Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By LeDeNa_
Sve seksualno prenosive bolesti se prenose lizanjem.....

Pa nastaviti dalje,cime se ugrozava sopstveno zdravlje kao i zdravlje drugih osoba.

Mene interesuje kako se vi stitite u tom slucaju? Poverenjem? Lekarskim uverenjem? Monogamnoscu i cekanjem nakon zadnjeg odnosa sa ex partnerkom/om?

Hvala!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
sve se prenosi lizanjem? :shok:

fak, ja bas volim da lizem.
By LeDeNa_
imas jos pitanja :njanja:

Da se razumemo..tj da dodam-ovo vazi kao i svako upozorenje u vezi kondoma. Na pocetku veze,u situacijama nakon kontakta partnera sa drugim osobama,za kratke avanture itd. Nazalost,zbog neinformisanja zene ne koriste zastitu,mnoge uopste ne znaju da postoje specijalne folije...takodje i mali kondomi za prste.
Postoje mnogobrojne bolesti,ne samo sida ili hepatitis. Od obicnih papiloma virusa se moze ostati sterilan ili dobiti rak. Najobicnije gljivicne infekcije umeju dovesti do jako stetnih posledica. Kratkotrajan oprez sprecava dugotrajne posledice.
Korisnikov avatar
By niotkuda
Ja lizem ko zmaj.

I nisam ikada razmisljao o zastiti, iskreno.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by LeDeNa_

imas jos pitanja :njanja:
a pa mislio sam da sam mojim shokom pokazao da nisam koristio nikakvu zastitiu niti mi je padalo na pamet ikad.
mada ne verujem da cu koristiti.
By LeDeNa_
Anhedonie i ne plasis se?

Ok!

Da prosirimo temu...

Mogucnost dobijanja seksualno prenosive bolesti postoji naravno i prilikom lizanja anusa.

A ako je doslo do kontakta "na suvo",nikakvi dobronamerni saveti tu vise ne pomazu.
By tasa
ijuuu bre ledena ja poletela na temu misleci da cemo razmeniti iskustva :P

nego ajd sada ozbiljno da kazem
o polnim bolestima smo apsolutno neinformisani
sto moze da ima grozne posledice
ja kao zastitu koristim monogamnost a kod ulaska u novu vezu lekarsko uverenje
mislim da je to sasvim ok jer kad tek upoznam nekoga ne mogu znati da li je bolesna
ona moze biti recimo monogamna ali je njena bivsa bila promiskuitetna i to u njenom neznanju tako da moze lekarsko uverenje da bude obema iznenadjenje
nego da ne upetljavam dalje :D za one koji menjaju partnere preporucujem da pogledaju na netu slike hpv-a i mislim da ce imati problem i sa zeludcem i sa potencijom
jednom sam bila u prilici da upozorim jednu devojku da osoba sa kojom planira neobavezan sex ima hpv
lomila sam se da li je ok da iznosim taj podatak i na kraju odlucim da kazem jer je ta devojka krila bolest i to je za mene zlocin a ova druga je bila totalno neupucena sta je hpv
posle gledanja slika jedva je imala zeludca da procita malo o bolesti
da li je i nadalje imala neobavezan sex u praksi ne znam ali sam joj barem tih dana malo uzdrmala kavez i naterala na razmisljanje kakav je epilog nepromisljenosti i trenutnom zadovoljstvu bez razmisljanja i zastite
eto, mozda sam zaostala ili gruba ali ne podrzavam sex za jednu noc
preskupo mi to zadovoljstvo
nego brateee kad zasvrbi desna ruka je tu da resi stvar i nemas brige sa bolestinama :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Ako sta volim, to je to. Moj jezik cuda cini! :njanjanja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!