Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Kakve biljke i životinje vidite u svom gradu, selu, mjestu? Ne mislim na domaće životinje i kućne ljubimce kao ni na baštenske i poljoprivredne biljke. Mislim na samoniklo bilje i divlje životinje koje žive u gradovima, od maslačaka i kopriva do štakora i vrana gačaca.
Izvolite... :hvala:
Korisnikov avatar
By Sunce
Potrajalo bi nabrajanje. Ruderalne biljne vrste u Beogradu su dobro proucene od strane mnogih naucnika. Sto se zivotinja tice, pa svasta sam nesto vidjao, pre svega razne insekte i ptice.

Draga mi je Cymbalaria muralis, biljka koja raste re svega na zidinama Kalemegdana.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cymbalaria_muralis

Ovo je tama o kojoj mnogo znam. Ali necu da se razbacujem. :lol:
Korisnikov avatar
By maka
bubašarbe, marmuni...
Korisnikov avatar
By Tungi
Leptira s covecjom glavom:drama:
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
U sumi kod mog naselja sam video svojevremeno par veverica.
That's about as closest to wild animals as it gets here.

Edit: U biljke se jako slabo razumem.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
prosledim ti letak Biodiverzitet parkova grada Novog Sada koji radih prosle godine u okviru nekog projekta ...ukoliko te zanima isto..
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Sunce

Potrajalo bi nabrajanje. Ruderalne biljne vrste u Beogradu su dobro proucene od strane mnogih naucnika. Sto se zivotinja tice, pa svasta sam nesto vidjao, pre svega razne insekte i ptice.

Draga mi je Cymbalaria muralis, biljka koja raste re svega na zidinama Kalemegdana.

Sunce, ja se bas divio Cymbalara-i juce u na Kalemegdanu..divna je
Korisnikov avatar
By antibiotic
Beli labudovi na Dunavu

Toliko su se nakotili i tako su bezobrazni postali da su poceli da jure narod po keju zahtevajuci od njih da ih hrane. :ugriz:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by haemoglobin87
Originally posted by Sunce

Sunce, ja se bas divio Cymbalara-i juce u na Kalemegdanu..divna je
:cheer: Bas ima divno ime. Sve su mi biljke divne.
Korisnikov avatar
By Burak
Kontejnerske mačke su prizor koji me uveseljava kada god idem da bacim smeće: scena posebno u sumrak... sa smećem se naginjem nad kontejner i taman da bacim kesu kad ono odozdo čujem zastrašujuće MIIIIIIJAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUU!, a oči mačije zabljesnu iz mraka poslije čega kao raketa iskoči napolje.. :burka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!