Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li vam Gadafijevo ponašanje sliči na Miloševićevo?

Da
23
53%
Ne
14
33%
pukovniku nema tko da piše...
6
14%
Korisnikov avatar
By Galadriel
Bombardovati narod i drzavu upropascenu od strane diktatora je kao da tri gladne zveri raskidaju na komade zivotinju koja i tako vec hramlje. Idealan su plen, napadaju se bas zato sto su tad najslabije. Upravo kako je kroz istoriju i bilo oduvek. Hrvati su glasni na ovoj temi zato sto se vama dopada ideja da je un onomad ustao da vas brani. Nije vas niko branio nego su se otimali ko ce sledeci da vas jase i upregne kao sitnije i slabije kao sto su uostalom i nas na celu sa Tadicem i ekipom.
. Dok smo bili Juga postojao je nacionalni ponos, dostojanstvo, sad se ljudima pegla od tih reci. Pojeli su nas prvo iznutra, udarajuci na uverenja na kojim se i temelji drzava, posle nas dokusurili spoljnom rutinskom intervencijom. Isprali nam mozgove da smo necivilizovana svetina, a oni civilizacija. Ta ista civilizacija, drzave sa jakim i uredjenim sistemima zlocinacki sravnjuju sa zemljom svaki narod vec upropascen i dovoljno osiromasen losim rezimom, gde diktator solo eksploatise. Koriste situaciju da zbog unutrasnjeg nezadovoljstva narodu ispiraju mozgove putem javnih glasila da ce !ubijanjem neduznog naroda! osloboditi iste od zlog diktatora. Sto ne oslobadjaju jace drzave od diktatora? I koji izgovor su imali da onako pociste Avganistan? Tuzno je koliko je svet neobavesten o zlocinima nad civilima, novinarima, decom i mucenjima u A. Tu je Zulijan Asanz pustio dosta snimaka u javnost, proslo i zaboravljeno.
Cilj je uvek iskoristiti unutrasnja previranja, isterati domacu vojsku i policiju odakle je moguce i uspostaviti korumpiranu pionsku vladu koja ce rasprodati prirodne resurse po bagatelnim cenama. Irak, pa jos i Vijetnam, nikom nista, bygones. Ja prostije i sa manje teskih reci ne umem :mini: Ne napadaju se jer nisu demokratske, vec zato sto nisu demokratske nisu na najam i prodaju.pa ih u takve silom moraju pretvoriti. I ne sve od njih, nikako Kinu, S. Koreju, Venecuelu i Kubu, vec samo one ciji se narod preokrenuo protiv vlasti i izmedju sebe jer su samo takve dovoljno slabe. Sto posle sve frke ne opale po ..
Korisnikov avatar
By Galadriel
Kubi? ( ne moze da mi stane uise karaktera odjednom u telefonu pa moram u 2 posta)
Korisnikov avatar
By Stripi
Iskreno, mislim da Nato bombardiranje Srbije nije bilo uzrokovano samo Kosovom, nego njenom politikom kroz dvedesete godine. Zas se svi samo hvataju za to Kosovo a usput se malo ne okrenu unazad?
Korisnikov avatar
By smaug
Galadrijel, hoces molim te da da preciziras neke izjave, potkrepis ih primerima, razdvojis emocije od cinjenica. Ovo ne zato da bih se svadjala sa tobom no da bih se, mozda, saglasila sa nekim stavovima.
Na primer:
1.''Bombardovati narod i drzavu upropascenu od strane diktatora je kao da tri gladne zveri raskidaju na komade zivotinju koja i tako vec hramlje. Idealan su plen, napadaju se bas zato sto su tad najslabije.’’,

je tvoj licni dozivljaj bombardovanja. Takva su ti osecanja prema bombardovanju. Ne znam kako ovim moze da se pocne rasprava u kojoj se kasnije oslanja na ‘istoriju’ I ‘cinjenice’. Sa ovim osecanjem mozemo da se slozimo ili ne. Razliciti ljudi razlicito dozivljavaju razlicite dogadjaje. Ali ako znas da ces u daljem tekstu da se pozoves na podatke, kako mozes da postavis scenu punu emocija a da ocekujes fakte?

Pa dalje :
2.‘'Upravo kako je kroz istoriju i bilo oduvek.’’
Da li mozes da preciziras na sta iz istorije tacno mislis? Na koji deo istorije I cije istorije se ovo odnosi?

