Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Ligia
Osmi smrtni greh: Mešanje u privatan život i davanje nepotrebnih (i neupotrebljivih) saveta

Postoje li u vašem životu osobe koje vam nepozvane dele glupe savete i mešaju se u vaš život? I koja vrsta vam je omiljenija: Rođaci koji vam se mešaju u posao

ili

(my personal favourite) Kolege koje vam se mešaju u privatan život?

Šta vam obično lupetaju?

Kako reagujete? Da li ih iskulirate ili :kletva: ?
Korisnikov avatar
By haemoglobin
niko mi se ne mesa u zivot van granica u kojima ja to dozvolim
By alexandermagic
A da pokušaš prvo s nekim medikamentom za smirenje, pa da vidimo što dalje? :ozbiljan:

OnT: Savjetovati mene je unaprijed propala misija, jer ću uvijek uraditi po svom. Bliske osobe ću doduše saslušat, za razliku od ostalih, no rezultat je svakako isti.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ont: Zasto takvim ljudima jednostavno ne kazes da ne zelis njihove savete?

Ja uglavnom volim kad mi neko da neki savet, bez obzira na to da li cu poslusati savet ili ne.

Zato po defaultu mi nekako u glavi da i ostali ljude to vole, al ako neko ne voli nek mi slobodno kaze da prekinem i prestacu.

Jesi ti lignjo kazalo kolegama da te ne smaraju?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Volim da slušam, ne volim da pričam previše.
Savete i mišljenja delim samo kada se od mene traži.

Što se tiče primanja saveta, rado ali kada ga tražim.
Kada ne želim da čujem tuđa mišljenja, prekinem ih i jasno im dam do znanja da nisam zainteresovan.

Ljudi koji su mi blisku, znaju kako funkcionišem pa problema nema.
Ostatak sveta mi je nebitan, a dosadne ljude sam odstranio iz života na vreme.
Korisnikov avatar
By bothways
Nemam dezurnog daveza u zivotu. Ponekad se nadje neko u prolazu ko misli da ima prava da pametuje. Obicno, kako bih izbegao konflikt, isklimam glavom i iskuliram takvu osobu.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ne komuniciram sa ljudima cije me misljenje ne zanima

tako da nemaju o cemu da me savetuju
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Najjaci utisak, poslednjih 2 mes. "prijatelji" koji se trpaju dotle cak i da vam govore sa kime cete biti i ljute se ako ste sa nekom osobom koja njima nije po volji. -.-
Korisnikov avatar
By Blady
Sve sto mislim, kazem// ali ne volim da se mesam, neka ta osoba odluci sta zeli :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Obicno ljudi koji mi daju savete su slobodni da ih daju, i neretko budu u pravu. A ja nisam tvrdoglav lik, i cesto poslusam kad znam da neko o necemu zna vise nego ja. Prva i pitam.

I to svakako nisu davezi...neam take.
Korisnikov avatar
By antibiotic
deliti savete okolo bez da neko trazi je u principu nepristojno.

sad, mnogima od nas su saveti vrlo potrebni a da toga uopste nismo svesni :)
By Kragi
Pa ... ne postoje. :D
Nisam toliko samoziv da ne slusam druge, koliko umem da budem arogantan i drzak kada su ovakve stvari u pitanju. Trudim se da ljudima stavim do znanja sta ocekujem, odnosno ne ocekujem od njih. :D
Bliske ljude ne racunam, jer ih cesto i pitam ili me pak cesto 'slusaju' pa se nekom logikom namece da udele i neki savet ili iznesu stav.

Sa druge strane, in RL sam negde tih, miran i povucen :sweet: pa me obicno ni ljudi ne zanimaju a kamoli njihovi zivoti. Ne trudim se ni da cujem ako se ne radi o nekom meni dragom ili se na neki nacin ne tice mene :) Tak' da i ne savetujem bespotrebno :radosnice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!