Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Dante
Originally posted by Sunce
Originally posted by KragiPa cuj, niti sam mobilni kome treba dopuna, niti sam kredit za tudji mobilni.
Originally posted by SunceO Bouze
Originally posted by Ulix
Ne znam. Stvarno ne znam.
Ali znam da se ne slažem se ovim italijanskim pederom.![]()
Nezamislivo mi je da mi je potreban neko drugi da bih osetio pripadnost samome sebi. I nezamislivo mi je da tražim ljubav da bih upotpunio sebe, da bih bio kompletan, itd. Sve te varijacije na temu su mi neprihvatljive.
![]()
![]()
e vas dvojica ste divni pederi za razliku od mene i cuvenog 'talijanaZa vas je pretpostavljam ljubav bezuslovna pa je 'trazite' da biste nekoga ucinili srecnim i kako bi se iskljucivo taj neko osetio ispunjenim
![]()
Sa druge strane, upotrebljeni glagol pripadnost ne morate shvatati doslovce![]()
![]()
Originally posted by SunceDantea sam pitao, ti mozes da odgovoris zasto si ga/ih imao?
Pa posto ga nemam, nemoj ni da pitas.![]()
Originally posted by MageHmmm... Ajde ovako:
Šta za vas predstavlja ljubav? Kada možete za nekoga da kažete da ga/je volite?
Šta za vas znači voleti nekog?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1716458#p1716458]Mage napisao:[/url]Ne znam da li postoji ovakva tema, ali hajde da je postavim svejedno...da uzmemo ovako: temelj ljubavi je muzička pozornica
Dakle, pitanje je jednostavno, ali veoma teško: Šta za vas predstavlja ljubav? Kada možete za nekoga da kažete da ga/je volite?
Govorim o ljubavi uopšte, ne samo o romantičnoj ljubavi. Šta za vas znači voleti nekog?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1716458#p1716458]Mage napisao:[/url]Kad se ni sekunde ne bih dvoumila bi li mu/joj bila jamac za kredit. :'D
Dakle, pitanje je jednostavno, ali veoma teško: Šta za vas predstavlja ljubav? Kada možete za nekoga da kažete da ga/je volite?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!