Zatim:
3.''Hrvati su glasni na ovoj temi zato sto se vama dopada ideja da je un onomad ustao da vas brani. Nije vas niko branio nego su se otimali ko ce sledeci da vas jase i upregne kao sitnije i slabije kao sto su uostalom i nas na celu sa Tadicem i ekipom.''

Jedan deo ovoga cu ostaviti glasnim Hrvatima da odgovore a drugi deo nije tacan. Ko su ti koji su se otimali? Kako se jahanje I uprezanje manifestuje? Na sta tacno mislis?

4.''Nato je bombardovao Srbiju da bi mi povukli nasu vojsku i policiju sa Kosova i u tome su uspeli’’

Ovo nije sasvim tacno. NATO je kampanju, bombardovanje Srbije poceo iz sasvim drugog razloga a zavrsio je zahtevom za povlacenje vojske I policije. Mislim da ne mozemo samo da pogledamo na ovo iz te jedne, tvoje tacke gledista. Ne mozes da pojednostavis I kazes to sto kazes I da to bude polazna tacka za raspravu o tome. To onda jednostavno nije tacno.

5.‘’Ove tri zemlje bombarduju Libiju da bi Libijci povukli svoju vojsku i policiju sa dela svoje teritorije, koje ce da eksploatisu u buducnosti.’’

Pocetak recenice nije tacan. Obzirom da si postovala nakon sto su se ‘stvari na terenu’ promenile onda si morala da obratis paznju na to. Sredina recenice je delom netacna a delom licno misljenje. Kraj recenice je nagadjanje.

6.‘’A vi mislite da je to u redu jer su Srbi imali diktatora, i Libijci ga imaju, pa ko veli bolje da vas terorise stranac nego domacin. Hm. Vama je bas do rata i stradanja od strane spoljnih sila’’

Ovo je opet tvoje misljenje o necemu o cemu ne znas. Niti iz prilozenih informacija mozes da zakljucis. I opet su, dobrim delom, u pitanju emocije.

7.‘’Pa nisu nam trebali Amerikanci i Nato da vidimo ko je Milosevic, sami smo ga svrgnuli, a ti su nas s bombama proterali sa sopstvene teritorije, na kojoj je tek tad 90 posto Srba krenulo severno u centralni deo. Proterani smo sa Kosmeta. Zbog demokratije?’’

Da li mozes da navedes godinu dolaska Milosevica na vlast, kako je dosao na vlast, posle koje deklaracije je dosao na vlast, ko ju je napisao. Da li mozes da navedes kada je bilo bombardovanje Srbije, a kada je Milosevic svrgnut sa vlasti?Da li, potom, mozes da mi navedes boj Srba proteranih sa Kosova bombama, broj Srba proteranih sa Kosova od strane KLA, I statisticki podatak (koji je Vlada Srbije objavila) o raseljenim licima sa Kosova izmedju 1989. I 2000.?

8.'’ Dok smo bili Juga postojao je nacionalni ponos, dostojanstvo, sad se ljudima pegla od tih reci’’.

Ovo je malo komplikovano.Zato sto je delom tacno (pegla se ljudima) a delom je koktel emocija I nedefinisanih (istorijski I socijoloski gledano) pojmova. Da li bi mogla, za pocetak da das neke datume: koja Juga? Na sta mislis kad kazes nacija, ponos, dostojanstvo (ovo mozes I primerima ako ti je lakse).

9.‘’Pojeli su nas prvo iznutra, udarajuci na uverenja na kojim se i temelji drzava, posle nas dokusurili spoljnom rutinskom intervencijom. Isprali nam mozgove da smo necivilizovana svetina, a oni civilizacija.’’

Ko su to oni?Na kojim se ‘uverenjima’temelji drzava? Druga recenica je licni dozivljaj I interpretacija.

