Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma pogledao sam i Addidas i Nike i mešane sportske radnje, nema ničega, samo šljaštećih i užasnih stvari ili običnih sranja koje na buvljaku čovek može naći verovatno za duplo manje novaca!

Preporuka sajtova gde mogu iskopati nešto korisno(?), hvala.
Korisnikov avatar
By lav
pa ti onda na budzu
Korisnikov avatar
By Sunce
Srecan sam sto danju ne izlazim napolje. Dobro je da ne gledam.
By Sixto
Samo meni nije jasno de ces ti ovo da nosis. Ja da ovo obucem na ulicu ja bi imao erekciju 24/7!
Korisnikov avatar
By antibiotic
lol
pa sta fali, neka ih fura malo kad mu stoje :cheer:

Drti, moz sam nesto da prekrojis i sasijes sigurno bi bilo jako originalno :cool:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Sixto

Samo meni nije jasno de ces ti ovo da nosis. Ja da ovo obucem na ulicu ja bi imao erekciju 24/7!
Navikao sam na sopstvenu sexipilnost, viđam je svakodnevno, a i nisam svoj tip muškarca ni po čemu, tako da neću imati tih problema :lol:

Ma to ću nositi jedino na treninge, a kada treniram misli su mi daleko od sexa a samim tim nemam problema sa iznenadnom erekcijom.

Uostalom, kao da nosim kupaći, pa zar je svima uvek dignut u kupaćem?!

Drakche, mrsko mi da se cimam toliko, ja volim da sve dobijem na gotovo lepeza1
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja cu da ti poklonim jedan.Beli.Nisam ga nosio:D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Još ako je providan, odlično! :lol:

Obišao sam sve sportske radnje i outlete, nit toga što ja tražim niti bilo čega privlačnog!

Još buvljak i kinezi :nesiguran:
By Sixto
Originally posted by Dirrty
Originally posted by Sixto

Navikao sam na sopstvenu sexipilnost, viđam je svakodnevno, a i nisam svoj tip muškarca ni po čemu, tako da neću imati tih problema :lol:

Ma to ću nositi jedino na treninge, a kada treniram misli su mi daleko od sexa a samim tim nemam problema sa iznenadnom erekcijom.

Uostalom, kao da nosim kupaći, pa zar je svima uvek dignut u kupaćem?!

Drakche, mrsko mi da se cimam toliko, ja volim da sve dobijem na gotovo lepeza1
Hoces da kazes da ja sa svojom sexipilnoscu (ako je uopste imam :lol: ) i da sam svoj tip i da bi jebao sam sebe pa ne znam s kitom gde bi! :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da, ali objasni mi šta si ti hteo da kažeš, ukoliko sam pogrešno razumeo? :trep:
By vademecum
najnormalniji jock nisam video nigde u gradu!
Korisnikov avatar
By follow-my-heart
verujte mi da je ponuda katastrofa bila prosle godine, bar kod mene :D
ja sam jedva nasao 3/4 pamucne i to sive, a trazio sam bele ili crne... jedva sam ih nasao i nadjem ih sasvim slucajno u jednoj sportskoj radnji i cena je bila papreno nerealna nekih 4500, i uzeo sam za broj vece jer su to najamnje koje su imale heheh :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!