Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Interesuje me koliko seksualna orijentacija utiče na vašu društvenu svakodnevnicu. Odnosno, koliko to što ste lgbt utiče na to sa kim se družite, gde izlazite, o čemu pričate sa društvom? Da li mislite da bi nešto po tom pitanju bilo drugačije da ste strejt?

Koliko nas prisustvo ili odsustvo autovanja uključuje u svakodnevnicu ili, pak, getoizira u gej društvo?

Da li je, zaista, mnogo toga determinisano tim pojmom 'gej'?
Korisnikov avatar
By ultraviolet
minimalno. družim se s onima s kojima bih se svakako družila, izlazim đe mi je milo, pričamo o čemugod, bez da se uzdržavam nešto posebno (opet, uzdržavala bih se svakako kad su pojedini u pitanju jer su gamad i želim da ih eliminišem). nemam pojma, ranije me je to dosta cimalo, sada putuj igumane ako ti se ne dopada šta čuješ. ne mogu da se opterećujem.
Korisnikov avatar
By Madonna
ovo drugo. geto, geto.
ali možda je to jer nisam baš najbolje psihički. ne mogu da budem u prisustvu strejtera. razneo bih ima glavudže plastičnim eksplozivom

juuust kidddin

or not

da i se null šalio? saznajte u sledećoj epizodi
By Kragi
Ne znam. Utice sigurno ali u kojoj meri nikada necu saznati jerbo ne znam kako je biti str8.

Mogu 'normalno' da funkcionisem svugde bez straha od iznosenja svojih stavova (ili bar nije bilo suprotne situacije). Cak i kada ne zelim da se outujem bitno mi je da ostanem dosledan sebi i svojim principima pa makar i u kafani sa 45 radikala oko sebe.

Evo, sinoc sam bio u luna parku sa trans osobom, nekim pederima i hetero likovima ...

Ne zelim, zapravo, da moja sexualna orijentacija utice na mene u toj meri i napravi mi sablon od zivota. Ne dozvoljavam. :D
Korisnikov avatar
By Elena
Originally posted by KragiCak i kada ne zelim da se outujem bitno mi je da ostanem dosledan sebi i svojim principima pa makar i u kafani sa 45 radikala oko sebe.
Kakva je ovo diskriminacija? :awesome: Ja se zaposlila kod radikala i išla po kafanama pa mi nikad ništa naopako nisu ni rekli ni uradili a svi znaju. Pas koji laje ne ujeda a oni su mahom radikalni do prve prilike $$$ :lol: :lol: :lol:

OT: Živim valjda krajnje normalno, ne verujem da bi bilo išta drugačije da sam strejt. Jedino što bih možda više flertovala i izlazila, ovako mi se retko koja žena sviđa pa sam uvek preskakala te formalnosti. I verovatno bih imala dete :shunkica:
By Hans
Da sam str8, jedino što bi bilo drugačije jeste činjenica da bih više razmišljao o deci i tome gde bi odrastala i kako. Podizati decu ovde veoma je hrabra stvar iako sam po pitanju Srbije i dalje optimista.

Moje seksualno opredeljenje ne utiče na moj život. Rekao sam već, ja živim sa činjenicom da sam gay a ne zbog činjenice da sam gay.
By Ulix
I mnogo manje bitne stvari utiču na moj život, pa svakako da i seksualna orijentacija ima svoj uticaj.
By alexandermagic
Ne vidim da posebno utiče, osim što bi kao str8 već imao to jedno, željeno dEte. Ovako moram sačekat još malčice da mi se i ta želja ostvari i postanem otac mog princa/princeze. :smug:

Izlazim na mjesta koja mi se dopadaju, družim se s osobama koje mi odgovaraju i njihova seksualna orijentacija mi nije primarna, govorim ono što želim -- dopalo se to netkom ili ne.

LGBT osobe koje svjesno nastoje da se najviše druže s osobama iz iste grupacije su mi strane. Niti mogu da ih razumEm.
Korisnikov avatar
By Srklet
seksualna orijentacija ne mora imati skoro pa nikakvog utjecaja na svakodnevnicu osobe. seksualni identitet bi mogao.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
utiče, kako da ne. družim se samo sa ljudima pred kojima sam out, jer mi je svaka druga varijanta opterećujuća. sa ovim drugima brzo ispucam teme o vremenu i poslu i onda kreće smaranje, jer nemam više o čemu da pričam sa njima. ljudi sa kojima imam mnogo zajedničkih tema su mahom frendli, pa otuda ova podela.

mesta za izlaske biram spram društva i uglavnom su to neka alternativna mesta. da li su gej kafei ili ne mi je manje-više nebitno, nemam neki poseban afinitet prema gej okupljanjima.

e sad, da li bi bilo drugačije, pa bilo bi sigurno. ne znam kakav bih ja bio da sam strejt, ali recimo na prošlom poslu bih se sigurno lakše uklopio u ekipu, jer sam bio okružen prosečnim primercima strejt populacije kojima su jedine teme bile žemske ili porodica. :barf:

ne znam da li sam se getoizirao samo zato što sam gej ili generalno zbog svog načina razmišljanja. ili imam ovakav sistem vrednosti zato što sam gej. s druge strane, gotovo svi moji prijatelji su strejt. :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Ulix

I mnogo manje bitne stvari utiču na moj život, pa svakako da i seksualna orijentacija ima svoj uticaj.
:up:

Utice koliko mora da utice (faktor drustva) i koliko dozvoljavamo da utice. Svakako da kvalitet odnosa sa nekim pred kime nisam outovan ne moze biti visok koliko sa nekim pred kime jesam outovan.
Neki odnosi sa str8 ljudima su posle outovanja neocekivano poboljsani, chak i iznad mojih potreba/ochekivanja. (A s kim se vidjas, a gde si bio, a kako to izgleda, .... :lol: )
By Glasnik
Originally posted by Hans

Moje seksualno opredeljenje...
:drama:

OT: Nem' pojma koliko utiče. Velika većina prijatelja i poznanika su mi strejt ljudi i ne bih se nikad ograničavao samo na gej svet. Biram da budem u društvu u kojem mi je prijatno bez razlike da li je u pitanju gej društvo ili strejt. ;)
Korisnikov avatar
By 2kune
Ja živim u kruzima koji se šire,
i njima sve više obuhvatit žudim.
Ja možda i neću polučit zadnji,
konačni krug, no ja se trudim.

RAINER MARIA RILKE

:hvala:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!