10.‘’Ta ista civilizacija, drzave sa jakim i uredjenim sistemima zlocinacki sravnjuju sa zemljom svaki narod vec upropascen i dovoljno osiromasen losim rezimom, gde diktator solo eksploatise. Koriste situaciju da zbog unutrasnjeg nezadovoljstva narodu ispiraju mozgove putem javnih glasila da ce !ubijanjem neduznog naroda! osloboditi iste od zlog diktatora. Sto ne oslobadjaju jace drzave od diktatora? I koji izgovor su imali da onako pociste Avganistan? ‘’

Na koju civilizaciju mislis? Nakoji ‘svaki’ narod mislis? Ovo sa javnim glasilima I ispiranjem mozgova me je jako uveselilo al sad vec, obzirom da sam sve ovo morala da procitam detaljno, osecam kako se omiljeni mi sarkazam budi iz anestezije te necu da napisem ono sto bih volela. Lets keep it serious. Elem..Koje jace drzave? Sta znaci jace? Ekonomski jace? Vojno jace?Nekako trece jace? Sta podrazumevas pod oslobadjanjem? Sa mislis kad kazes ‘onako pociste Avganistan’?

11.‘Tuzno je koliko je svet neobavesten o zlocinima nad civilima, novinarima, decom i mucenjima u A.

Jeste, tuzno je. Ali nije istina da su svi neobavesteni i, istovremeno, nije tacno da su svi obavesteni. I ovde bi bilo dobro da preciziras na koga/sta mislis.

12.‘Cilj je uvek iskoristiti unutrasnja previranja, isterati domacu vojsku i policiju odakle je moguce i uspostaviti korumpiranu pionsku vladu koja ce rasprodati prirodne resurse po bagatelnim cenama. Irak, pa jos i Vijetnam, nikom nista, bygones.’
‘Ne napadaju se jer nisu demokratske, vec zato sto nisu demokratske nisu na najam i prodaju.pa ih u takve silom moraju pretvoriti.’

Navedeno nije tacno.

13.‘I ne sve od njih, nikako Kinu, S. Koreju, Venecuelu i Kubu, vec samo one ciji se narod preokrenuo protiv vlasti i izmedju sebe jer su samo takve dovoljno slabe. Sto posle sve frke ne opale po ..Kubi?’

Konstatacija o navedenim zemljama I o odnosu prema njima je pogresna jer je pocetna premisa pogresna. I, ponovo, ko su ‘oni’? Verujem da ce ovaj deo biti jasniji ako budes htela da obrazlozis I razjasnis prethodne delove.

14.‘ Ja prostije i sa manje teskih reci ne umem ’

Ne mora da bude prosto I ne mora da ne bude teskih reci ali bi moralo da bude obrazlozenja,cinjenica I konkretnih primera.
Te ako ti nije tesko I kad budes imala vremena bas bih volela da procitam iste.
Korisnikov avatar
By spliff
^ svaka chast na strpljenju...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Stripi
Originally posted by svejedno

jok, shvatio sam svoje greske. bio sam sasvim iskren, ocu reci.

..

shvatio sam da posto svet nije crno-belo mesto,
kako je smaug lepo vec objasnila,
ne mozes da budes i protiv gadafija,
i protiv americkog vojnog siledzijstva
kada ne pruzi ni objasnjenje sta zapravo radi tamo.

(^to 'vojno siledzijstvo' su usadjene navike - vojna pomoc)

i shvatio sam da gadafijeve zrtve stvarno nisu sporedna stvar,
ali da zrtve u avganistanu npr. zaista jesu potpuno sporedna stvar,
jer jos trazimo osamu.

a to je bitno.
a i te zrtve su amerikanci ubili, pa mora da su vec nesto zasrali, ako ne u ovom, ono bar u proslom zivotu.

..

im a changed man.

god bless america.
I mi isto tako. Trebamo samo krenuti glavu na drugu stranu kada čovjek koji drži svo naoružanje krene da ubija vlastiti narod.
Elem, sasvim je opravdano da ako je predjednik a ima i sa čime da može ubijati kad, kako, gdje i kolko želi. Legitimno do jaja.
A i šta se to nas tiče.
To je brate mnogo daleko.
Iskreno, mislim da o tome ne bi trebali ni mislit a kamoli raspravljati.
jasta.

to sam i ja shvatio.

..

treba da se odnosimo prema libiji isto kao prema avganistanu.

daleko. nebitno.

..

neki civili ginu. pa sta?

..

oh..izvinjavam se...za libiju je bitno.

za avganistan je nebitno.

treba mi malo vremena da udjem u fazon. im new at this.

