Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Dante, kad si se to slikao?
Korisnikov avatar
By Galateja
U mom slučaju ljubav je čist narkotik. :sigh:
Veoma lako zavolim nekog (nevezano striktno za partnersku ljubav) a teško odvolim.
By Kragi
Originally posted by Dante
Originally posted by Sunce
Originally posted by Kragi
Originally posted by Sunce
Originally posted by Ulix

Ne znam. Stvarno ne znam.
Ali znam da se ne slažem se ovim italijanskim pederom. :)

Nezamislivo mi je da mi je potreban neko drugi da bih osetio pripadnost samome sebi. I nezamislivo mi je da tražim ljubav da bih upotpunio sebe, da bih bio kompletan, itd. Sve te varijacije na temu su mi neprihvatljive.
:up:
O Bouze :smeh:

e vas dvojica ste divni pederi za razliku od mene i cuvenog 'talijana :awesome: Za vas je pretpostavljam ljubav bezuslovna pa je 'trazite' da biste nekoga ucinili srecnim i kako bi se iskljucivo taj neko osetio ispunjenim :nope:
Sa druge strane, upotrebljeni glagol pripadnost ne morate shvatati doslovce :hamlet:
Pa cuj, niti sam mobilni kome treba dopuna, niti sam kredit za tudji mobilni. :lol:

Mhm, a ako bih te pitao zasto imas decka?
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa posto ga nemam, nemoj ni da pitas. :)
Korisnikov avatar
By Anonymus
Originally posted by Mage

Šta za vas predstavlja ljubav? Kada možete za nekoga da kažete da ga/je volite?
Šta za vas znači voleti nekog?
Hmmm... Ajde ovako:

Kada vam svaki trenutak proveden sa dragom vam osobom donosi neopisivu sreću, pa makar i samo sedeli u tišini, a sama pomisao na trenutke kada te osobe nema, na slobodu, se čini kao prokletstvo.

Meni je to ljubav.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1716458#p1716458]Mage napisao:[/url]Ne znam da li postoji ovakva tema, ali hajde da je postavim svejedno...

Dakle, pitanje je jednostavno, ali veoma teško: Šta za vas predstavlja ljubav? Kada možete za nekoga da kažete da ga/je volite?

Govorim o ljubavi uopšte, ne samo o romantičnoj ljubavi. Šta za vas znači voleti nekog?

:)
da uzmemo ovako: temelj ljubavi je muzička pozornica

prijateljska ljubav je kad se svi uhvatite u kolo (bilo koji grupni plesni performans) na toj pozornici i svi podjednako i iskreno uživate u tome bez obzira na to što ne znate da igrate ili igrate bolje od vaših prijatelja i bezobzira na iako nasamo svi slušate različitu vrstu muzike

romantična ljubav je kad na toj pozornicu nađeš sa jednom osobom iz gomile ljudi, zaplešeš sa njom i perfektno pratite korake međusobno, ne mareći o tome da li će se vaša performansa završiti, totalno ste prepušteni tom momentku, jer nije ni bitnan kraj već trajanje

prava ljubav.. TA prava ljubav, ono kad kažeš to je TO, je kad tokom plesa sa TOM jednom osobom pored toga što perfektno uklapate korake, međusobno želite da se vaša plesna melodija nikada ne završi, čak iako gomila ljudi želi da pleše sa vama i ako su i njihove numere možda i bolje od vaše, vi ih ni ne vidite niti čujete njihove melodije, jer je vaša previše prodrela kroz svaki deo vašeg tela da vam je svaki fokus i osećaj usmeren na njoj, makar tuđe bile i bolje od vaše, nije vas briga, jer ste sebi odabrali HIMNU koja vam SAVRŠENO odgovara, sa svim svojim up and down ritmima. i umesto nad svim zakonima i religijskim običajima, vi na toj himni podlažete zakletvu

ljubav prema porodici je svojevoljno pristupanje plesu za koji si imao ultimatum da si bez sopstvenog odobrenja predodređen da ispuniš to ili da nikada ni ne zaplešeš sa ikim od njih

tako nekako.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ja.uopšte.nemam.sećanje.u.glavi.da.sam.SVE.ovo.napisala.

jebemtiživot

BOG DAJ MI SNAGE da pročitam
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
hahahahahahahahah
hahahahahaha

:radosnice:

ne mogu. ne mogu nazad na pakleni novembar, ne mogu.

eto možda je to. tad gram svesti nisam imala a tako sam opisala po osećaju. pa eto tako.
ali ipak hahaha. :radosnice:

edit:
e da. pitala sam jednog dečka koji me je voleo, u jednom zajedničkom momentu kad se nešto zamislio, o čemu razmišlja. pa je on rekao ne razmišljam.. osećam. eto to je ljubav.
Korisnikov avatar
By Macan86
Da bih ja mogao nekog da volim prvo treba taj da ima poštovnaja prema meni i mojim uvrnutim potrebama...
I mora nekako da me prevari da spustim gard i isključim sve moje odbramebe mehanizme koje su tu da me spreče da se osećam kao magarac baš zato što sam zavoleo nekog ko to ne ume da ceni.
Malo sam sebičan i ne umem ja da volim bezuslovno...Ni mene niko nikad nije voleo bezuslovno.
By Deni5
Upravo to Macane, slažem se.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Home is where I want to be
Pick me up and turn me round
I feel numb - born with a weak heart
I guess I must be having fun
The less we say about it the better
Make it up as we go along
Feet on the ground
Head in the sky
It's ok I know nothing's wrong . . nothing

Hi yo I got plenty of time
Hi yo you got light in your eyes
And you're standing here beside me
I love the passing of time
Never for money
Always for love
Cover up and say goodnight . . . say goodnight
Ovo moze da se tumaci kao odgovor...

Home - is where I want to be
But I guess I'm already there
I come home - she lifted up her wings
I guess that this must be the place
I can't tell one from another
Did I find you, or you find me?
There was a time Before we were born
If someone asks, this is where I'll be . . . where I'll be

Hi yo We drift in and out
Hi yo sing into my mouth
Out of all those kinds of people
You got a face with a view
I'm just an animal looking for a home and
Share the same space for a minute or two
And you love me till my heart stops
Love me till I'm dead
Eyes that light up, eyes look through you
Cover up the blank spots
Hit me on the head Ah ooh
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!