Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by ultraviolet
PRAVDA ZA CECU!
ipak je ona previše učinila za ovu zemlju da biste je tako olako osudili. :/
Originally posted by ultraviolet
PRAVDA ZA CECU!
ipak je ona previše učinila za ovu zemlju da biste je tako olako osudili. :/
Originally posted by HansŠta, sad i za taj "kulturni genocid" treba da robija?
Meni se čini da ja živim u nekoj vrsti Trumanovog šoua u ovoj državi. Samo želim da vidim neka vrata iza kojih će biti ljudi koji će mi reći: Ma ne, nije to uopšte kao što ti se čini, šalili smo se!
Mi ovde raspravljamo o KRAĐI, milionskoj krađi i žena dobija kućni pritvor????
Govorimo o ženi koja je sarađivala sa ljudima koji su ubili premijera ???
Govorimo o ženi koja je vršila kulturološko-nacionalistički genocid tokom devedesetih ???
Originally posted by Hans
Andrija, dobar si ti dečko. Čak smo i generacija...I tako...
'E sad sto bi JKovci ili DMovci ili whoever zeleli da je vide na dozivotnoj,to su vec pusti snovi i mastarenja,koji nemaju veze sa pravom.'
Neće biti.
U zatvoru treba da bude svako kome je tamo mesto.
Od ubica Slavka Ćuruvije do Cece. Ako je potrebno.
Da li su u vreme Tita postojale nagodbe? To je prvo pitanje.
A drugo pitanje, na koje mi nije odgovoreno, jeste: Da li bi vama neko tek tako dao da se nagodite? Tj. možete li da se nagodite sa običnim GSP kontrolorom? Ne možete? A zašto?
Zato što vi niste Ceca, u vašem slučaju se krade od države i ruši se zakon. Država želi nad vama, nad kojima se već iživljava i na čijim roditeljima se iživljavala i iživljava, da sprovede evropske zakone. U vašem slučaju je nažalost tako. U njenom pak ne.
Ona se nagodila.
Na vreme.
Originally posted by Hanspises gluposti, sem ako ne pristajes da odgovaras za sve prekrsaje i zlocine koje su tvoji prijatelji i rodjaci pocinili
Govorimo o ženi koja je vršila kulturološko-nacionalistički genocid tokom devedesetih ???
Ima DECU? Imale su i žene po Hrvatskoj decu koja su gledala kako im Arkanovi monstrumi siluju majke i ubijaju ih, kradu i pale im kuće! PA?
Originally posted by Hans
Da sam ja sudija, optužio bih je i za duševni bol koji su ona i Arkan nanosili JK. Jadnica od stresova više ne ume da peva.![]()
Originally posted by nscNe,ja retko pišem gluposti, već mnogi ovde i inače u Srbiji imaju vrlo letargičan stav i potpuno odsustvo drakonskog pristupa temi. Tako su prosvetari popustili pred najezdom Obradovićevih pretnji, tako država popušta pred lopovima. A građani to sve posmatraju kako već rekoh, letargično, jer, bože moj, ko će da peva plebsu ako ne doPična. Sve je isto kao devedesetih- udovica ratnog profitera hara i dalje u ulozi nacionalne heroine dok se okolo raspada i dalje ono što se već raspalo. Samo što se sada raspada na monade.
Originally posted by Hanspises gluposti, sem ako ne pristajes da odgovaras za sve prekrsaje i zlocine koje su tvoji prijatelji i rodjaci pocinili
Ima DECU? Imale su i žene po Hrvatskoj decu koja su gledala kako im Arkanovi monstrumi siluju majke i ubijaju ih, kradu i pale im kuće! PA?
Originally posted by HansKako sve vise boli Svetlana od poklonjenih 5ha u centru grada za TC Usce recimo ili od Kolubare! Valjda zato sto je javna licnost pa je to vise zastupljeno u medijima! Ukoliko ti se ne dopada, promeni kanal.
Originally posted by nscNe,ja retko pišem gluposti, već mnogi ovde i inače u Srbiji imaju vrlo letargičan stav i potpuno odsustvo drakonskog pristupa temi. Tako su prosvetari popustili pred najezdom Obradovićevih pretnji, tako država popušta pred lopovima. A građani to sve posmatraju kako već rekoh, letargično, jer, bože moj, ko će da peva plebsu ako ne doPična. Sve je isto kao devedesetih- udovica ratnog profitera hara i dalje u ulozi nacionalne heroine dok se okolo raspada i dalje ono što se već raspalo. Samo što se sada raspada na monade.
Ako partneru jednom oprostiš prevaru, on će to uraditi ponovo.
Ako lopova zaobiđe bajbok, krašće ponovo.
Originally posted by SixtoA sta mozes da ocekujes kada se radi o Kolubari, ako se Ceca 'koja nije bas znala u sta se upusta' izvukla sa kucnim pritvorom i negde osminom para koje je mrknula?
Kako sve vise boli Svetlana od poklonjenih 5ha u centru grada za TC Usce recimo ili od Kolubare! Valjda zato sto je javna licnost pa je to vise zastupljeno u medijima! Ukoliko ti se ne dopada, promeni kanal.