..

god bless america.
Korisnikov avatar
By Hys.
meni nije jasno kako toliko ne razumete sta ovaj covek gore pise, kao i na koji nacin.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Smaug, odgovoricu ti na sva pitanja, neki drugi put, kad mi obaveze dozvole.
Evo samo jednog konkretnog primera kako se jahanje i uprezanje manifestuje. Proizvodni sektor, automobilsku, elektronsku i industriju informaicionih tehnologija i uopste prostor za sve delatnosti rasprodajemo. Vlasnici subvencionisanih projekata: Nemacka 13, Italija 11, Slovenija 9, Francuska 3, Svajcarska 3, Austrija 3, J. Koreja 2, Holandija 2, Velika Britanija 2. Sta znace subvencije strancima? Znaci da Dinkic daje inostranim kupcima od 2 do 10 000 evra po vakom novozaposlenom iz budzeta u kome minus svakodnevno raste i to bez ikakve evaluacije. Juznokorejska Jura u Nisu je dobila 7000 subvencija po zaposlenom, u novcu poreskih obveznika na 1500 zaposlenih to dodje da smo ih mi donirali za 10 miliona evra, a ti ljudi imaju platu od 19 500 din. Kad su radili za Opel i Porse plata im je bila 9500 din ( ni sto evra ) do 12 500 din. Projekti sa najvecim subvencijama: Jura, Leoni, Ditek, Vali Golden lejdi, Beneton. U Vranju, na zemljistu Jumka, investitor koji je dobio subvencije nije ispunio obaveze, a dobili su 3 miliona evra za otvaranje 'novih radnih mesta.'
U Vojvodini nijedan seljak ne dobija nikakvu subvenciju ni na gorivo, ni na stocnu hranu, ni na seme, ni na sta, vec proizvodi hranu, brasno, soju, mleko, meso i kad to rasproda u minusu je. U poljoprivrednoj zemlji nestasica mleka zbog toga sto je skuplje proizvesti jer drzava nece da plati pravu vrednost. Cena hektara kad udjemo u uniju skace sa 2000 na do 5000 kad udjemo u uniju. Siromasni seljaci prodaju opet strancima. I onda ce drzava uvesti subvencije za poljoprivrednike.
Korisnikov avatar
By smaug
@Galadrijel
Kul.
Ti meni prvo odgovoris na ona moja pitanja. Pa ja onda komentarisem ovaj post (koji nema veze sa onim prvim sto si navela i nema veze sa jahanjem i uprezanjem radnika od strane Nemacke, Francuske...itd. Nego ima veze sa nesposobnoscu i kriminalom srpske drzave i vlade..i njihovim jahanjem i uprezanjem radnika i seljaka i postene intiligencije. To ovako, ukratko.).
No nemoj da te ova moja mala digresija omete u odgovoru.
A ja sam ovde i strpljivo cekam. Rekoh vec,kad god budes imala vremena...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Nisu oni nesposobni nego korumpirani i to su ti isti zbog kojih nam se pegla na reci nacionalni ponos i dostojanstvo jer rade protiv svoje nacije.
Korisnikov avatar
By Srklet
topic se trebao zvati 'podsjeća li vas obamino ponasanje na clintonovo?'... oko toga bi se mnogo lakse slozili. :lol:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Galadriel

Nisu oni nesposobni nego korumpirani i to su ti isti zbog kojih nam se pegla na reci nacionalni ponos i dostojanstvo jer rade protiv svoje nacije.
Korumpirani od strane Nemacke, Francuske da rade protiv svoje nacije (?) i menjaju i kaljaju znacenje ako ne i sam nacionalni ponos i dostojanstvo onako lepo odrzavan, pran i poliran u Jugi....cenim, jel da.

I am still waiting.

Edit: A da, sam sad se setila kako se to zove. Zove se strani placenik i domaci izdajnik.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Smaug, banalizujes. Sto se tice mojih emotivnih reakcija zaista ne mogu da se suzdrzim, jer mi je u komsiluku za vreme bombardovanja poginulo komsijsko dete, devojcica od cetiri godine, na nosi. Majka joj je bila u Otporu, a otac pilot koji je poginuo leteci nad Kosovom. Naravno da sve licno shvatam. I od tog izraza, strani placenik i domaci izdajnik se svima pegla, jer su danas svi i sve na prodaju. Glup si ako ne znas svoju trzisnu vrednost. I svi bi radije bili neki Francuzi i Englezi nego Srbi i Hrvati. A mi trenutno dodjemo surogat drzave i sve se molimo ne bi li nas usvojili i civilizovali i smilovali se da nar gledaju kao svoje i sebi ravne. Dok cemo mi za njih uvek biti niza rasa.
Korisnikov avatar
By smaug
Ok Galadrijel. No need answering the questions. Ja ne razumem taj jezik koji ti koristis. No hard feelings. All the best.
Korisnikov avatar
By Stripi

jasta.

to sam i ja shvatio.

