ovde nesto nije u redu..
Da li se to jos nekome desava ili .........
T-T
Originally posted by EYAdon't mess with lesbians!
uvek me zanimalo odakle im uopste ideja da bi lezba htela da se kresne sa tipom... i zasto mrze pedere, a ne lezbe? kod pedera bi u 80% slucajeva dobili priliku da ga bar negde gurnu, a lezbe bi mu ga u 90% slucajeva odsekle![]()
Originally posted by elastica
Bravo tramp,bash si me potsetila sam istim izgovorom jednom oterala napadnog tipa.Zabezeknuo se kad sam mu rekla da zelim da ga JA jebem,a ne on mene,zbunjeno,mucajuchi je rekao:ali kkkaakko,ja sam taj koji treba da jebe.Na to sam rekla:svet se menja mali,vreme je da saznas kako je biti pojeben.Rekao mi je da sam bolesna i otishao.![]()
![]()
Originally posted by mortishaTo ti na avataru?? Ako da evo ja ti se javljam odmah!
Ne znam da li se vama desava ali meni ovde veoma cesto da ne kazem non stop.
Javljaju mi se samo tipovi.
Majke mi pocinjem da ludim od pacenika koji nemaju pametnija posla nego da pisu nekome ko kategoricki odbija muskarca..
Nisam dugo na GS ali dovoljno da pomislim da ovde nesto nije u redu..
Da li se to jos nekome desava ili .........
T-T
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!