Sto se tice Obradovica, nemoj pricati svasta. Prosvetari treba da ucute, jer efektivno rade dva i po sata dnevno, sto njihovu cenu rada po satu izbacuje u sam vrh u drzavi.Relativizujes posao koji ne poznajes. Jednostavno, glupo je i pretpostaviti da se profesorski posao radi samo tih 45 minuta u ucionici (oni koji se zaista trude i zele da budu dobri predavaci svoj posao rade i u slobodno vreme, usavrsavajuci se i trazeci nacine da gradivo prezentuju sto kvalitetnije), ali da prosvetari nisu cvecke, to je jasno. Prvo, odreda su na svoja msta stigli preko veza, nemaju apsolutno nikakvu spoljasnju kontrolu (sve dok ne bude ozbiljnih problema, tipa pedofilije ili nasilja), u Pokrajini su zasticeni zakonom koji veli da se novi ljudi ne smeju primati sve dok se ne ispune norme za sve vec zaposlene (tj. dok svi koji vec rade ne dobiju 100% norme i punu platu od 40tak hiljada).
Na birou sede ljudi sa diplomama, nista ne rade i vrlo rado bi uskocili na mesto tih istih pokleknulih prosvetara, zato tisina, nema talasanja vec samo rad rad rad!Tacno. Samo sto oni koji sede na birou ne poznaju direktore skola. A i direktori su stranacki kadrovi. Sve u jedno veselo kolo.
Originally posted by HeraldMozda http://www.cacanskabanka.rs
A koja banka to odobrava kredit da krimos izmiri dugove?![]()
Originally posted by Sixto
Malecni zajeb, imam ugovor o radu u prosveti vec dve godine i vrlo dobro znam koje su van-nastavne aktivnosti i te price o zalaganju su presipanje iz supljeg u prazno.
100% fonda je 4 casa dnevno, sto izadje tri sata efektivnog rada. Kada se zaberu nastavnicka veca, dezurstva i ostale aktivnosti pa rasporede na punu godinu od koje se oduzme samo godisnji odmor dolazimo do bezobrazne male cifre boravka na poslu.
Plata jeste mala, ali ko nije radio tezi posao naravno da ce da urla po ulici.
Ceo zaposleni kadar moze u ovom momentu da se promeni s biroa i to svima treba da bude jasno. Niko nije Stiven Hoking i nezamenljiv, pa ni prosvetari!
OT. sto se tice njene kazne, sad to sto se nista ne desava po pitanju drugih malverzacija kojih smo svedoci treba da onanisemo na njenim sankcijama? Naopako!
Vrlo im je zgodno naletela, kao pripadnik suprotnog tabora koji ima putera na glavi, dok su svoje zohare iz gradske vlasti i iz kolubare zastitili ko bele medvede.
Pobedonosno se vice na B92 da je to najveci novac naplacen ikada u pravosudju! Da, i to je zalosno i sve ih treba raspustiti. Jer cifre o kojima se govori u Kolubari su za Cecu visa matematika, kao sto i plac na Uscu kosta mnogo vise.
Originally posted by SixtoVidiš, možda baš ja držim dnevnik u rukama i možda je ovo što si napisao zaista u rangu nebuloze meseca.
Sto se tice Obradovica, nemoj pricati svasta. Prosvetari treba da ucute, jer efektivno rade dva i po sata dnevno, sto njihovu cenu rada po satu izbacuje u sam vrh u drzavi.
Na birou sede ljudi sa diplomama, nista ne rade i vrlo rado bi uskocili na mesto tih istih pokleknulih prosvetara, zato tisina, nema talasanja vec samo rad rad rad!
Originally posted by HansSta je konkretno u mom postu nebuloza?
Originally posted by SixtoVidiš, možda baš ja držim dnevnik u rukama i možda je ovo što si napisao zaista u rangu nebuloze meseca.
Sto se tice Obradovica, nemoj pricati svasta. Prosvetari treba da ucute, jer efektivno rade dva i po sata dnevno, sto njihovu cenu rada po satu izbacuje u sam vrh u drzavi.
Na birou sede ljudi sa diplomama, nista ne rade i vrlo rado bi uskocili na mesto tih istih pokleknulih prosvetara, zato tisina, nema talasanja vec samo rad rad rad!
Takođe, možda i znam koliki je npr. stres kada se učenica guši na času ili doživi panični napad od toga. Da li ti misliš da je posao prosvetara da izdeklamuju formule? Ili je to MOŽDA malo krupniji zalogaj ako se time baviš kako dolikuje a ne kao duvator koji je i dalje hipik i to radi jer eto, sa istorijom umetnosti nije mogao ništa drugo? Blah!!!!!
Dakle?
p.s. A što se tiče Ušća, Kolubare i svega što si naveo...moj stav po tom pitanju je isti kao i u vezi sa ratnim zločincima. Treba pohapsiti sve i sa jedne i sa druge strane. Ali dok druga strana ne obavi svoje, moramo se zadovoljiti sopstvenom. Nema veze što je dotična 'javna' ličnost. Kada se bude povela rasprava o tim hektarima, placevima i sl. takođe ću stajati na strani koja je na strani istine i pravde, ma koliko to izlizano zvučalo.
Ovde se ne radi o tome da ti ljudi takođe nisu krivi za razne pronevere, već da je svest građana sužena i da ih kompletno sve šamaraju dvostruki standardi. Kao i uvek do sada.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!