..

treba da se odnosimo prema libiji isto kao prema avganistanu.

daleko. nebitno.

..

neki civili ginu. pa sta?

..

oh..izvinjavam se...za libiju je bitno.

za avganistan je nebitno.

treba mi malo vremena da udjem u fazon. im new at this.

..

god bless america.
Eto vidiš. Sve je jednostavno. Trebalo je fino pustiti da ih čovjek sve pobije. Mi ćemo se malo zgražavato pa ćemo na to zaboraviti. Glavno da nismo mi.
Onda ćemo se malo zgražavati na to što nekog u Iranu vješaju zato što je gay. Malko ćemo prokomentirati pa ćemo zaboraviti na to. Glavno da nas ne vješaju.
Onda ćemo se malo uzbuniti zato što neki tamo pukovnik ima u tamo nekoj zemlji svu vlast i daje djeci da drugoj djeci režu noge i ruke jer su protivnici. Malo ćemo prokomentirati pa ćemo zaboraviti. Glavno da mi ne vidimo na cesti djecu kako djeci režu udove.
Onda ćemo se malčice uzrujati što jedno pleme pomalo ćemo ubija pripadnike drugog plemena za nekih cca milijun u nekih mjesec - dva. Otvprit ćemo temu, prodiskutirati, reći da to nije lijepo i fino na to zaboraviti. Glavno da su naša plemena u miru.
Svijet je jednostavan, samo se treba naviknuti na tu jednostavnost.
Korisnikov avatar
By svejedno
tooo ti kazem.

vec pocinjem da kapiram fazon.

..

a avganistan cemo se truditi da ni ne primecujemo ni da se zgrazavamo ni da ga spominjemo?

tu do sada nisam bio nacisto, al tvoj post je odlican primer.

hvala.

tek ucim.
Korisnikov avatar
By Stripi
Kao što ne primjećujemo ni one prosvjednike koje je Ghadafi poubijao, zatočio, kojima roditelji nemaju pojma gdje su. Ipak si ti taj od kojeg ja učim.
Korisnikov avatar
By svejedno
pa primecujemo, zato napadamo.

jel?

mislim, svakako nije kao da je to radio dok se ovo slikalo, npr:

Slika

..

a samo da budemo naciso, oni ubijeni u avganistanu su manje bitni?
jer to ubijamo, jel...mi.

..

samo utvrdjujem gradivo, da znam za ubuduce.

..

gde su civili bitni, kada postaju bitni, i ko sme da ih ubija.

..

gadafi, dakle, sada ne sme.

..

mi smemo.

god bless us.
Korisnikov avatar
By Evdokija
^daj svejedno, ne banalizuj vise tako.

ne znam da li ste upuceni, ali Medjunarodni krivicni sud je pokrenuo istragu,pocetkom marta, protiv Gadafija i njegovom uzeg kruga u vezi sa navodnim zlocinom protiv covecnosti.
Korisnikov avatar
By scout_finch
nije banalizovanje, covek to radi 40 godina, mislim, zlocini protiv covecnosti i tako to, pa je bio dobrodosao svuda na zapadu do pre mesec dana.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Galadriel

