- 01 Apr 2011, 04:24
poceo sam da se vidjam sa profesionalnim personalnim trenerom koji je superhot i sa kojim na svoje veliko zadovljstvo zadnjih mesec dva delim postelju medjutim totalno ga dozivljavam kao neperspektivnu kombinaciju... luzer je isuvise teska rec ali decko nema skoro nikakvih konstruktivnih planova za buducnost zivi od danas do sutra posao mu je ok ali za koju godinu ce biti totalni deadend a ne vidim da ima bilokakvu zelju da bilo sta promeni niti se bilo cemu nada i to mene ambicioznu zivotinju totalno gusi i sprecava da iz pozicije fuckbuddy predjem u poziciju bilokakve ozbiljnije emotivne investicije.
Interpersonalno je jako opusten , sex dobar ali razlike koje sada postoje u buducnosti samo mogu biti vece i vece i u jednom trenutku nepremostive.
Hm da li gubiti vreme na nekoga koga u (skorijoj) buducnosti vidite kao inkompatibilnog ili jednostavno saseci u korenu i move on.
P.S. Da da znam da sam bitch i plitak i da su neke druge stvari vazne itd itd itd ali mislim da ima prostora za dobru diskusiju
Interpersonalno je jako opusten , sex dobar ali razlike koje sada postoje u buducnosti samo mogu biti vece i vece i u jednom trenutku nepremostive.
Hm da li gubiti vreme na nekoga koga u (skorijoj) buducnosti vidite kao inkompatibilnog ili jednostavno saseci u korenu i move on.
P.S. Da da znam da sam bitch i plitak i da su neke druge stvari vazne itd itd itd ali mislim da ima prostora za dobru diskusiju