Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Ulix
Originally posted by Null
meni je uvek bilo fascinantno kako ljudi reaguju na nečiji pokušaj ili uspešno samoubistvo![]()
šta se to vas tiče koje pičke materine? jel vas bacila smosta? nije. oćete vi da je zakopavate? ne. oćete vi da plaćate sahranu? ne.. so whaeres the fucking problem?
![]()
![]()
Originally posted by 4NY K3Y
tice me se te picke materine sto je psihijatar na pregledu za vozacki dao misljenje da je osoba za to sposobna
a nesto ne verujem da je to jedina greska lekara
i tice me se kad se sa takvim vozacima sretnem na istom putu
Originally posted by Wilhelmina
Haj'te molim vaaas. Ne znam koliko je vas zapravo islo na te lekarske preglede za famozno 'plavo uverenje'.Ako uopste psihijatar zeli da se bakce sa tobom postavi ti par pitanja na koja bi pravi odgovor dao i masovni ubica.
Elem, ne verujem da se neko ubija zbog puknutog ispita ili vozackog. Da, to moze da bude poslednja kap, ali otkud bilo ko od nas zna kakva je situacija u njenoj porodici i kroz sta je devojka svakodnevno prolazila?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!