Smaug, odgovoricu ti na sva pitanja, neki drugi put, kad mi obaveze dozvole.
Evo samo jednog konkretnog primera kako se jahanje i uprezanje manifestuje. Proizvodni sektor, automobilsku, elektronsku i industriju informaicionih tehnologija i uopste prostor za sve delatnosti rasprodajemo. Vlasnici subvencionisanih projekata: Nemacka 13, Italija 11, Slovenija 9, Francuska 3, Svajcarska 3, Austrija 3, J. Koreja 2, Holandija 2, Velika Britanija 2. Sta znace subvencije strancima? Znaci da Dinkic daje inostranim kupcima od 2 do 10 000 evra po vakom novozaposlenom iz budzeta u kome minus svakodnevno raste i to bez ikakve evaluacije. Juznokorejska Jura u Nisu je dobila 7000 subvencija po zaposlenom, u novcu poreskih obveznika na 1500 zaposlenih to dodje da smo ih mi donirali za 10 miliona evra, a ti ljudi imaju platu od 19 500 din. Kad su radili za Opel i Porse plata im je bila 9500 din ( ni sto evra ) do 12 500 din. Projekti sa najvecim subvencijama: Jura, Leoni, Ditek, Vali Golden lejdi, Beneton. U Vranju, na zemljistu Jumka, investitor koji je dobio subvencije nije ispunio obaveze, a dobili su 3 miliona evra za otvaranje 'novih radnih mesta.'
U Vojvodini nijedan seljak ne dobija nikakvu subvenciju ni na gorivo, ni na stocnu hranu, ni na seme, ni na sta, vec proizvodi hranu, brasno, soju, mleko, meso i kad to rasproda u minusu je. U poljoprivrednoj zemlji nestasica mleka zbog toga sto je skuplje proizvesti jer drzava nece da plati pravu vrednost. Cena hektara kad udjemo u uniju skace sa 2000 na do 5000 kad udjemo u uniju. Siromasni seljaci prodaju opet strancima. I onda ce drzava uvesti subvencije za poljoprivrednike.
Hrvatska o tome sanja već 20 godina... :sigh: Kako je to Srbiji uspjelo? Predložit ću Josipoviću da zove NATO bombardere... :bih:
Korisnikov avatar
By 2kune
Policija uzima našu lovu i onda nas mlati. Ukinimo policiju! Živjeli karizmatični kriminalci! :protest:
Korisnikov avatar
By Stripi

pa primecujemo, zato napadamo.

jel?

mislim, svakako nije kao da je to radio dok se ovo slikalo, npr:

Slika

..
Wow, koji dokazi. Takvih Miloševićevij slika, dok je bio "faktor mira" imaš koliko voliš. To je u rangu onoga da je Kosovo Srbija jer ga Mauricijus nije priznao kao neovisnu državu.

a samo da budemo naciso, oni ubijeni u avganistanu su manje bitni?
jer to ubijamo, jel...
Super je kao mantra.

Ne, nisu manje bitni. I Afganistan je budalasta pogreška Busha - teksaškog rangera. Nikako ga ne opravdava.
Međutim, ne znam da li možeš primjetiti razliku između Afganistana gdje su Ameri napali cijelu zemlju i Libije gdje ruše Ghaddafijevu avijaciju i time dovode u malo ravnopravniji položaj pobunjenike i Ghaddafija?

I još nisam čuo koje je tvoje rješenje problema kako smiriti čovjeka koji ima apsolutnu vlast i naoružanje da ne ubija vlastitit narod koji ga je doveo do apsolutne vlasti, bogatstva i naoružanja?

Nadalje, da li bi podržavao akciju zapadne sile da je recimo zaustavila Rašu nekim zračnim napadima ida ga onemogući u trogodišnjoj opsadi Sarajeva i konačnoj egzekuciji nekoliko tisuća ljudi u Srebrenici? Da li bi to bilo ok?

samo utvrdjujem gradivo, da znam za ubuduce.
gde su civili bitni, kada postaju bitni, i ko sme da ih ubija.
gadafi, dakle, sada ne sme.
mi smemo.
Da li je rušenje aviona ubijanje civila?

I na koncu, opet pitam, koji je način da se Ghaddafija zaustavi u ubijanju vlastitog naroda? Sankcije?
Sjećam se kako je to bilo uspješno.
Korisnikov avatar
By smaug
Cenim da su ovi poginuli UN radnici u Avganistanu to i zasluzili jer prvo koji kurac rade u tudjoj zemlji a drugo tako im i treba kad podrzavaju Ameriku koja javno spaljuje Kuran. Jel da da ce tako da budu sroceni argumenti. Ja ne mogu da smislim nista drugo obzirom na ove dosadasnje.
Korisnikov avatar
By Evdokija
Znas kad bih ja ovo dozvolila, da se necemu pitam, war in Darfur? pa mogu 100x da me nazovu osvajacem, ratnim profiterom, sta god...
pogledajte vi te cifre i pogledajte koje godine se sve to odigravalo.
Postoje cela sela u kojima ni jedan stanovnik nema sve udove, odsecenu su im bar po ruka ili po noga.

a evo sta je Moamer rekao na sve to
http://www.ljiljan.ba/bs/vijesti/gadafi ... ane-zemlje
:awesome:
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!